نه 10 سال هم تمدید بشهنقل قول:
فقط به دانش آموز گواهینامه میدن
به پشت کنکوری نمیدن :31:
یکی از درس هات رو بزار
از تاریخ تولدت که گذشت
برو گواهی اشتغال به تحصیل بگیر
بعد برو درست رو پاس کن :10:
نه 10 سال هم تمدید بشهنقل قول:
فقط به دانش آموز گواهینامه میدن
به پشت کنکوری نمیدن :31:
یکی از درس هات رو بزار
از تاریخ تولدت که گذشت
برو گواهی اشتغال به تحصیل بگیر
بعد برو درست رو پاس کن :10:
طرح خوبیه
ولی دوستانی که پشت کنکور هستن و قبول نشدن میتونن یه دانشگاه مثلا پیام نور یا غیرانتفاعی (حالا هر رشته ای ) برن و ترم 2 رو مرخصی بگیرن
اینجوری واحد های ترم 1 هم وایه سال بعد تطبیق داده میشه
سلام...
1.من متولد نیمه اول 69 هستم تا کی میتونم پشت کنکور بمونم؟
2.پدر من بالای 60 سالش هست و برادرم هم خارج از کشوره و سربازی هم نرفته و داره تحصیل میکنه من معاف میشم؟
طبق قانون جدید مجلس که البته هنوز به تصویب شورای امنیت ملی نرسیده میتونی 1 سال دیگه بمونینقل قول:
1.من متولد نیمه اول 69 هستم تا کی میتونم پشت کنکور بمونم؟
2.پدر من بالای 60 سالش هست و برادرم هم خارج از کشوره و سربازی هم نرفته و داره تحصیل میکنه من معاف میشم؟
البته الان فقط مجلس تصویب کرده و ابلاغ نشده
2-معافیت کفالت فقط در صورتیه که برادر نداشته باشی
فکر نمیکنم معاف بشی
اون ها یک کاغذ بازی بیشتر نیستنقل قول:
مهم مجلس هست
تا حالا چند تا طرح برگشت خورده؟
تائید میشه و به اموزش و پرورش و نظام وظیفه فرستاده میشه
برای سال تحصیلی جدید اجرا میشه
اگر کسی بخواد 89 واقعا یک رتبه اساسی بگیره و خودش راحت کنهنقل قول:
نمی صرفه تو پیام نور الاف کنه خودش رو
پس اگه این قانون جدید تصویب شد دیگه نیازی نیست من دفترچه پست کنم درسته؟ (نیمه دوم 69)
دیروز با 160 رای موافق تصویب شد.نقل قول:
فکر کنم این سواله من جا موند:
نقل قول:
اگه کسی متولد شهریور 71باشه تا کی می تونه از کشور خارج بشه؟(با تصویب جدید قانون و یا قبل اون)
سلام
اینجور که من شما میگید طبق فرمول من A=16.6 دارم (186 سانت و 62 کیلو ) و طبق ماده 30 بند 8 اگر من 5 کیلوگرم وزن کم کنم می تونم به سادگی معافی بگیرم درسته ؟
من الان دانشجو هستم و 1 سال دیگه درسم تموم میشه ارزش داره من دفترچه پر کنم و از دانشگاه بخوام واسم معافی تحصیلی رد نکنن بعد برم دنبال کا معافی ؟ چون 5 کیلو وزن کم کردن کاری نداره می خوام تا وقتی دانشجو هستم معافی بگیرم خدا رو چه دیئی یهو منم چاق میشم و دیگه ...
بعدش وقتی خواستم برم سرکار مشکلی پیش نمی یاد نمیگن شما معافی پزشکی داری نمیتونی استخدام بشی این حرفا ( آخه رشته من به شرکت های مثل شرکت نفت می خوره و فکر کنم اونا کسانی که معافی پزشکی دارن رو قبول نمی کنن )
نقل قول:
فكر نيمكنم اينطوري باشه پسرهايي كه از معافيت تحصيلي پيام نور و ... استفاده ميكنن اجازه ندارن هم زمان تو كنكور ثبت نام كنند .
دفترچه ثبت نام 88 رو ببين . نوشته كساني كه از معافيت تحصيلي پيام نور و شبانه و ... استفاده ميكنند بايد پس از انصراف اعزام به خدمت بشن و بعد خدمت حق ثبت نام مجدد دارن .
