خب تموم شد.
اگه بخوام بین این سه گانه یکی رو انتخاب کنم، انتخاب من قسمت اول و تیمارستان خواهد بود ولی واقعا باید از راکستدی به خاطر خلق این IP تشکر ویژه کرد.
اون اولا که بازی میخواست منتشر بشه پیش خودم میگفتم حتما این بتمن هم یکی از اون بازی هایی میشه که زیر سایه موفقیت فیلم خودش در هالییود میاد و نابود میشه میره و نمیتونه چیز خاصی باشه ولی راکستدی کاری کرد که بتمن در دنیای بازی هم حرفی برای گفتن داشته باشه اونم از نوع درجه یک.
Batman: Arkham Knight عالیه، یک بازی درجه یک تمام عیار با دارا بودن همه خصوصیات یک بازی که قرار گیمر رو سرگرم کنه و ساعت ها بازی کنه بدون این که خسته بشی.
رانندگی داره، پازل و اکشن و ادونچر و داستانی قدرتمند، یک گیم پلی تمام عیار با یک موزیک و گرافیک واقعا زیبا و چشم نواز که باعث شده یک مجموعه ای بی نقص روبروی شما قرار بگیره اما این که کدام یک از این سه گانه بهترین هستند باید بگم که هر شخص میتونه نظری متفاوت داشته باشه.
Batman: Arkham Knight داستان بسیار زیبایی داره مملو از سورپرایز و هیچان، یک سری موارد داره که نمیشه بگم ولی من رو که واقعا شگفت زده و هیجان زده می کرد.
گیم پلی بازی تقریبا همون هست که در قسمت قبل داشتیم درگیری ها و زد و خورد ها که البته چند جزییات جدید اضافه شده که در کنار اینها بزرگترین تغییر در گیم پلی اضافه شدن ماشین بتمن یا Batmobile هست که این ماشین دقیقا همون چیزی هستش که همه انتظارشو داشتیم، سرعت، قدرت، و امکانات فولش باعث شده تا مثل یک یار جدا نشدنی در بازی ازش استفاده بشه.نقشه و شهر ارکام خیلی خیلی بزرگ و پرجزییات هست و از این بابت نمره کامل رو میگیره
فقط برخی جزییات ریز باعث شده تا اختلاف بین علما در عالی و خیلی عالی بودن بازی وجود داشته باشه.
یکی نبود یک باس فایت درست و حسابی هست که عملا تا اخر تو کف میمونیم که یک نبرد دل نشین رو با یک باس فایت داشته باشیم که از این بابت قسمت های قبلی خیلی پرمحتوا بودن و دوم این که با بت مبیل بیش از حد در خیابان ها با تانک ها درگیری میشیم و برخی اوقات اکثر زمان گیم پلی رو مشغول جنگ ودرگیری با تانک ها هستیم، البته این اتفاق خسته کننده و تکراری نیست چون کنترل بت مبیل عالیه اما مسئله اینه که با اون تئوری به اتمام رساندن ماموریت ها آن هم به تمیز ترین و ساکت ترین شکل ممکن که در ذات بتمن هست کمی مغایرت داره.
البته این بخش رو میتونیم با یک تطبیق با اثر اخر نولان که بتمن در روز روشن به خیابان اومد مطابقت داد و قبولش کرد.
در کل اخرین بتمن یک پایان شکوه مند داره و باز هم از راکستدی برای خلق این اثر ناب تشکر میکنم.
امتیاز من برای بازی 9.5
محتوای مخفی: دوستانی که کنسول PS4 دارن