اگر بعد از پولي شدن سرويسشونو درست نكنند من اولين نفري هستم كه خط رو ميفروشم
در ضمن زياد دلتون به حال ايرانسل نسوزه چون (51%) سود اين شركت مال دولت و بنياد مستضعفان هست
------------------------------
Get A Grip
Printable View
اگر بعد از پولي شدن سرويسشونو درست نكنند من اولين نفري هستم كه خط رو ميفروشم
در ضمن زياد دلتون به حال ايرانسل نسوزه چون (51%) سود اين شركت مال دولت و بنياد مستضعفان هست
------------------------------
Get A Grip
من همین الان خط ام رو میخوام بفروشم چون دانلود با کامپیوتر از کار افتاده و هیچ سایتی هم باز نمیکنه.ولی کسی ازم نمیخره. :sad:
مژده
مژده
مژده
مژده
الان ساعت 30:10 دقیقه روز چهارشنبه 23/12/85 اینترنت ایرانسل راه افتاد...........
بخاطر یک اشکال مقطعی -که شاید بخاطر تعمیرات در شبکه باشه- که نمیرن سیمکارتو بفروشن!!نقل قول:
تازه اون هم شمایی که به قول خودت تا حالا 800 مگ باهاش دانلود کردی!
کجا راه افتاد!!! من روزهای اول با سرعت 10 kb/s دانلود میکردم ولی الان سرعتش 0.01 kb/s هم نیست.نقل قول:
کسی نیست به منه عاجز کمک کنه؟نقل قول:
بچه ها يكي ميشه به من بگه اين يعني چي؟
Unknown USSD operation code
چه براي فعال كردن اينترنت و يا هركدوم از خدمات كدي رو مي زنم، اين رو نشون ميده، بعد هم كه دكمه EXIT رو مي زنم، مي زنه DONE !!
شما ها مي دونين اين يعني چي؟
آقا من 2 روز پيش يه اعتباري گرفتم و با هر جون كندني كه بود تونستم كانكت شم بدون اون مسيج تنظيمات.
اما چيزي كه هست اينه كه من نميتونم گوشيمو به pc وصل كنم و با اون به اينترنت برم از صبح دارم تو اينترنت ميگردم و كل اين تايپك و خوندم اما بازم موندم. نرم افزار pc suite رو دوباره نصب كردم. اون شماره *99# رو هم ميزنم ، پيغام خطاي ppp eror ميده. در ضمن من اين شماره رو وقتي كه با گوشي هم ميگيرم پيغام unknown ussd توي خود گوشي ميده. گوشيم هم 6630 والا واقعا موندم .
ازتون خواهش ميكنم كه يه حالي بدين و منو راهنمائي كنين. اگه حسش نيست لااقل بهم بگين كه الان كسي ميتونه به pc وصل بشه يا نه؟ آيا كسي ميتونه از گوشيش اعتبارشو دربياره؟ ظاهرا اون 5 تومن عيدي هم كشك بود!
دمتون گرم
نقل قول:
دوست خوب گوشی شما چیه ؟ اگه نوکیا سریN هست باید بگم در تنظمیات کانکشن Pc Suite باید در قسمت Access Point Name وارد کنید mtnirancell و کار میکنه ... منم همین پیغام رو داشتم درست شد و الان با pc کانکت میشم.
درباره عیدی هم باید بگم که هست، چون من خودم داشتم. شما در گوشیت کد #140* رو بزن، بعد از Request Network میزان اعتبارتو نشون میده !!!
با سلام
اقا تو این صفحه نوشته که با این شماره تماس بگیرید برای دریافت تنظیمات Gprs ولی میگه شماره اشتباه است کسی خبر داره ؟؟؟
این صفحه این قسمت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه:
درصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید از تاریخ 10 اسفند با شماره گیری [YES/OK] #5*3*130* این اطلاعات را دریافت نمایید.
