من به شخصه دانلود کردم و کاملا هم فارسی رو ساپورت میکنه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من به شخصه دانلود کردم و کاملا هم فارسی رو ساپورت میکنه...نقل قول:
من فکر کنم شما تا حالا برنامه رو نصب نکردید !!! یعنی واقعا زبون فارسی رو تو زبون هاش ندیدید !!! عکس هایی که تو اول همین تاپیک گذاشتم به وضوح زبان فارسی رو نشون دادم توشون ! در ضمن من خودم و برنامه رو نصب کردم و خیلی هم دارم ازش استفاده می کنم ... فقطم من نیستم یه نگا به نوشته دوستان می کردید می فهمیدید بقیه هم دارن ازش استفاده می کنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط toadstool
دوستان من بعد از دوبار نصب كردن به اين نتيجه رسيدم كه اين ورژن Middle East نيست
اين همون نسخه Corporate هست كه زبون فارسي رو هم ساپورت نمي كنه
اين دو تا عكس رو ببينيد
راستی منم به یه نتیجه ای رسیدم اگر با اسکنر عکس ها تون رو دقیقا با حالت 300 دی پی آی اسکن کنید تبدیل به خوبی انجام می شه و تقریبا نود درصد نوشته ها به خوبی خروجی می ده و نیاز به ویرایش کمتری داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان عزیز. من برنامه را تست کردم. خروجی تصاویر اسکن گرفته فارسی کیفیت خوبی ندارند. احتمال اینکه من اشتباه کرده باشم هست(که به کسی بر نخوره) دوستانی که از برنامه استفاده کرده اند و تا نود در صد هم خروجی گرفته اند لطف کنند شیوه کار را هم به من حقیر یاد بدهند. برقرار باشید
این کاملا درسته.... برای عکس ها چی پیشنهاد میدی؟؟؟ بعضی عکسها کیفیتشون کمه ...و وقتی از طریق عکس میخوای تبدیل کنی 1 مقدار درصد خطاش زیاده..کار خاصی میشه کرد یا نه؟؟؟؟نقل قول:
دوستان عزيز من روي هر دو ويندوزم اين برنامه رو نصب كردم
عكسهايي هم كه گذاشتم اين مطلب رو تاييد مي كنه
در ضمن من تمام صفحات گذشته رو خونده بودم ولي حتي يك نفر هم
يه عكس نذاشته بود كه نشون بده اين برنامه با فارسي مشكلي نداره
در ضمن شما بهتره به جاي اين جور جواب دادن يه سر به سايت اصلي اين
برنامه مي زديد تا ببينيد دقيقا كدوم ورژنهاش زبون فارسي را ساپورت مي كنه
اين صفحه رو ببينيد فقط دو تا ورژن از اين OCR فارسي داره
Readiris Pro 11 Middle-East Edition
و
Readiris Pro 11 Middle-East Corporate Edition
گزينه اول نيست چون اين ورژني كه ما داريم
Business Card recognition داره كه فقط ماله دوميه
اگر هم دومي هست پس چرا اسمي از Middle-East در كنار اسم
اون نيست ولي منظور من از Corporate Edition اين نسخه بود
حالا بالفرض هم شما درست ميگيد و من اشتباه كردم از يك همكار انجمن انتظار بيشتري داشتم
شما به جاي راهنمايي هر چي دوست داشتيد نوشتيد !!!!!!!!!!!!
نقل قول:
حق با شماست من تند رفتم .....پستم رو ویرایش کردم و از کار کردن برنامه هم عکس گزاشتم....برنامه کار میکنه و ایرادی نداره....:biggrin:
منم از شما معذرت می خوام آخه شما گفته بودید اصلا از زبان فارسی حمایت نمی کنه در حالی که به وضوح زبان فارسی تو زبان هاش هست و بچه ها هم دارن با هاش کار می کنن در واقع شما به نوعی گفتی که همه بچه ها اینجا دارن دروغ می گن که از این برنامه دارن استفاده می کنن چون عکس نذاشتن !!! منم این نسخه رو به دو دلیل میدل ایست معرفی کردم یکی اینکه وقتی لینک این برنامه رو اینجا گذاشتم خودم دانلودش نکرده بودم هنوز و دوست خوبم که لینک رو به من داد گفت از زبان فارسی حمایت می کنه منم فکر کردم میدل ایسته ... بعدشم چون از زبان فارسی حمایت می کنه ما بگیم میدل ایسته فکر نکنم اشکالی پیش بیاد اصل اینه که برنامه از زبان فارسی حمایت می کنه و کارایی اصلی اون تو برای اکثر ما ایرانی ها تو همین ضمیمس ....نقل قول:
دوستان عزيز من روي هر دو ويندوزم اين برنامه رو نصب كردم
عكسهايي هم كه گذاشتم اين مطلب رو تاييد مي كنه
در ضمن من تمام صفحات گذشته رو خونده بودم ولي حتي يك نفر هم
يه عكس نذاشته بود كه نشون بده اين برنامه با فارسي مشكلي نداره
در ضمن شما بهتره به جاي اين جور جواب دادن يه سر به سايت اصلي اين
برنامه مي زديد تا ببينيد دقيقا كدوم ورژنهاش زبون فارسي را ساپورت مي كنه
اين صفحه رو ببينيد فقط دو تا ورژن از اين OCR فارسي داره
Readiris Pro 11 Middle-East Edition
و
Readiris Pro 11 Middle-East Corporate Edition
گزينه اول نيست چون اين ورژني كه ما داريم
Business Card recognition داره كه فقط ماله دوميه
اگر هم دومي هست پس چرا اسمي از Middle-East در كنار اسم
اون نيست ولي منظور من از Corporate Edition اين نسخه بود
حالا بالفرض هم شما درست ميگيد و من اشتباه كردم از يك همكار انجمن انتظار بيشتري داشتم
شما به جاي راهنمايي هر چي دوست داشتيد نوشتيد !!!!!!!!!!!!
در ضمن این آقایی که کرکش کرده شاید وقتی برنامه می آد بالا دستکاری توش انجام داده باشه ...
حالا من فکر نکنم این موضوع مهمی باشه که بخوایم در موردش بحث کنیم بهتره همین جا این بحثو خاتمه بدیم ...
بازم از شما معذرت می خوام موفق وپیروز باشد
جاوید
برای عکس هار درسته خطاش بالاست البته تو عکس ها نوشته ها زیاد نیست من خودم به شخصه تا حالا به عکس گیر نکردم که بخوام از این برنامه استفاده کنم نهایت دو سه کلمه بوده که اونم دستی تایپ کردم !نقل قول:
این کاملا درسته.... برای عکس ها چی پیشنهاد میدی؟؟؟ بعضی عکسها کیفیتشون کمه ...و وقتی از طریق عکس میخوای تبدیل کنی 1 مقدار درصد خطاش زیاده..کار خاصی میشه کرد یا نه؟؟؟؟
موفق و پیروز باشید
جاوید
من یک تصویر اسکن را هم با فارسی تست کردم هم با عربی دقیقا عین هم درآمد احتمالا در کرک باید این دو زبان یکی حساب شده باشد. ئدوستان دیگر هم یک تست کنند ببینند درسته یا نه!!!!
من امتحان کردم حروف پ ژ گ و چ هم خروجی می ده که تو حروف عربی نیست ....