پسوندای kmz و kml فقط نشون دهنده یه نقطه خاصی هستنت.یعنی فقط یه مختصات رو نگه میدارن.نقل قول:
برای آموزش گوگل ارث هم این کتاب هست:
http://rapidshare.com/files/67731288/Google_Earth_For_Dummies.rar
انگلیسه ، 14 مگ حجمش
پسورد: xdownx.org
Printable View
پسوندای kmz و kml فقط نشون دهنده یه نقطه خاصی هستنت.یعنی فقط یه مختصات رو نگه میدارن.نقل قول:
برای آموزش گوگل ارث هم این کتاب هست:
http://rapidshare.com/files/67731288/Google_Earth_For_Dummies.rar
انگلیسه ، 14 مگ حجمش
پسورد: xdownx.org
این همونیه که به زبان انگلیسی نوشته شده اینو دیده ام ولی کاش یکی پیدا بشه اونو ترجمه کنه
مدتیه بعد از اجرای گوگل ارت ،بعد از حدودا 2 دقیقه محیط تبدیل به شب میشود.و عوارض روی زمین غیر قابل رویت میگردد.آیا این مشکل مربوط به سایت گوگل ارت است و یا مشکل از تنظیم نرم افزار من.در ضمن چندین بار نیز اقدام به تعویض نرم افزار نموده ام، ولی چاره ای نشده .از متخصصین امر تقاضا دارم راهنمایی فرمایند. با تشکر
خودم مشکل رو حل کردم .احتمالا از ویندوز و یا فایلی مزاحم که از طرف گوگل فرستاده شده بود که در سیستم مقیم شده بود.با نوسازی ویندوز که قبل از مشکل بک آپ گرفته بودم، حل شد.ولی جا داشت اسا تید محتم ،یه محلی میذاشتند ،لا اقل یه جواب نمیدانم میدادند، حتی لا اقل یک مورد. بگذریم ،امیدوارم اگر مشکل اینچنانی برای دوستان پیش آمد ،تایپینگ فوق مثمر ثمر واقع باشد.:11:نقل قول:
لطفآ اگه میشه کرک Google Earth Pro2008 را برام بزارید مرسی عزیزم
شاید تا به حال تکه های پازل مانندی را که مثل وصله های یک لباس مندرس به نظر میان توجه شما را جلب کرده باشه.اینها در حقیقت همان وصله یاpatch هستن.این پچ ها در کنار هم تمام نقاط زمین را مورد پوشش قرار می دن.از لحاظ وضوح و رزلوشن و همچنین از لحاظ زمان تصویر برداریبا هم برابر نیستن حتی اونایی که کنار هم قرار دارن.مرتب به روز می شن و خیلی از اوقات روی هم overlap می شن (کناره های هم را میپوشانندوروی هم می افتن ). یادمان باشد که که این یک برنامه تجاریست و تمام کارها و تصمیماش بر اساس سود مالیست.پس renew یا نوسازی پچ هامنطبق بر تعداد رجوع به یک منطقه خاص است."گوگل بازها"ی حرفه ای وقتی میخوان که پچ یک منطقه خاص تقویت بشه به تعداد زیاد و مکرر و بایوزرهای مختلف روی اون ناحیه زوم می کنن و بعد از مدتی ( معمولآ بیش از شش ماه ) نتیجه را می بینن.دلیل این زمان طولانی هم مشخص است:باید تعداد رجوع به یک منطقه از یک مرزی بگذره(اون مرز برای کاربرها معلوم نیست).بعد به یکی از ماهواره های مناسب ناسا (طرف قرارداد باگوگل ارث) ارسال بشه.و تصاویر گرفته شده و ارسال شده به زمین تجزیه تحلیل و آماده بشه ودر آخر پچ نهایی تهیه بشه و بهدیتابیس(database) گوگل ارث اضافه بشه.اونوقت یکبار که دوباره روی اون منطقه میری می بینی که یه پچ خوشکل روی منطقه هست.حالا یهپیشنهاد برای اونایی که عصبانی هستن از اینکه با ورژن های مختلف گوگل ارث مشکل رجیتریشن(registeration) دارن : دوستان تنها ورژنیکه تو ایران تحریم شده بدون کوچکترین مشکلی جواب میده و کار می کنه و نیازی هم به سریال و کرک وغیره نداره یکی از ورژن های پورتابل (portable) گوگل ارث است .اگر در تهیه اون احینآمشکل داشتین بگین تا آپلود کنم.امید وارم مفید بوده باشه.samandarx
با تشكرنقل قول:
لطفا در مورد ثبت عكس هم توضيح بدين
سلام دوستان.ببخشید اگه سوالها تکراری بود!
یک تاپیک زدم که بستنش و گفتن از اینجا بپرس:
اولین سوالم اینه که چطور میشه جاهایی رو که در Google Earth دیدی سیو کرد؟! جوری که با آفلاین شدن...پاک کردن History...و حتی عوض کردن ویندوز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه دوباره دیدشون!
سوال دومم هم در مورد Placemark بود.
میخاستم توضیح بدین که مثلا من چطوری میتونم از Placemark استفاده کنم. جوری که برای همه قابل دیدن باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...اصلا همچین چیزی میشه!
ممنون میشم کامل توضیح بدین
سلام. خسته نباشيد.
گوگل ارث يك بخش داره به اسم Movie Maker كه در منوي Tools قرار داره. وقتي من در كادر جستجوي سمت چپ، مثلا نام ايران را (البته به انگليسي) وارد كنم و سپس Movie Maker را باز، و بعد روي Record Tour كليك كنم، يك فيلم نشون ميده كه از جاي قبلي من، مياد و ميره روي ايران Zoom ميكنه. اين قابليت خوبي براي ساختن مستند هست، ولي يك مشكل وجود داره: وقتي من يك فايل ويديويي رو ضبط ميكنم، فايل نهايي كه Save ميكنه خرابه. حجمش 0 بايت هست و باز نميشه.
ممنون ميشم اگر از دوستان كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره، به من كمك كنه.
ورژن نرمافزار من، اين هست:
کد:Google Earths Pro 4.2.0205.5730
تندرست باشيد. :46:
پس چي شد؟!