دو تا كتاب پيدا شد. ولي فارسي نيستننقل قول:
کد:http://www.4shared.com/document/RT5g45uz/Metric_Spaces_0521357322.html
کد:http://www.4shared.com/document/m0aGHpRZ/Metric_Spaces.html
دو تا كتاب پيدا شد. ولي فارسي نيستننقل قول:
کد:http://www.4shared.com/document/RT5g45uz/Metric_Spaces_0521357322.html
کد:http://www.4shared.com/document/m0aGHpRZ/Metric_Spaces.html
کتاب:
Advanced Engineering Mathematics, Student Solutions Manual and Study Guide
رو میخوام نوشته ی erwin kreyszig
فقط solutions manual ش رو میخوام نه Instructors Manual
در ضمن ویرایش نهم هست
ممنون
سلام من هم کتابهای تمرین برای انتگرال و مشتق می خواستم . انگلیسی باشند بهتر.
دوستان ما سه خواهر به طور ارثی ریاضیمون ضعیفه به نظرتون چه کنیم؟؟؟
سلامنقل قول:
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنید کتاب رو که شامل هر دو هست. هم instructor's manual و هم solutions manual
نمی دونم چه ویرایشی
اصلاح ژنتيكي، اگر ارثي است راه ديگري ندارد.نقل قول:
سلام
یه کتابی هست به نام مثلثات اثر هوبسن
که یکی ترجمش کرده،کتاب خیلی خوبیه
تو کتابفروشیها هم گیرم نیومده
اگر مترجمشو میدونستم راحت میشد پیداش کرد
کسی میتونه کمکم کنه
ممنون
اسم كتاب هست
حل مسائل مثلثات: براي داوطلبان كنكور دانشگاهها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.ممنون میشم اگه کمکم کنید من دنبال کتاب مسئله های الگوریتمی تالیف دکتر قدسی و مهدیان هستم کسی pdf اش رو نداره یا خبر نداره از کجا میشه گیر اورد......
مرسی
با سلام خدمت همه دوستان و با تبیک عید سعید فطر (طاعات و عبادات همه دوستان قبول)
میخواستم ببینم از دوستان کسی هست که بتونه در پیدا کردن یک کتاب در مورد هندسه تحلیلی از مباحث اولیه (نقطه خط فضا ) تا هندسه تحلیلی پیشرفته به من کمک کنه خیلی ممنونم
من هم دنبال چنین کتابی می گردمنقل قول:
واسه كنكور ميخواي؟؟؟؟
درود،
کتاب بهدردبخور برای معادلات دیفرانسیل و ریاضی2 میخواستم؛ هم آموزش هم تمرین.
ممنون.
من احتیاج به چند کتاب انالیز عددی در مقطع کارشناسی ارشد دارم لطفا اگه کسی ادرسی برای دانلود این کتاب ها داره کمک کنه
:20:
انالیز عددی پیشرفته
1-لوی
2-چنی
3-اتکینسون
4-دکتر بابلیان و توفیق
ترجیحا ترجمه شده
کتاب "ماکزيمم و مينيمم بدون مشتق" از ايوان نيوان ميخوام ترجمه شده باشه
سوالات المپیاد ریاضی جهانی از دوره ی دوم تا آخرین دوره 1960-2010
سلام دوستان. کسی حل تمرین های آخر فصل کتاب "حساب دیفرانسیل و انتگرال (1)" نوشته ی آقایان یاسر رستمی، مهدی محمدی و سیاوش قربانیان از انتشارات هیمه رو نداره؟ جلدش این شکلیه:
لطفاً اگه کسی داره لطف کنه و بذاره که کارم شدیداً لنگه! توی حل تعدادی از مسائل موندم!
پیشاپیش سپاسگزارم.
سلام دوستان. من 10 تا نمونه سؤال از منطق ریاضی می خوام (فقط 10 تا سؤال). استادمون منطق ریاضی رو درس داد و بعدش گفت که 10 تا نمونه سؤال برای مطالب تدریس شده بیارید و ما هم زمین و زمان رو به هم ریختیم و فعلاً پیدا نکردیم. تمام مسئله هایی که از منطق ریاضی پیدا کردم مربوط به بخشی هستش که به ما درس نداده. به ما فقط pVq و P⋀q ،p→q و p↔q رو درس داده. یه مثال از سؤال هایی که می خوام:
و حلشم اینطوریه:
که باید ثابت کنیم از سمت چپ چطوری به سمت راست رسیده.
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
ممنونم که انقد سریع و عالی جواب دادین.
با سلام
حل المسائل معادلات دیفرانسیل نیکوکار را می خواستم با تشکر .
نقل قول:
سلام..
حل المسائل اون در نت موجود نیست.
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
نقل قول:
سلام...
در نت موجود نیست.
پس کتابش چاپ شده آیا نمی توانم مسائل را که دارد در اینترنت یا در سایتی پیدا کنم . یا با نرم افزاری چیزی.نقل قول:
سلام..