نكنه من اشتباه متوجه شدم ؟؟؟؟؟
كمبود وزن بايد به علت بيماري غدد درون ريز باشه .نقل قول:
سلام...
من متولد 68/11/7 هستم...
سال تحصیلی قبل پیش دانشگاهی بودم(دوتا درس رو هنوز پاس نکردم) کنکور دادم ولی قبول نشدم ...سال بعد که امسال باشه پیش دانشگاهی رو به صورت غیر حضوری گرفتم کنکور هم دادم...با این تفاصیل من اگه امسال کنکور قبول نشم وضیعت سربازیم چه جوریه...؟؟؟ سال بعد بازم می تونم کنکور بدم؟
ایول رفیقنقل قول:
زدی تو خال
سراسری نمیشه از این کارها کرد
خوب چه کاری هست
اگر برادر برای 89 میخواهی بمونی
گفتن یک سال دیگر هم میشه موند
میشه توضیح بدین ؟نقل قول:
یعنی باید برم دکتر تشخیص بده که من مریضم مثلا بعد بهم معرفی نامه چیزی بده ؟؟
اگر مشکلی نداشته باشم نمیشه ؟
برو پيش يه پزشك تا برات يه ازمايش بنويسه و هورمون ها رو چك بكنه اونوقت اگر زبونم لال مشكل داشتي ( مثل پركاري تيروئيد و ... ) جواب ازمايش رو ببر نظام وظيفه و براي معافي اقدام كن .نقل قول:
البته از الان بگم شما مشكلي ندارين چون بيماري غدد به جز لاغري مفرط هزار تا مشكل ديگه هم ايجاد ميكنه كه فكر نميكنم شما داشته باشين
کجای دفترچه نوشته؟نقل قول:
فكر نيمكنم اينطوري باشه پسرهايي كه از معافيت تحصيلي پيام نور و ... استفاده ميكنن اجازه ندارن هم زمان تو كنكور ثبت نام كنند .
دفترچه ثبت نام 88 رو ببين . نوشته كساني كه از معافيت تحصيلي پيام نور و شبانه و ... استفاده ميكنند بايد پس از انصراف اعزام به خدمت بشن و بعد خدمت حق ثبت نام مجدد دارن .
نكنه من اشتباه متوجه شدم ؟؟؟؟؟
میشه آدرسشو بدی منم ببینم؟
در مورد غیر انتفاعی چطور؟
بابا این طرح معلوم نیست کی ابلاغ بشهنقل قول:
ایول رفیق
زدی تو خال
سراسری نمیشه از این کارها کرد
خوب چه کاری هست
اگر برادر برای 89 میخواهی بمونی
گفتن یک سال دیگر هم میشه موند
خب اگه تا قبل از انتخاب رشته نیومد چی؟
تازه من دفترچه مو فرستادم
آقا تورو خدا بگید کجای دفترچه نوشته پیام نور بری نمیشه کنکور داد؟
آخه طبق این چیزی که این زیر نوشته (از سایت نظام وظیفه) میشه کنکور داد:
چه كساني مجاز به ثبت نام در دانشگاهها مي باشند ؟
دسته آخر:مشمولان دانشجوي ورودي سال 1385 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در حال حاضر در حال تحصيل در دانشگاه هستند و كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند كه در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف و با احتساب مدت تحصيل قبلي در رشته يا دانشگاه جديد ثبت نام نمايند.
این هم کسایی که نمیتونن تو کنکور شرکت کنن :
دسته اول : مشمولان انصرافي داراي غيبت هستنديا دانشجوياني كه بيش از 4 نيمسال تحصيلي از تحصيل قبليشان گذشته باشد اين افراد حتي اگر مجدداً در آزمون شركت كنند و پذيرفته شوند مجاز به ثبت نام در دانشگاه نيستند.
اصلا سراسری از اول این طوری بودنقل قول:
رفتی دیگه نمیشه سرش کلاه گذاشت
این بلا ها فقط سر ازاد میارن
اون طرح رو هم من از یک منبع موثق شنیدم که برای سال تحصیلی جدید اجرا خواهد شد.
خیالت تخت
آخه این تو سایت نجا و نظام وظیفه نوشته شده
شما از کجا میگی که اگه پیام نور و غیر انتفاعی بری دیگه نمیتونی سراسری شرکت کنی؟
آخه طبق این چیزایی که تو سایت نوشته تا قبل از 4 ترم میتونی این کار رو انجام بدی و اگه یه رشته ی بهتر قبول شدی بری
بازم درخواست میکنم بگید که کجای دفترچه ی ثبت نام کنکور نوشته؟
ترو خدا کسی یه جوابی به پست من بده...نمی بینینش؟
اینم یه سوال و جواب از سایت تبیان که حرف من رو تایید میکنه (پاسخ از کارشناس):
سوال : سلام من متولد آذر 68 ام و ورودی 87 دانشگاه پیام نور ام و دوترم (با این ترم بهار) را گذرانده ام . میخواستم دو ترم بعد را از دانشگاه مرخصی بگیرم و در کنکور 89شرکت کنم . میخواستم بدونم در صورت قبولی در دانشگاه دیگر ( در همین رشته ی کنونی ام ) و رفتن به دانشگاه جدید مشکلی از لحاظ قوانین آموزش و پرورش و سر بازی برایم پیش نمی آید ؟
خیلی ممنون
پاسخ : دوست عزیز:
با توجه به قانون جدید نظام وظیفه که طی ابلاغیه شماره 366/5ت/35/03/402/1/23،مورخه 31/02/87 ، که معاونت قوانین و مقررات سازمان وظیفه اعلام کرد ،صدور مجوز تحصیلی مشمولان با شرایط زیر امكان پذیر می باشد :
1ـ از تاریخ شروع به تحصیلی مشمولان در رشته یا دانشگاه اولیه تا زمان ثبت نام در رشته یا دانشگاه ثانوی به سبب قبولی، بیش از 4 نیمسال( دوسال) سپری نشده باشد
2- شروع به تحصیل دانشگاه ثانوی به سبب قبولی در آزمون مجدد باشد
3- در زمان شركت در آزمون مجدد فرد دارنده معافیت تحصیلی بوده و در زمان شروع به تحصیل فاقد غیبت باشد
4- قبولی ثانویه صرفاً در مقطع هم تراز یا مقطع بالاتر باشد
5- مدت تحصیل در رشته اولیه در سقف سنوات دوره تحصیلی جدید منظور شود
6- دانشجویان اخراجی واجد شرایط شركت در آزمون مجدد نمی باشند
شما می توانید از دانشگاه قبلی انصراف دهید و در رشته/دانشگاه جدید، ثبت نام کنید.
موفق باشید
خواهشا همین جوری به سوال جواب ندین
چه بسا اگه من پیگیر نبودم کارم به جاهای باریک میکشید
نقل قول:
دفترچه ثبت نام ازمون سراسري صفحه 3
و ) دانشجويان دورههاي نوبت دوم (شبانه)، نيمهحضوري، مجازي و بينالمللي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه پيامنور و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي كه از معافيت تحصيلي استفاده نميكنند، ميتوانند بدون انصراف از تحصيل در آزمون سراسري سال 1388 ثبتنام و شركت نمايند. بديهي است اين دسته از داوطلبان در صورت موفقيت و قبل از ثبتنام در رشته قبولي جديد، لازم است از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نموده و گواهي مربوط را به مؤسسه ذيربط ارائه نمايند. لازم به توضيح است كه اين دسته از داوطلبان حق بازگشت و ادامه تحصيل در رشته قبولي قبلي خود را ندارند.
تبصره: دانشجويان دورههاي فوق كه از معافيت تحصيلي استفاده ميكنند، به منظور ثبتنام و شركت مجدد در آزمون سراسري لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل خود را به بخشهاي وظيفه عمومي معرفي و به خدمت اعزام شوند. بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از اتمام دوران خدمت نظام وظيفه حق ثبتنام و شركت در آزمون سراسري را خواهند داشت.
كاملا مطمئن نيستم !!!
با توجه به متن بالا نظر شما چيه ؟ مگه قبولي در دانشگاه با معافيت تحصيلي فرق ميكنه ؟
واقعا گیج شدمنقل قول:
دفترچه ثبت نام ازمون سراسري صفحه 3
و ) دانشجويان دورههاي نوبت دوم (شبانه)، نيمهحضوري، مجازي و بينالمللي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه پيامنور و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي كه از معافيت تحصيلي استفاده نميكنند، ميتوانند بدون انصراف از تحصيل در آزمون سراسري سال 1388 ثبتنام و شركت نمايند. بديهي است اين دسته از داوطلبان در صورت موفقيت و قبل از ثبتنام در رشته قبولي جديد، لازم است از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نموده و گواهي مربوط را به مؤسسه ذيربط ارائه نمايند. لازم به توضيح است كه اين دسته از داوطلبان حق بازگشت و ادامه تحصيل در رشته قبولي قبلي خود را ندارند.
