سلام بچه ها
من می خوام با حدود 200 تا 250 یک گوشی بخرم به نظرتون بین k750 یا w550 کدوم رو انتخاب کنم
Printable View
سلام بچه ها
من می خوام با حدود 200 تا 250 یک گوشی بخرم به نظرتون بین k750 یا w550 کدوم رو انتخاب کنم
من که بین این دوتا همین w550 رو انتخاب کردم
چون کیفیت و بلندی صدا واسم مهم بود
دوربین اصلا اهمیتی نداشت واسم
فکر کردم با خودم گفتم اگه 750 بگیرم باید یه پولی هم واسه مموری بدم که این کارو نمیکنم میرم 550 میگیرم که 256 مگ داره
بیشتر از اینم نیاز ندارم
الانم که گوشیمو دام 80 مگ فضای خالی هنوز دارم
در ضمن
k750 فوق العاده زیاد شده و دست همه هست
سلام میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
من اگه بخوام عمر مفید لنز گوشی ها رو پیدا کنم سایتی در این زمینه هست؟
ضمنا یه سوال فرق دبلیو 600 با دبلیو 550 چیه؟
ممنون
سلامنقل قول:
عمر مفید لنز نیست . عمر مفید ccd
عمرش کمه به این معنا نیست که میسوزه
اون شفافیت و روشنی روز اول رو نداره بعد از حدود 7-8 ماه یا 1سال.
ببین اطلاعات رو معمولا جایی نمیشه پیدا کرد .
تفاوت خاصی ندارن . از نظر نرم افزاری اصلاح شده
در ضمن من داشتم و از آنتن دهیش اصلا راضی نبودم .
سلام
من گوشی w550 دارم بعد موقع فلش کردن FS ارور داد دیگه بالا نمیاد
خواهش می کنم راهنمایی کنید
در ضمی میشه بگید این فایل رو از کجا میشه پیدا کرد
W550_R4CB020_FS_EMEA6l
ممنون
وقتی دارم با گوشی صحبت می کنم یه دفه ریست می شه
مشکلش چیه؟
ممنون
كمك فوري براي W550i
--------------------------------------------------------------------------------
گوشيم W550i خود بخود خاموش و روشن مي شه چيكار مي تونم بكنم؟ يعني هر 5 دقيقه يكبار شايدم زودتر Restart مي شه . ضمنا Master reset all نيز كردم ولي درست نشد. لطفا كمك كنيد.
خواهش میکنم یکی کمک کنه.خواهرم یدونه W550 داره که به سیم کارت ایرانسل حساسیت داشت وقتی ایرانسل میزاشتی دایم خاموش و روشن میشد. ولی دیشب خاموش شد وقتی که روشن شد یه صفحه سفید اومد.گوشی بالا نمیاد اون ویبره که قبلا میزد رو نمیزنه فقط یه صفحه سفید میاد حالا میخوام بدونم چش شده با فلش درست میشه یا نه اگه کسی میدونه خواهش میکنم کمک کنه.ممنون
کسی نیست جواب بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشكل عجيب با lcd گوشي(ديگه موندم چههههههه كار كنم)!!!!!
سلام
ما يك گوشي w550 داشتيم از بالا كمد افتاد وlcd سوخت اون اولا هنوز نصفش تصوير داشت وقتي بردم lcd رو عوض كردم ويك lcd نو انداختم الان بالا مياد وميشه با هاش كار كرد اما اگه يك دقيقه با هاش كار نكني وكنار بزاري ودوباره بخواي استفاده كني مي بيني تصوير نمياد وlcd روشن ميشه اما صفحه سفيد مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبايد دوباره خاموش روشن كني تا تصوير بياد اما باز اگه 1 دقيقه استفاده نكني همون اتفاق مي افته !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فلت هاي گوشي رو هم عوض كردم وفلش هم كردم درست نشد ايراد ديگه از چي مي تونه باشه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ميشه لطف كنيد جواب بديد زودتر چون حياتيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]