منم تا به حال با ایرانسل جونم 2.5گیگ دانلود کردم :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
گوشیم بدبخت صبح تا شب و شب تا صبح داره دانلود میکنه
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
البطه اینم بگم گوشیم w810 و edge رو هم ساپورت میکنه و سرعتشم توپه
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
مگه ايرانسل edge را هم فعال كرده؟:ohno:نقل قول:
يه سوال از دوستاني كه تو اصفهان هستند و ايرانسل هم دارند .
ايا gprs ايرانسل تو اصفهان كار ميكنه.اگه خودتون امتحان كرديد بگووييد.اخه من از چنتا موبايل فروش پرسيدم گفتند نه.اما دوستم ميگفت كه ماله يه فاميلاشون فعاله!!!
ای ول منم w810 دارم
پس بگو نسبت به بقیه , من سرعت دانلودم بیشتره به خاطره edge هست.!!!!!!!!!!!!
آقا دمت گرم رديف شد. من گوشيمو گفته بودم 6630 بود و دقيقا مشكل شما رو داشتم. الانم دارم با ايرانسل پست ميزنم. واقعا ازت ممنونم، اما يه چيزي من كه اولين بار كه سيم كارتو فعال كردم يه مسيج اومد كه گفت 5 تومن هديه نوروزي براي شما اومده اما من وقتي كد *140# رو ميزنم اعتبارو 9 خورده اي ميگه !نقل قول:
نميدونم كسي از اين قضيه خبر داره يانه؟ شايدم اين برنامه بعد از فروردين رله شه. چون يه سري از بچه ها ميگفتن كه قراره كدهاي ايرانسل از فروردين به بعد كار كنه ...
به هر حال ممنون
4 تومن اعتبار اولیه + 5 تومن هدیه = 9 تومننقل قول:
دوستان اونی که شما میگین، من بعید می دونم که Edge باشه. من گوشی خودم بجای G بیشتر وقتا E میاد ولی توی یکی از منوهای مخفی مربوط به Gprs گوشیم، تنظیم نوع Gprs بود که دو نوع بود: Gprs و Egprs
از طرفی هم خیلی بعیده که ایرانسل Edge رو فعال کنه و حرفی ازش نزنه. آخه یه مزیت بزرگ محسوب میشه.
اگه فعال بشه، حتماً میگه. فعلاً که فقط حرف از Gprs هست و فکر می کنم اون هم Egprs هست.
يعني اعتبارش 4 تومن بوده؟نقل قول:
من فكر ميكردم كه 10 تومن تهش داره .
Egprs che hast ?
badesh rahi hast ke speed esh beshtar besheh ?
gprs ro migam?
پس چرا وقتی من با w810 دانلود میکنم سرعت دانلودم در حدود 10 تا 14 ولی وقتی با k750 که edge رو ساپورت نمیکنه وصل میشم سرعتم 4 تا میشه:10:
agha in edge cheyeh ?????????
misheh kari kard soorat am beshtar besheh?
n72 daram
rasti agha samsung c130 chetorie tanzimatesh ?
badesh chera har site ro baz nemekoneh ????????!
والا دیگه فکر کنم اون به گوشی ربط داره و گوشی شما EGPRS رو هم ساپورت می کنه. در هر حال اولاً این سرعتی هم که شما میگی برای Edge خیلی کمه. دوماً اگه ایرانسل Edge رو فعال کرده بود، تا حالا هزار جور توی بوق کرده بود!!نقل قول:
edge در کار نیست .من با 6630 که edge داره حداکثر با سرعت 4 kb/s دانلود میکنم.نقل قول:
agha Chera Hichki Javab Maro Nemeideh ?
agha Chera Hichki Javab Maro Nemeideh ?
edge اینترت با سرعت 128 برای گوشیهایی که edge رو ساپورت میکن.نقل قول:
چون فینگلیسی تایپ می کنی، خیلیا حال خوندنش رو ندارن!!نقل قول:
نقل قول:
edge اینترت با سرعت 128 برای گوشیهایی که edge رو ساپورت میکن.