تبصره: دانشجويان دورههاي فوق كه از معافيت تحصيلي استفاده ميكنند، به منظور ثبتنام و شركت مجدد در آزمون سراسري لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل خود را به بخشهاي وظيفه عمومي معرفي و به خدمت اعزام شوند. بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از اتمام دوران خدمت نظام وظيفه حق ثبتنام و شركت در آزمون سراسري را خواهند داشت.
كاملا مطمئن نيستم !!!
با توجه به متن بالا نظر شما چيه ؟ مگه قبولي در دانشگاه با معافيت تحصيلي فرق ميكنه ؟
این دقیقا همون متنه و دفترچش ماله آزمون 88؟
آخه دفترچه الان دمه دستم نیست
اصلا مگه میشه دانشگاه رفت و از معافیت تحصیلی استفاده نکرد؟
من که احتمال میدم این مال کنکور 87 باشه و ویرایش نشده
چون این قانون توی اردیبهشت 87 تصویب شده
آقا دارم رسما دیوونه میشم
چقدر خر تو خره
این 2 تا رو با هم مقایسه کنید:
سایت نظام وظیفه :
مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
سایت سازمان سنجش:
بطور کل داوطلبي که از معافيت تحصيلي استفاده کرده باشد يعني در صورت قبولي از سوي حوزه معاونت وظيفه عمومي براي وي معافيت تحصيلي جهت ادامه تحصيل در دانشگاه يا موسسات اموزش عالي صادر شده باشد ديگر نمي تواند متقاضي ثبت نام در ازمون سراسري شود مگر اينکه داراي کارت پايان خدمت و يا معافيت دائم باشد.براي کسب اطلاعات و راهنمائي هاي بيشتر با حوزه معاونت وظيفه عمومي شهرستان محل سکونت خود تماس حاصل فرماييد.
من الان از تو دفترچه ثبت نام خوندم ولي حال تايپ كرن نداشتم از لينك زير كپي زدمنقل قول:
کد:http://www.karshenasi.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=5694
سلام
راستش من توی کنکور 88 برای دومین بار شرکت کردم و احتمالا پیام نور یا غیرانتفاعی قبول میشم
اما با توجه به اینکه طبق اعلام سایت نظام وظیفه میشه تا قبل از ترم 4 دوباره کنکور داد و یه رشته ای قبول شد میخوام در کنکور 89 شرکت کنم
اما مشکلی که هست سایت سازمان سنجش و دفترچه ی کنکور کاملا عکس این قضیه رو میگه:18:.به این مطالب دقت کنید:
سایت نظام وظیفه :
مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
سایت سازمان سنجش:
بطور کل داوطلبي که از معافيت تحصيلي استفاده کرده باشد يعني در صورت قبولي از سوي حوزه معاونت وظيفه عمومي براي وي معافيت تحصيلي جهت ادامه تحصيل در دانشگاه يا موسسات اموزش عالي صادر شده باشد ديگر نمي تواند متقاضي ثبت نام در ازمون سراسري شود مگر اينکه داراي کارت پايان خدمت و يا معافيت دائم باشد.براي کسب اطلاعات و راهنمائي هاي بيشتر با حوزه معاونت وظيفه عمومي شهرستان محل سکونت خود تماس حاصل فرماييد.
و اما یه بخشنامه ی دیگه :
با توجه به قانون جدید نظام وظیفه که طی ابلاغیه شماره 366/5ت/35/03/402/1/23،مورخه 31/02/87 ، که معاونت قوانین و مقررات سازمان وظیفه اعلام کرد ،صدور مجوز تحصیلی مشمولان با شرایط زیر امكان پذیر می باشد :
1ـ از تاریخ شروع به تحصیلی مشمولان در رشته یا دانشگاه اولیه تا زمان ثبت نام در رشته یا دانشگاه ثانوی به سبب قبولی، بیش از 4 نیمسال( دوسال) سپری نشده باشد
3- در زمان شركت در آزمون مجدد فرد دارنده معافیت تحصیلی بوده و در زمان شروع به تحصیل فاقد غیبت باشد
حالا من کلا گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم؟
تکلیف با این همه تناقض چی میشه؟
دوستان خواهش میکنم کمک کنید
خواهش میکنم این تاپیک رو به جای دیگه منتقل نکنید چون خیلی کارم فوریه و جای دیگه دیده نمیشه
آقا تورو خدا یکی جواب مارو بده
اعصابم ریخته به هم
کسی نیست که این شرایط رو تجربه کرده باشه؟
یا اینکه پیام نور بوده و بعد به یه دانشگاه دیگه رفته باشه؟
سلام و خسته نباشید.
