بازی برای من سیو نمیشه. کرکی برای حل این مشکل نیومده ؟:n27:
Printable View
بازی برای من سیو نمیشه. کرکی برای حل این مشکل نیومده ؟:n27:
سلامنقل قول:
برای حل مشکل نقشه ، دوتا فایل patch.dat و patch.fat رو از فولدر data_win32 حذف کنید
قبلش بکاپ بگیرید که بدتر نشه یه وقت.
موفق باشید :n16:
کارما تو بازی به چه دردی میخوره؟؟؟
چرا تاپیک انقد خلوته؟؟؟بازی خیلی خوبه که
سلام. توی مشخصات بازی زده حداقل سی پی یو باید core i5 باشه . یک جا مقایسه زدم و دیدم امتیاز این رو با cpu من (e7300) نزدیک هم بود . به نظرتون اصلا امکان نداره روی اون cpu بازی کرد یا کسی با کانفیگ پایین تر هم بازی کرده ؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید .
این آپدیت هلیکوپتر تک نفره رو درجا بخرید که خیلی خوبه
بهتر از ماشین و موتور با اون همه افت فریمه
کنترلش هم خیلی راحته و زیاد به جایی گیر نمیکنه
صاف هم میتونید باهاش برید بالای تاور و تاور رو بگیرید
این کارما همون کمک به دوستانهنقل قول:
توی راه اگر دیدید دوستاتون درگیرن یک کمکی بکنید :n02:
نهایتا یکی دو نفر رو میکشید و میرین باهاشون صحبت میکنید و بهتون 13-15 هزارتا میدن
بعدا هم میتونید با دکمه V ازشون کمک بخوایین
الان یک سرباز دائم دنبالمه حس سرهنگی میکنم :n02:
خوب چیکار باید بکنیم ؟ :n02: هستیم دیگه میاییم پست های بچه ها در مورد سیستم مورد نیاز و ... تا مشکل سیو رو توی این تاپیک میخونیم :n02:نقل قول:
ظاهرا یک فیکس اومده که اجازه میده بازی با cpu های دو هسته ای هم اجرا بشهنقل قول:
یعنی حتی چهار هسته هم داشته باشی بازم بازی با دو هسته اجرا میشه
اینو کاربر سعید گذاشته بودن :
نقل قول:
دوستان یک فیکس برای cpu دو هسته ای اومده میگند کار میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه کار باهاش را مطمئن نیستم ولی فکر کنم باید قبل اجرا بازی بازش کنید و بعد بازی را اجرا کنید.
خب برای اینکه ببینم طریقه کارش چطوره روی یک cpu 4 هسته ای تست کردم.کد:- Extract ALL files to <game dir>/bin.
- Install .Net Framework 4 if needed.
- Disable AV
- The black screen is not exclusively due to < 4 core CPU, some USB devices can cause it also.
- In Extreme Injector you can also try removing dualcore.dll and adding it again ("Add DLL").
باید تمام فایلهای موجود در آرشیو را در پوشه bin بریزید و بعد Extreme Injector v3 را اجرا کنید و سپس بازی را اجرا کنید.
برای من بعد استفاده از این Injector فقط دو هسته استفاده میشد و باقی core و threat ها رو 0% بودند. در تئوری به نظر کار کنه باید دید در عمل هم کار میکنه یا خیر
به نام خدا
اقا بازی سیوم میشه؟
با کرک ali 213 راحت هم اجرا و هم سیو میشهنقل قول:
کرک ریلودد هم شنیدم سالمه
من الان بدون نصب اپدیت هلیکوپترو دارم خیلی باحاله :دینقل قول:
بازیم ریلیز corepack بود ...
تنها مشکلی که من دارم نقشه ی بازیه که وقتی میری توی Outpost ، لوگوی Outpost نقشه رو گرفته و Alarm رو باید خودت بگردی تا پیدا کنی!!
راستی اگر نمیخوایید لوگوهای اول بازی رو ببینید توی قسمت target شرتکات بازی بعد از علامت " یک اسپیس بزنید و این عبارت رو بزارید و اوکی کنید
کد:-skipintro