ببینید شما Straw man کردید قضیه رو. من هیچ وقت مدعی نشدم مسی به اندازه قبلی ها لایق بوده، اصلا همچین حرفی نزدم که شما دارید این توضیح ها رو میدید، من توضیح دادم بر اساس روال، چطور میشه که بازیکنی که شاید لایق ترین نباشه انتخاب میشه و توضیح دادم در گذشته هم میشه چنین کیس هایی ایجاد کرد. هیچ وقت از اندازه لایق بودن یا نبودن اونها چیزی نگفتم. شبکه های اجتماعی (موضوع تحقیقات دانشگاهی من!) الان بسیار با 4 سال پیش تفاوت دارند و اصلا قابل قیاس نیست، چه برسه با 8 و 12 و 16 سال پیش که اصلا جای بحث وجود نداره. من توضیح دادم نمیشه مقایسه کرد نه اینکه بازخورد مشابه است یا دلیل فقط همین است، به دلیل شرایط نامساوی در رسانه ها، دیتا نداریم که قضاوتی انجام بدیم.
نیمه نهایی یا فینال، مسئله اصلی همون رای گیری قبل از پایان مسابقات است. مانوری روی این مسئله داده نشد من بر اساس چیزی که فکر می کردم (و هنوز می کنم) صحیحه توضیح دادم و اگه فکر می کردم رای گیری بعد از نیمه نهایی است، اون اطلاعات رو در پیشبینی که کردم قرار می دادم (که شانس مسی/روبن رو کم می کردم چون نیمه نهایی فشرده و نزدیکی داشتند و شانس کروس/مولر رو بیشتر به خاطر اون بازی 1-7) و نه چیزی به جز این، و قطعا نه اینکه اگه قبل از فینال باشه من نمیام دروغ بگم تا موضعم رو قوی تر نشون بدم که شما می فرمایید مانور دادن روی این قضیه خودش گویای عملکرد ضعیف است :n01: بعد از تلاش شما برای رد کردن حرفی که من نزدم و موضعی که من ندارم، حالا متهم به دروغگویی و عدم صداقت هم شدم :n02: ببینیم در پست بعدی از چه شیوه ای برای مخالفت با من استفاده خواهد شد :n24: