منم موافقمنقل قول:
خوبه یک تاپیک به نام " همه سوالات درمورد Xbox 360 " درست کنم؟
Printable View
منم موافقمنقل قول:
خوبه یک تاپیک به نام " همه سوالات درمورد Xbox 360 " درست کنم؟
من هم موافقمنقل قول:
سلام امروز توی شیراز قیمت ps3 که گرفتم مدل 60 گیگ بصورت کاملا پلوم میگفت 680 هزار تومن مدل دیگه رو میگفت 580 تومن روش اجرا بازی هم از روی هارد.
:5: من هم ps3 دارم هم x_box 360 ولی خداییش حالی که ps3 میده اصلا x_box 360 نمیده.
دوما" x_box 360 مرتب بعد از 2-3 ساعت بازی داغ و خاموش میشه.
مشکل داغ کردن X360 با خریدن یک اینتر کولر ( 3 فنه ) حل میشه :46:نقل قول:
كافيه شما فقط يه نگاه به بازي chost recon av بندازيد كه براي xbox360 هست بد بيايد نظر بديد گرافيكي كه اين بازي داره هيچ كدوم از بازي اي ps3 نداره ps3 بايد جلوي 360 لنگ بندازه.........
شما فکر کنم داری دروغ میگی آره؟ شک نکن يا هيچ کدومو نداری يا اگه داری فقط ps3 دارینقل قول:
من هم ps3 دارم هم x_box 360 ولی خداییش حالی که ps3 میده اصلا x_box 360 نمیده.
دوما" x_box 360 مرتب بعد از 2-3 ساعت بازی داغ و خاموش میشه.
تأيد میشه...البته شماره 2 اين بازی گرافيکش وحشتناک بالاست........نقل قول:
كافيه شما فقط يه نگاه به بازي chost recon av بندازيد كه براي xbox360 هست بد بيايد نظر بديد گرافيكي كه اين بازي داره هيچ كدوم از بازي اي ps3 نداره
jvc بله chost recon ADVANCED WARFIGHTER گرافيك وحشتناكي داره كه ادم فكر ميكنه خودش تو بازيه ......
نقل قول:
چطوری با Ps3 حال میکنی
نکنه توش لینوکس نصب کردی یا گنجی بازی میکنی که اخر گرافیکه ؟
شاید هم 4 MGS رو از خود کوجیما گرفتی داری بازی میکنی
وگرنه PS3 چیز ردیفی برای بازی کردن نداره فعلا که میگی خیلی حال میده !
در ضمن من خودم XBOX360 دارم روی بیش از 3 ساعت روشنه بدون اینتر کولر
هنوز اخ نگفته !
چيزي كه واضحه اينه كه ps3 بهتره و من هم طرفدارشم و بازيهاي نسبتا" خوبي مثل resistance fall of man و fight night round 3 رو هم داره ولي چون نسخه آموزش ساخت بازي ps3 دير به دست توليد كننده ها رسيد تا آخرهاي 2007 بازيهاش درپيته. راستي حتي 360 premium بعد از 4-5 ساعت بازي قاط مي زنه .