مرسي p-r-i-n-c-e
قبلي1.06 بود اينجوري ميشد.
1.05 ريختم كار كرد.
كاراييشون يكيه؟
Printable View
مرسي p-r-i-n-c-e
قبلي1.06 بود اينجوري ميشد.
1.05 ريختم كار كرد.
كاراييشون يكيه؟
خواهش میکنمنقل قول:
اره یکیه فقط تو 1.6 چنتا چیز بدرد نخور اظافه شده. که زیاد مهم نیست .
nima_949 جان سلام
من نمیدونم چرا هرچی پیغام خصوصی به شما میدم ارسال نمیشه اگه بخوای اینجا میزارم
همه گزینه های پیغام خصوصی رو تیک بزن درست میشه
کدوم گزینه هانقل قول:
من وقتی رو اسم شما کلیک میکنم و بعد
فرستادن پیغام خصوصی به nima_949 رو میزنم این پیامو میده .. و فقط رو اسم شما این طوری میشه
nima_949 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
سلام
من از هر 3 تا ورژن این برنامه استفاده کردم رو گوشیم
نصب میشه موقعی که میخوام Connect بشم میپره بیررون از برنامه
گوشیم هم N73 معمولی هست
مشکل از چیه ؟
باید اول بلوتوثتون رو روشن کنید بعد برنامه رو اجرا کنید.نقل قول:
فکر کنم الان بتونی برام بفرستی تنظیماتم دست خورده بود P-r-i-n-c-e
ممنون
چنین چیزی ممکن نیست. خیالت راحت. من کلی تحقیق کردم نمیشه... حالا اگه چنین چیزی هست به نظر من دوستتو شکنجه کن تا لو بده ....نقل قول:
راستی در مورد خز شدن برنامه هم باید اعلام کنم همونطوری که میدونید دیگه همه سایتها این برنامه رو واسه دانلود گذاشتن ولی خوب پی سی ورلد جز اولین سایتهایی بود که این برنامه توش بود.
به هر حال کمال عزیز زحمت کشیدن و لینک دانلود هم گذاشتن. میتونید از اون لینکها دانلود کنید.
اگه اون کاری که بیلچه جان گفت انجام بدی احتمالا درست شه اگه درست نشد یه بار پاک کن بعد بریز تو خود گوشی یعنی رو رمت نصب نکن من الان تو گوشیم نصب و مشکلی ندارهنقل قول:
ای بابا چه کار کردی عزیز اصلا دیگه رو اسمتم کلیک میکنم دیگه فرستادن پیغام شخصی نیست .نقل قول:
برات میزارم همینجا
کد:http://www.4shared.com/file/18064307/32bf8581/ftp_bt_105.html
smsرا نمی خواند من تست کردم
هر دو ورژن 1.5 و 1.6 نصب شد ولی ذخیره نمیکنه علت چیه
چطوری باید دانلود کرد
نقل قول:
من هم همین مشکلو دارم . کسی اصلا تا حالا تونسته چیزی ذخیره کنه .
من همه ی اطلاعاتو مجبورم ازش عکس بگیرم تا ذخیره کنم.
و یه اشکال دیگه این برنامه از نوکیا به سونی خوب عمل میکنه ولی بالعکس نه من از کا 750 به نوکیا 7610 و 6600 امتحان کردم هنگ میکنه شدید و باید باطری گوشی رو دربیاری تا بیاد دوباره بالا دوستان بیان از شاهکارهاشون بگن منبع به درد بخوری میشه
بچه ها راستی یه سوال تا حالا کسی تونسته اینباکس و مسیجهای طرف رو بخونه ؟
من هر کاری کردم نشد.
هر دفعه روش می زنم یه یک دقیقه هنگ می گنه بعد دو نوشته ی phone message و memory message می یاد که نمی شه انتخابشون کرد.
من ورزن 1.5 و 1.6 رو دارم . ممکنه لینک ورزن 1.7 رو برام بزارین؟؟؟؟!!!!1
آره بیلچه جان:46:نقل قول:
با نوکیا می تونی Message ها سونی اریکسون و زیمنس رو بخونی...
من این 2 تا رو امتحان کردم...:46:
هنگ میکنه هم گوشی خودت و هم گوشی طرف مقابل ورژن 1.7 باید درست باشه کسی نیست بزارهنقل قول:
از من می شنوید این نسخه رو نگیرید . یا اگه می گیرید حتما در قسمت about ورژنشو چک کنید.چون یه سری آدم بی مزه پیدا شدن تو فروم های خارجی برای خود شیرینی برنامه های جاوا را دستکاری می کنند و ورژن های جدید براش صادر می کنند. مثلا BT INFO 1.05 رو برداشتند با نام SUPER BLUETOOTHE ---- 1.07 غالب مردم می کنند.نقل قول:
نقل قول:
آره بیلچه جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نوکیا می تونی Message ها سونی اریکسون و زیمنس رو بخونی...
من این 2 تا رو امتحان کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب
ولی من نتونستم سونی اریکسون دبلیو 700 را با 5500 مسیج هاشو بخونم.
سلامنقل قول:
مشکل من به همون روش اقای بیلچه حل شد :46:
فقط بدیش اینه که وقتی کسی رو پیدا میکنه یه صفحه برای طرف باز میکنه که اسم بلو توث من رو داده و یک کد هم میخواد برای شناسای گوشی ها به همدیگه اینجوری که نمیشه گفت هک به این روش :41:
بعد وقتی من اسم بلوتوث طرف رو پیدا کردم منو ها امد ولی وقتی امدم بیرون از برنامه با اینکه توی اد لیست اسم اون فرد رو ذخیره کردم دیگه منو ها رو نمیاره. فقط اسم طرف هست روش میزنم Connect میاره.بعد هم روی Connect میزنم اتفاقی نمیفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این برنامه با این اوضاع مشکلات زیادی داره ولی میتونه در حدی کمک کنه مثلا دفترچه تلفن طرفو بتونی به دست بیاری خودش کلیه
من با دبلیو 810 تونستم مسیج های V3i v رو سیو کنم و بخونم + فون بوک .... فون بوک کا750 رو هم بطور کامل رو گوشیم ذخیره کردم......نقل قول:
من با دبلیو 810 تونستم مسیج های V3i رو سیو کنم و بخونم + فون بوک .... فون بوک کا750 رو هم بطور کامل رو گوشیم ذخیره کردم......نقل قول:
سلام
دوستان لطفاً يکی راهه
اينکه چطوری تو گوشی قربانی شماره خودمونو بگيريم
يعنی به گوشی خودمون زنگ بزنيم
که شمارش بيفته رو بگه
از تو call که نشد
يه روشه تست شده بگين لطفاً
ليکن جان شما گفتی که يه راه ديگه داره که امتحان ميکنم ميام ميگم
اونو بگو
تایید میشه. ورژن 1.07 بدرد نمیخوره...نقل قول:
shahab-asemani بعد از اینکه شماره رو نوشتی بجای call گزینه ی select رو بزن
M_ETALLIC_A ورژن 1.07 اصلا وجود نداره
یه سر به سایتش بزن میفهمی
k508i.wz.cz
آخرین ورژنش 1.06 هستش که بعضی گزینه هاش بود که تو گوشی های بخصوص سونی مثل z520 کار نمیکرد که تو این ورژن کاملا برطرف شده
بعد از نصب روی گوشی هم اسم آیکونش candy میشه
عزیز واسه من دیگه نه... من خودم این تاپیک رو زدم اون موقع که این برنامه رو دانلود کردم اوه ه ه ... کی بود.... چند ماه قبل از این که این تاپیک رو بزنم.نقل قول:
m_etallic_a ورژن 1.07 اصلا وجود نداره
یه سر به سایتش بزن میفهمی
تو مثل اینکه پست بیلچه رو نخوندی... ورژن 1.07 اومده البته غیررسمی !!!
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم
ولی اینجا رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتی که اینا رو ازش گرفتم همون سایتی هستش که تو قسمت about برنامه نوشته ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حتی اگه به صورت غیر رسمی هم باشه اعلام میکنن
چند وقت پیش منم یه فایلی دانلود کردم که رو اسمش نوشته بوود 1.07 ولی بعد از نصبش رفتم و about دیدم نوشته 1.06
منظور من از غیررسمی این بود...نقل قول:
از من می شنوید این نسخه رو نگیرید . یا اگه می گیرید حتما در قسمت about ورژنشو چک کنید.چون یه سری آدم بی مزه پیدا شدن تو فروم های خارجی برای خود شیرینی برنامه های جاوا را دستکاری می کنند و ورژن های جدید براش صادر می کنند. مثلا BT INFO 1.05 رو برداشتند با نام SUPER BLUETOOTHE ---- 1.07 غالب مردم می کنند.
ایپیک دوستان بیان از شاهکارهاشون بگن چیکار کردند با این برنامه اول یکم من بگم تا الان کلیه دوستانمو با این برنامه تووووووپ هک کردم فقط فقط دفترچه تلفن دوستان دیگه چیکار کردند ؟
راستی نزارید تایپیک بخوابه بیان از کارهای جالبی که با این برنامه کردید بگید
ولی خداییش خیلی زود خز شد !!!
حیففففففف شد
همون اولش حال میداد
منم میخوام به من یاد بده
من با این برنامه توی رستوران چند نفرو هک کردم اولش اونا÷یغام رو رد میکردن بعد از یه مدت قبول کردن
خیلیییییییییییییییییییی جالب بود
خودتو گذاشتي سر كار اين كه فايده ندارهنقل قول:
کسی به شما اصرار نکرد که استفاده کنی و برات فایده هم داشته باشه.نقل قول:
خودتو گذاشتي سر كار اين كه فايده نداره
آقا تورو خدا آنتیشم بذارین!
با فایر وال جلوگیری می شه کرد؟
یکی گفت Master Reset هم میشه!!!!:18: :18: :18: :18: :18:
این جوری پدرمون در میاد که؟:41: :41: :41:
تا اجازه ندی نمیتونه کاری کنه خیالت راحت. در ضمن اگه بدون اجازه هک میکرد فکر کردی من مغز خر خورده بودم که بزارمش اینجا همه بیان دانلود کنن ؟ اون موقع به قول بچه ها کسی جرات میکرد دیگه بلوتوثش رو روشن کنه ؟نقل قول:
آقا تورو خدا آنتیشم بذارین!
با فایر وال جلوگیری می شه کرد؟
یکی گفت Master Reset هم میشه!!!!
این جوری پدرمون در میاد که؟