با سلام
هندست ،بلوتوث ،با گوشي w850i ،،بعد از ريست كلي گوشي ،نصب نمي شود ( يعني مچ نمي شود ) راهنمئي كنيد ، در پيدا كردن هندست بي سيم ، پيدا نمي كند. راهنمائي كنيد. بعد از ريست كلي چه اتفاقي افتاده است . موفق باشيد.
Printable View
با سلام
هندست ،بلوتوث ،با گوشي w850i ،،بعد از ريست كلي گوشي ،نصب نمي شود ( يعني مچ نمي شود ) راهنمئي كنيد ، در پيدا كردن هندست بي سيم ، پيدا نمي كند. راهنمائي كنيد. بعد از ريست كلي چه اتفاقي افتاده است . موفق باشيد.
شما 850 رو ريست كلي كردي ؟
مگه مشكل داشت ؟
میشه بگین player رو چه تنظیماتی قرار میدید که بلندی صداش مثل N73 میشه !!!نقل قول:
چون مال دوستم که خیلی کمتر بود !!!!
به نظره من كيفيت آهنگت بايد 196 كيلو باشه تا كيفيت رو تو w850 واقعا" ببيني
اگه 320 بود كه ديگه بهتر
سلام میخواستم بدونم و850 اتوفاکوس داره ؟
کیفیت عکساش خوبه ؟ به و900 و یا کا 750 میرسه؟
خیر اتوفکوس ندارهنقل قول:
کیفیتش تو دو مگاپیکسلیها از همشون بهتره (البته اونایی که اتوفوکوس ندارن) یه جورایی فرق میکنه
کیفیتش در حد دبلیو 900 هست:)
سلام دوستان .
یک مشکلی برام پیش اومده من اشتباها All outgoing رو از منوی Calls غیر فعال کردم ، الان هیچ شماره ای از تماس گرفتندگان و تماس های خودم ذخیره نمیشه تو منوی Calls و وقتی خواستم دوباره فعالش کنم ازم یک کد 4 رقمی می خواست که هر کدی زدم ارور می ده از پین کد ها گرفته تا 0000 و 1234 و ...
Setiing>Calls>Manage Calls>Restrict Calls>All outgouing>Activate
این مسیری که نوشتم رو اگه برید یک کد 4 رقمی می خواد که من نمی دونم چیه ، اگه دوستان اطلاعاتی دارن دریغ نکن چون خیلی کارم گیره...
با سلام
گوشي من w850i مي باشد و من مي خواهم به محتويات كامل گوشي دسترسي پيدا كنم و با MyPhoneExplorer هم هر چه سعي كردم اتصال usp را نمي شناسد، وبايد چه كنم .
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
از كامپيوتر با نرم افزار از طريق اينترنت sms به گوشي فرستادم و گوشي ام هنگ كرد و مجبور به ريست كلي شدم ، كه فقط مخاطبين و بلوتوث ،پاك شدند و مشگل حل شد.
درضمن كيفيت گوشي يك ، يك مي باشد و لي چون يك اسپيك است ممكنه بلندي با ندهاي خونه را نداشته باشه .
موفق باشيد.
با سلام
چطوري مي توانم از طريق بلوتوث به موسيقي هاي گوشي گوش بدهم .
موفق باشيد.