من سوالی داشتم به شرح زیر
من برادری دارم متولد اسفند ماه 1369 هست پارسال دیپلم فنی حرفه ایشوگرفت و کنکور داد دولتی قبول نشد.گفت یک سال دیگه می خونم نتونستم یا میرم ازاد یا سربازی!
حالا امثال هم دولتی می خواد کنکور بده که 20 روز اینا دیگه کنکورشه هم ازاد اما دفترچه پر نکرده.
اگه پر نکنه ازاد یا دولت قبول بشه واسه ثبت نامش مشکلی پیش نمیاد؟
خیلی ممنون کسی راهنمایی کنه.
سلام
راستش من توی کنکور 88 برای دومین بار شرکت کردم و احتمالا پیام نور یا غیرانتفاعی قبول میشم
اما با توجه به اینکه طبق اعلام سایت نظام وظیفه میشه تا قبل از ترم 4 دوباره کنکور داد و یه رشته ای قبول شد میخوام در کنکور 89 شرکت کنم
اما مشکلی که هست سایت سازمان سنجش و دفترچه ی کنکور کاملا عکس این قضیه رو میگه:18:.به این مطالب دقت کنید:
سایت نظام وظیفه :
سایت سازمان سنجش:
و اما یه بخشنامه ی دیگه :
حالا من کلا گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم؟
تکلیف با این همه تناقض چی میشه؟
دوستان خواهش میکنم کمک کنید
محسن جان بهترین کار اینه که بری خود سازمان نظام وظیفه قسمت معافیت های تحصیلی اونجا سوالت رو مطرح کنی شرایط خودت رو بگی سه سوته حله
والله اگر دقیق میدونستم میگفتم اما خودم هم تو جوابم شک دارم
پس بهترین راه خود نظام وظیفه است
ممنوننقل قول:
محسن جان بهترین کار اینه که بری خود سازمان نظام وظیفه قسمت معافیت های تحصیلی اونجا سوالت رو مطرح کنی شرایط خودت رو بگی سه سوته حله
والله اگر دقیق میدونستم میگفتم اما خودم هم تو جوابم شک دارم
پس بهترین راه خود نظام وظیفه است
حالا این وسط اگه نظام وظیفه گفت میتونی دیگه نباید کاری با سازمان سنجش داشته باشم؟
نظر کدومشون مهمه؟
قضیه این مصوبه مجلس چیه!؟
بالاخره مدت سربازی کم شده یا زیاد شده!؟
واسه لیسانسه ها 6 ماه از 24 ماه کسر میشه یا از 18 ماه!؟
خیلی بدجور شدهنقل قول:
قضیه این مصوبه مجلس چیه!؟
بالاخره مدت سربازی کم شده یا زیاد شده!؟
واسه لیسانسه ها 6 ماه از 24 ماه کسر میشه یا از 18 ماه!؟
واسه لیسانس 4 ماه از 24 ماه
6 ماه رو از 24 ماه کم میکنن!نقل قول:
مدير كل مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح با اشاره به مصوبه امروز مجلس درباره دوره سربازي گفت: طول خدمت سربازي تا سال 1390 تغييري نخواهد كرد.
سردار موسي كمالي در گفتوگو با ايسنا، درباره مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي درباره مدت خدمت سربازي، گفت: بر اساس طرح مجلس شوراي اسلامي كه از سوي كميسيون آموزش و براي بها دادن بيشتر به ميزان تحصيلات مشمولان سربازي به تصويب رسيده است، مدت مبناي خدمت سربازي 24 ماه تعيين شده است.
وي افزود: بر اساس اين مصوبه، مشمولان داراي ديپلم از دو ماه، فوقديپلم چهار ماه، ليسانس شش ماه، فوق ليسانس هشت ماه و دكترا 10 ماه معافيت در خدمت سربازي بهرهمند خواهند شد.
سردار كمالي تصريح كرد: با تصويب و اجراي اين طرح عملا مبناي مدت سربازي نزديك به 95 درصد از مشمولان افزايش خواهد يافت و در كمتر از پنج درصد، مدت سربازي مشمولان تغييري نخواهد نكرد.
