n73 28
k800 21
Printable View
n73 28
k800 21
فکر کنم این شمایی که تا حالا N73 ندیدینقل قول:
برو توی سایت gsmarena
عکس از n73 داره
تمام عکس هاش از 1 مگ بیشتر هستند
احتمالا اون گوشی که شما دیدی n73 نبوده دوست من;)
الان k800 بهترينه ولي اگه يكم صبر داشته باشي نوكيا n93i رو توليد ميكنه كه ديگه مشكلات n93 رو نداره
نوکیا ن93 اصلات بدرد نمی خوره
چیزی هم بوده که 3 روز کامل دستم بوده (همون مغازه)
نوکیا ن73 خیلی خیلی خوبه
ک800 هم عالیه ولی اینجا ک800 2 تا برتری داره
1 فلش زنون که تو عکاسی از شب خیلی خوبه
2 سرعت بالاتر شاتر اون و منو های کامل تر عکاسی
و ن93 رو گول قیمت و سایزشو نخورید !!!!!!!!مفت نمیارزه
Only Only K800
vojdanan k800 behtar
baba cyber shoti goftan
از ديد من عكس n73 بهتر بود
و فراموش نكنيد كه لنر n73 كارل زايس هست
البته به نظر من n73 به خاطر فيلمبرداري بهترش نسبت به k800 بيشتر ميتونه جذب كننده باشه چون باخره گاهي در كنار عكاسي - فيلمبرداري هم لازمه
گول سایبر شات رو نخور عکساشو که میبینینقل قول:
n73 عکساش بهتره
جفتشون عالی اند
ا÷شن های بیشتر و فلش زنون و سرعت شاتر بالاتر ک800 رو فقط باید اضافه کرد
برید صفحه ی 4 این تاپیکو ببینید خودتون تشخیص میدید کدوم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاونت ارشد بخش ”كامپيوترهاي چندرسانهاي“ شركت نوكيا، ”جوها پوتكيرانتا“ (Juha Putkiranta) مي گويد: ”مدل N73، همراه ايده آل علاقه مندان به دوربين هاي ديجيتالي بوده، و به علت فشرده بودن به سادگي قابل حمل است. به علاوه كاربري آن بسيار ساده مي باشد. با يك كليك شما مي توانيد عكسهاي با كيفيتي گرفته و لذت خود را با ديگران شريك شويد. به علاوه، اين مدل قابليت چند رسانهاي بيمانندي را در ميان سري N نوكيا عرضه مي كند.“
با مدل N73 Nokia شما ميتوانيد به راحتي عكس برداري كنيد. اين مدل، دوربين با كيفيت و ديجيتالي 3.2 مگا پيكسلي با قابليت نوري منحصر بفرد شركت ”كارل زايس“ را داراست و عكس هاي 25×20 سانتي ميگيرد. به خاطر وجود شاتر مكانيكي و قابليت فوكوس اتوماتيك اين مدل عكسها شفاف تر بوده و حتي در نور كم، جزييات كامل را نشان مي دهند.