حل المسائل اون در نت موجود نیست.
خیلی واجب است.
حالا نمیشد جواب سؤال من هم می دادین؟! حد اقل موجود نبودنشو می گفتین که انقدر هر روز این تاپیک رو Refresh نکنم.
سلام راهنمای معلم فصل اول کتاب حسابان جدیدرا میخواستم. متشکرم
خود کتاب حسابان جدید هم تو نت بگردی پیدا نمیشه. چه رسد به راهنمای معلم کتاب حسابان جدید.نقل قول:
راحت ترین راه برای رسیدن به مقصودتون، مراجعه به نزدیک ترین اداره ی آموزش و پرورشه (البته اگه معلم هستین)
با سلام...
من دانشجوی ریاضی-کاربردی هستم و این ترم مبانی ریاضیت رو برداشتم لطفا چند کتاب مفید دیگر بجز مبانی ریاضیت پیام نور معرفی کنید.(بیشتر راجع به تمرین و حل مسائل باشد)
با تشکر...
سلام...:20:
کتاب ریاضیات پایه -انتشارات میثاق -علی اکبر کیاماری .
هستش؟
سلام
من دنبال کتابی جامع درباره لگاریتم و معادلات نمایی و لگاریتمی هستم.البته انگلیسی یا فارسی فرقی نمیکنه.
از دوستان اگر چنین کتابی را سراغ دارند لطف کنند و نام کتاب یا لینک دانلود قرار بدهند
با تشکر
سلام
کتاب حساب دیفرنسیل و انتگرال سیلورمن بهترین کتاب توی ریاضیات توی هر مقطعیه
سه تا جلد داره
جلد اول واسه دبیرستانه
منهم كاربردي ميخونم. مباني رياضي رو از روي اين كتاب براي ما گفتننقل قول:
شووینگ تی.لین و یو-فنگ.لین. نظریه مجموعهها و کاربرد آن. ترجمهٔ عمید رسولیان. تهران: مرکز نشر دانشگاهی، 1384
من کتابی مربوط به هندسه می خواستم که این فصل ها توش باشه : دوران صفحات و صفحات قابل توسعه
دوستان اگه اسم بخشی از هندسه که این فصل ها هم توش قرار دارند و هم بدهند ممنون میشم من خودم اینها رو در زیر مجموعه هندسه ساختمانی (constructive geometry ) دیدم
کسی حل المسایل ریاضی مهندسی پیشرفته اروین کرویت سیگ رو داره ؟
به شدت بهش نیاز دارم
با تشکر
سلام.نقل قول:
تو نت گشتم براتون و نسخه ی انگلیسی حل المسائلش رو براتون پیدا کردم:
============
ویرایش:
یه منبع فارسی هم پیدا کردم ولی فکر کنم حل المسائل به اون شکلی که مد نظرتونه نباشه.
ریاضی مهندسی به زبان فارسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جزوه ساده و مختصر می باشد و برای مرور مطالب مناسب می باشد.
این کتاب شامل تمامی مباحث این درس نیست و خواندن این کتاب شما را در درک بهتر این درس کمک بسیاری خواهد کرد.
زبان کتاب: فارسی
تعداد صفحه: 51
حجم فایل: 537 کیلوبایت
موفق باشین.
89/12/8
سلام !!
حل المسائله جلد 2 سیلورمن عام !!
معادلات دیفرانسیل مقدماتی و مسائل مرزی - بویس دیپرما -- جلد 1
سلام دوستان شب همتون بخیر
دوستان لطفا بهترین نرم افزار اموزشی که واسه ریاضات گسسته هست رو معرفی کنید.توسایتها گشتم ولی نمیدونم کدوم از همه جامع تره.لطفا هرچه زودتر کمک کنید بهترین سی دی اموزشی رو معرفی کنید
با تشکر
سلام من کتاب مبتکران سال اول دبستان رو میخوام اگه میشه برا دانلود بگذارید.
سلام کسی پیدا میشه که چگونگی یاد گیری کتاب مبانی ریاضی تالیف جمس بت داود را به من یاد بده
سلام.من بیش دانشگاهی رشته ریاضی فیزیکم.تا الان کل دروس عمومی 2و3 دبیرستان خوندم. و کل روس بیش دانشگاهی رو هم تا بایان امتحانات ترم دوم میخونم. تنها مشکلم اینه که ریاضیات (حسابان. هندسه تحلیلی...) هنوز نخوندم وقت هم نمیکنم که کامل بخونم. خواستم لطف و کتابی معرفی کنین که در کنکور 40% ریاضیات بزنم
ممنون
به سایت گزینه 2 برو.حتما نمونه سوال خوب پیدا میکنی.کد:http://www.gozine-2.ir/
سلام دوستان ....
نرم افزار برای محاسبه انواع مساحت و محیط و حجم رو میخواستم ... که تمامی فرمولها در یک نرم افزار باشه .
ممنون
_______