يعني بايد ايران سل وسل كنه اين امكان رو يا اگر گوشي ساپرت كنه حله؟
================
اينم فارسي
اينا رو جونه بچتون جواب بديد
===
تنظيمات سامسونگ C130 رو هم اگر كسي بلده واسه gprsبگه لطفا
====
بعد راهي هست كه سرعت اين gprs بالاتر بره ؟ ماله من 2 و 3 ميچرخه
گوشيم N72
===
و بعديش چرا همه سايت ها رو باز نميكنه ؟
نقل قول:
حالا شد.
خب برای تنظیمات سی130 فقط کافیه که یه اس ام اس حاوی متن زیر بنویسی و به شماره 2225 اس ام اس کنی تا تنظیمات رو برات بفرستن.
متن هم اینه: حرف S + برند گوشی + مدل گوشی
یعنی: S samsung c130
بعد از چند لحظه اس ام اس تنظیمات برات ارسال میشه.
با سلامنقل قول:
اول جی-پی-آر-اس فعال بود وفقط من گوگل رو باهاش بازکردم ولی الآن دو سه هفته است که
sms
gprs
mms
فعال نیست
البته اصفهان تحت آزمایش و بهینه سازی هستش
من تنظیمات mms رو درست انجام میدم ولی کار نمیکنه وقتی فایلو میفرستم بعد مدتی error میده:41:
و وقتی تنظیماتو save میکنم میزنه
تایید انجام نشد تنظیمات انجام نشد
گوشی من هم w810 است
چی کار کنم :41:
من به 2225 اس ام اس زدم
تنظيمات امد و ذخيره هم شد + تنظيمات ام ام اس
ولي يك Page هم نتونستم باز كنم ، وقتي يك Page رو ميخواي باز كني شروع ميكنه با كانكت شدن و يك دقيقه اي هست بعد هم قطع ميشه
گوشي هم Z530
وقتي يك ميليون نفر همزمان از اينترنت مجاني استفاده كنن از اين بيشتر هم ببايد توقع داشت
نقل قول:
خواهش میکنم، ببخشید دیر جواب دادم
اما الان خیلی خوشحال شدم که مشکلت حل شد ..... :11:
هدیه هم همونطور که گیگیل گفت 5 تومن هست، چون اعتبار اولیه همون 5000 تومنه و بقیش هدیه نوروزی هستش !!!
منم الان با ایرانسل دارم جواب شما رو میدم ... :20:
فکر نکنم ربطی داشته باشه . اگه اینجوری باشه ، اگه دولت اینترنت موبایل رو فعال کنه که یه روز IR-TCI می ره هوا !!!نقل قول:
در صورتی مشکل پیش میاد که بیش از ظرفیت استفاده بشه . مثلا ظرفیت 1 میلیون باشه ، بعد 2 میلیون کاربر استفاده کنن که اینجوری می شه .
علت این مشکلات برای اینکه هنوز دوران آزمایشی رو می گذرونه .
به گزارش گروه خبری Gsm به نقل از خبرگزاری فارس: رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار از فعال شدن سرویس Gprs اپراتور اول (دولتی) از اوایل سال آینده برای تمامی مشترکان خبر داد.
علویان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: این سرویس برای تمامی مشترکان از جمله اعتباری در نظر گرفته شده است و مشترکان می توانند از اواخر بهار سال 86 از سرویس اینترنت استفاده کنند.
وی ادامه داد: هنوز برای هزینه این سرویس تصمیمی گرفته نشده است.
علویان گفت: با فعال شدن سرویس Gprs برای مشترکان اپراتور اول سرویس Mms ( ارسال صوت و تصویر ) امکان پذیر خواهد شد.
گفتنی است، در حال حاضر اپراتور اول حدود 16 میلیون مشترک در سراسر کشور دارد.
بعد راهي هست كه سرعت اين gprs بالاتر بره ؟
ir tci هر کاری کند سیستمش gsm و در ردیف پایین قرار داره و بعد اون Gprs و بعد edge
ir tci که نمیتونه همه bts ها رو عوض کنه اون موقع 13 سال دیگه شما باید منتظر بمونید:31:
آقا من گوشيم زيمنس cx65 هستش ولي نتونستم اينترنت را راه انداز ي کنم mms هم نت.ونستم راه اندازي کنم لطفا راهنمايي ام کنيد که دقيقا چکار کنم