خواهش میکنم،خدمتتون عرض کنم که تعویض کافو های یک شهر کار راحتی نیست که یک ماه بتونند انجامش بدن باید سفارش بدن تا برسه بعد ترخیض کنن و بیارن و جاهاشونو درست کنند و فیبر بخوابونند (حتی موقعی کی فیبر میخوابونند یه چندتا برای بعدا و بک اپ هم میخوابونند من موقعی که چاه ارت میکندن فهمیدم اینو) که نیاز به جواز حفاری داره شهرداری راحت نمیده خود نصب کردنشونم طول میشکه،فیبرارو باید فیوژن کنن،کنتور برق میخوان،باید بیان اون مسی هارو برگردون کنن و در کل همچین راحتم نیست...حالا اینو اضافه کنید به تعویض تمام پست های ابونه که رو دیوار جلو در ساختمان هست میبینید که بیشتر از چند سال طول میکشه چون همین سیستم فاضلاب تهرانو گیر کردن دو سالیه،اینا داخل تهرانم فکر میکنم 2-3 سالی هست که شروع بع تعویض کردن و هنوز مناطقی هستند که کافوها مسی موندن پس اینا اولویت رو میذارن روی همون مناطق مرکزی و پرتراکم و تجاری اداری تا بعدا مسکونی هارو هم تعویض کنند،الان. تمام مناطق جدید و شهر های اطراف تهران و پروژه های مسکن مهر هم کافو های نوری نصب کردن،ولی واقعا من شک دارم که بخوان فیبرو بیارن داخل واحد شما...شاید برای یه برج و مجتمع بزرگ یا پاساژ با درخواست هیات مدیره انجام بدن ولی برای یکی دوتا خونه با عقل من یکی جور در نمیاد،استان های دیگه هم دارن کار میکنن و حتی شمال کشور قبل تهران سرویس vdsl میدادن و اینی که میگن ftth هم به علت توضیحات بالا که گفتم بیشتر مانور تبلیغاتی هست و یوزر خانگی حالا حالا ها دستش به این سرویس ها به دردش نمیخوره و وقتی هر جفت این ftth و vdsl دارن با 50 مگ دارن ارایه میشن ودر اینده هم به 100 مگ اپگرید میشه و vdsl هم تا 300 مگ میشه ببرنش بالا پس اینا جو روانیه که شمارو ترغیب کنن الکی الان پول فیبر کشی بدید که به هیچ دردی نمیخوره
اکثر کسانی که اروپا و انگلیس و امریکا هستند ماکزیمم همین 100 مگ دارن حتی دوستان امریکا هستن باور کنید 8مگ دارن که تعرفه کمتری داره چون نامحدوده قابل قیاس نیست بعدم چند روز پیش سایت زومیت یه مطلب گذاشته بودن برای راه اندازی سرویس 2گیگابایتی چه تجهیزاتی لازمه که پول تجهیزات سرسام اور بود،چون اگر بدونید مودم هایی که تو خونه داریم پورت های شبکه اشون معمولا 100 مگی هست و اگه مثلا لینکسیس یا ایسوس رده بالا باشن 1 گیگابیتی هستند اون وای فای هم که نوشته 300 مگابیت و 900 مگابیت تحت شرایط ازمایشگاهی بوده و شما عمرا بهش نمیرسید
اینجا کسی هست که با 4G سرعت پایدار مثلا با فاصله ده دقیقه بالاتر از 50 مگ گرفته باشه؟
در مجموع نیازی به هزینه برای ftth نیست فعلا تا ببینیم ایرانیان نت میرسه به ایرانسل یا نه و همون vdsl حتی 50 مگی جواب میده،تو شهر های دیگه هم میدن کم کم باید تجهیزات نصب کنن شما داخل خیابون و کوچه های اطرافتون بررسی کنید ببینید کافو ها کنتور برق دارن؟اندازه و شکلشون کاملا با مسی ها فرق داره اینا بزرگترن و کنتور( که ازش سیم به سر تیر برق وصله) و دستگاه داخل حفاظ توری هست البته اینا یه تجهیزات پسیو هم دارن که فیبرا میان داخلشون و از اونجا توضیع میشن که کنتور ندارن ولی بازم میشه شناخت من عکس اونارم دارم داخلشو باید از بیرون جفتشونم بگیرم بفرستم
اگه نوری شده باشند که در اینده نزدیک میدن اونام از پول بدشون نمیاد من قبل اینکه حتی تو ارتمیس فرمانیه پایلوت اجرا کنن عکساشو دیده بودم تو یکی از خبرای سایتشون که بازدید یکی از مدیران داشتن نشون میدادن به مدیرشون تست سرعت رو
چند روز پیش زنگ زده بودم راوبط عمومی طرف اومده با من کل کل کنه بگه تو چیزی بلد نیستی میگفت MP میدونی چیه گفتم نه ولی فکر میکنم Multi Protocol منظورتون باشه گفت نه پس بلد نیستی....قطع که کردم رفتم نگاه کردم دیدم دقیقا mpls منظورشون بوده اینا در کل یه درصد متصدی هاشون سواد فنی دارن و شک نکنید که فرق FTTH و VDSL رو نمیدونن
اینو همین الان دیدم اپراتور ایرانیان نت (اپراتور فیبر نوری سراسری) شروع کرده در محدوده جهان شهر کرج که از 2 سال پیش مشغول نصب تجهیزات و تست پایلوت بودن،سرویس ارایه میده میتونید ثبت نام کنید البته سرعت هاشون خیلی پایینه 2 مگ و 6 مگ نامحدودن و تعرفه خیلی مناسبی دارن 2 مگ نامحدود 29 تومن فوق العاده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]