ممنون از صحبت ها و نظرات خوب دوستان
ببینید چه یک کاربر بخواد فایلی رو قانونی دانلود کنه چه غیر قانونی، نیاز به اینترنت پرسرعت و نامحدود هست
این مواردی که برای فرهنگ سازی میگید خیلی خوبه، این مشکلی بزرگی هست توی ایران که کاربران عادت کردن که همه چیز رایگان در اختیارشون باشه. درصورتی که به این فکر نمیکنن که ساخت یک آلبوم، فیلم و یا یک اپ چقدر برای سازنده سخت، زمان بر و هزینه بر هست.
اما مثلا من که میخوام همه چیز رو قانونی تهیه کنم هم نیاز به اینترنت پرسرعت و نامحدود دارم، اگر بخوام یک فیلم رو خریداری کنم به غیر از اینکه باید یک هزینه ای برای خود فیلم بدم، باید 2-3 گیگ اینترنت هم بخرم که هرگیگ 3 هزار تومان هست، کلی هم وقتم گرفته میشه. خب به خودم میگم چرا من 2 بار 2 بار هزینه کنم.
موضوع دوم اینه که این سرعت کم و حجم محدود باعث میشه که من فیلم رو دانلود کنم حتما، و آنلاین نگاه نکنم. و برای بقیه دوستام هم هرچی فیلم دارم بریزم روی فلش و همینطور دست به دست این فیلم ها غیر قانونی میچرخه.
بنظر من این فرهنگی که بین کاربرا هست بخاطر همین محدودیت ها هست وگرنه شاید اگر ماهم امکانات خوب در اختیارمون باشه فرهنگ متفاوتی با الان داشتیم .
متاسفانه شرکت ها فقط به فکر این هستن که کاربر گیگ بخره تا شرکت سود کنه. در صورتی که شرکت ها باید اینترنت نامحدود بدن اما درآمد رو از طریق محتوا داشته باشن.
مثل شاتل لند، فیلیمو، آسیا دی ال و..