من اول بگم که هیچکدوم از این دو گوشیو ندارم و موتو دارم
n70 در مقایسه با w810 برتریهای محسوسی داره در جواب اون دسته از دوستانی که از سیمبین n70 بعنوان مشکل یاد کرده بودند بگو که n70 برنامه خور ترین گوشی نوکیاست و هر برنامه ای واسه این گوشی پیدا میشه.
مقایسه سیمبین و جاوا رو تو یک تایپیک کاملا در موردش صحبت کردیم فقط مقایسه بین سیمبین و جاوا مقایسه بین win xp و wni3.1 است که جاوا انتظارات رو براوده میکنه ولی برای یک دوره و اینده از آن سیمبین است.
و برتری دادن نسبت به ظاهر این دو گوشی سلیقه ای و ملاک خاصی برای مقایسه نیست.
نظر دادن در مورد دوربین n70 به نظر من بی پایه و اساس میباشد چون در حد مقایسه با کوشی k750 سونی است.
ولی در مورد حجم صدا هر دو گوشی دارای حجم تقریبا یکسانی میباشند با این تفاوت که از نظر کیفیت w810 بهتره.
کلیدهای جهت نما یکی از ضعفهایی که همه w810 دارها ازش مینالند.
وموزیک پلیر w فقط در مورد w850 که walkman player 2 داره برتری نسبت به موزیک پلیری که نوکیا در n70 گذاشته داره.
و در مورد مقایسه بعنوان فرو ش بیشتر باید بگم که بیشتر فروش مربوط به مردم عادیه که دنبال گوشی هستند که انتظاراتشونو براورده کنه مثلا طبق امار ارائه شده پارسال پر فروش ترین گوشی در ایران 1100 بوده!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال بهتر بود که این مقایسه رو در بین w810 با 6270 یا6280 میدادی.
ولی اگه میخوای بخری و از گوشی توقعات زیادی نداری و پول کمتری میخوای بدی w810 بگیر!!!!!!!!!!!!!