سلام دوست عزیز .نقل قول:
نوشته شده توسط Friend
بله خیلی از ویروس ها رو با دلفی میسازند منتها باید کد های خاصی بلد باشی.
و البته همه بلد نیستند.چون شما باید انتی ویروس هم بتونی درست کنی.
Printable View
سلام دوست عزیز .نقل قول:
نوشته شده توسط Friend
بله خیلی از ویروس ها رو با دلفی میسازند منتها باید کد های خاصی بلد باشی.
و البته همه بلد نیستند.چون شما باید انتی ویروس هم بتونی درست کنی.
سلام دوستانی که اینو ندیدن حتما دانلد کنن به داردشون میخوره .
سلام دوستان
.یه pack فایل از سری برنامه های دلفی که از سطح مبتدی شروع تا نسبتا پیشرفته همراه با کد و مثال .
برای دوستانی که میخواهند مثال هائی ببینن و یاد بگیرن من توصیه میکنم که این فایل 3 مگا بایت رو بگیرن که کلی مثال دارش هست و اگه میخواید که برنامه اجرا بشه فقط کلید F9 رو بزنید.
بد روی هر دکمه یا هر چیزی که داخلش کد داشته باشه بروید میتوانید با کدهائی که به درد شما میخوره آشنا بشید .
متشکر.
کد:http://www.carlos.persiangig.com/md7code.rar
سلام دوستان
من یه مشکل در رابطه با دلفی دارم
من یه برنامه نوشتم با استفاده از دیتابیس پارادوکس و single هستش حالا میخوام اون تحت شبکه اش کنم میخواستم بدونم آیا با همین دیتابیس پارادوکس میشه این کار رو کرد یا اینکه باید سراغ چیز دیگه ای برم
سلام دوست عزیز.
این یکی از برنامه های نادر هست که من براتون اپلد میکنم تبدیل database Paradox To Sql Server
که با خود دلفی 7 نوشته شده .که بانک اطلاعاتی شما رو تبدیل میکنه به SQL server
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کارلوس جان
دمت گرم برنامه باحالی بود
حالا یکم اطلاعات در مورد SQL Server میخوام چون اصلا تا حالا باهاش کار نکردم و اطلاعاتم در موردش کمه
ممنون میشم کمکم کنی
با تشکر
سلام مسعود جان خواهش میکنم ولی باید در جای خودش سوال بشه برای نظم هر چه بیشتر این انجمن باید در قسمت SQL SERVER سوال کنید .متشکر. :D
سلام كارلوس جان
دو تا سوال استادمون ازمون كرده كه براي جواباش گذاشتتمون تو خماري
اگه ميشه يه كمك بكن
1)چطوري ميشه تو برنامه ي دلفي كليدهاي ctrl+alt+del را از كار انداخت
2)چطوري ميشه صفحه ي اصلي دلفي را (همون فرم) را يكم بي رنگ كرد (بلدم رنگش را كاملا بي رنگ كنم) استادمون از اصطلاح آينه ي استفاده ميكرد
مرسي
سلام علی جان من درست متوجه نشدم عزیز
.شما میخواهید برنامه ای بنویسید که این ترکیب کلید ها کار نکنه یعنی برنامه ای بنویسید که زمانی که کیلید های Ctrl+Alt+del زده شد پنجره ای باز نشه .درسته ؟ اگه کمی توضیح بدین که چه برنامه ای باشه البته این اصولا طرفند های پیشرفت هست در دلفی .متشکرم. :D
ويرايش شد ...
impostor جان خوب ميگفتي چطوري ميشه اين كار را كرد :mrgreen:
ما را بي نصيب نميذاشتي
در ضمن كي لاگر چيه؟
اوون لينكه چيه؟
مممممم ررررر س ي