وي در ادامه اظهار كرد: تا سال 1390 اين مصوبه اجرا نخواهد شد و تا آن زمان مصوبه فعلي كه از سوي مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا ابلاغ شده، اجرا ميشود و سربازان در حال خدمت، نگران افزايش طول خدمت سربازي نباشند.
مدير كل مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح در پايان خاطرنشان كرد: مبناي دوره فعلي خدمت سربازي براي كليه مشمولان در مناطق عملياتي 16 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 17 ماه و ساير مناطق 18 ماه است و علاوه بر اين از مدت خدمت كليه مشمولان ليسانس يك ماه، فوقليسانس دو ماه، دكترا سه ماه و فوق دكتراي تخصصي چهار ماه كسر ميشود.
----------------------------------------------------------------------------------------کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=53618
حالا من یه سوال برام پیش اومده.
طبق قانون قبلی برای کارشناسی ها 6 سال معافیت تحصیلی وجود داشت، اما با این قانون 1 سال از این 6 سال کم شده!! (رو چه حسابی نمیدونم واقعا!). من درسم 5.5 سال طول میکشه یعنی 1 ترم بیشتر از 5 سالی که اینا مصوب کرد. یعنی به خاطر این یک ترم من باید درسم رو نیمه تموم رها کنم و برم خدمت؟!:41:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا... یعنی این قانون برای ماها هم اعمال میشه یا ورودی های بعد از ما؟ بعدشم اینکه برای کسایی که میخواستن ارشد شرکت کنن 6 ماه فرجه میدادن، الان این فرجه 6 ماهه رو هم برش داشتن؟!
ولی تا سال 1390 تغیر نمیکنه مدت سربازی ها
دوستان اخیرا اخبار در مورد تصویب یه قانون جدید در مورد سربازی صحبت میکرد ، چی بوده موضوع ؟
اقایون سوالمو باز تکرار میکنم:
اگه کسی متولد شهریور 71باشه تا کی می تونه از کشور خارج بشه؟(با تصویب قانون جدید)
آقا من رفتم نظام وظیفه
ولی اینقدر شلوغه اصلا نمیشه نزدیکش بری
هیچ راه دیگه ای نیست ک من سوالمو بپرسم؟
راستی کسی نمیدونه این قانون 2 سال پشت کنکور موندن تا کی ابلاغ میشه؟
واسه لیسانس 6 ماه از 24 ماه کم میشه . و یک ماه هم که چند ماه پیش قرار شد کسر بشه .نقل قول:
در واقع لیسانس کلا 17 ماه خدمت می کنه .پ
موفق باشید :)
برای دانشجویان دانشگاه پیام نور معافیت تحصیلی از 6 سال به 7 سال ارتقا یافته . و دانشجوی پیام نور میتونه تا 7 سال از معافیت تحصیلی استفاده کنه .نقل قول:
حالا من یه سوال برام پیش اومده.
طبق قانون قبلی برای کارشناسی ها 6 سال معافیت تحصیلی وجود داشت، اما با این قانون 1 سال از این 6 سال کم شده!! (رو چه حسابی نمیدونم واقعا!). من درسم 5.5 سال طول میکشه یعنی 1 ترم بیشتر از 5 سالی که اینا مصوب کرد. یعنی به خاطر این یک ترم من باید درسم رو نیمه تموم رها کنم و برم خدمت؟!:41:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا... یعنی این قانون برای ماها هم اعمال میشه یا ورودی های بعد از ما؟ بعدشم اینکه برای کسایی که میخواستن ارشد شرکت کنن 6 ماه فرجه میدادن، الان این فرجه 6 ماهه رو هم برش داشتن؟
برای دانشگاه های دیگه را خبر ندارم .
موفق باشی :)
مرسینقل قول:
برای دانشجویان دانشگاه پیام نور معافیت تحصیلی از 6 سال به 7 سال ارتقا یافته . و دانشجوی پیام نور میتونه تا 7 سال از معافیت تحصیلی استفاده کنه .
برای دانشگاه های دیگه را خبر ندارم .
خبر نداری که اگه پیام نور قبول شی میشه دوباره کنکور بدی یا نه؟
منظورم اینه که یه رشته توی یه دانشگاه دولتی قبول بشی و بری اون رشته؟
ممنون