نیروهایی که وارد میکنید میمیرن ولی اگه وارد نکنید میمونننقل قول:
Printable View
نیروهایی که وارد میکنید میمیرن ولی اگه وارد نکنید میمونننقل قول:
از سافت گذر دانلود کردید؟نقل قول:
من از اونجا گرفتم ورژن روت شده رو چندتا نرم افزار هم روش بود الانم کار میکنه
یه کاری هم میتونید بکنید اول داخل بلو استک و از تنظیمات اکانت گوگلتون رو وارد کنید بعد تو بازی بهش متصل بشیدنقل قول:
کسایی که مشکل همگام کردن اکانت گوگل خودشون روی کامپیوتر با bluestacks رو دارند این فایلها رو همشو باید نصب کنند تا مشکلشون برطرف بشه. من خودم تست کردم جواب میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از Village ما :n26:
(ببخشید دیگه کوچیکش نکردم که راحت ببینید جزئیات رو)
مخلصم میلاد جان :n16:نقل قول:
آره درسته یکی از دلایلی که این بازی بین ایرانی ها به شدت رواج پیدا کرده حتی تعداد کثیری از بانوان کارمند و خانه دار !! که من اولش باورم نمیشد , اینه که بازی نیاز به تبادل Data خیلی کم و سرعت بالا و در دسترس بودن بازی در تمامی مناطقی که شما اونجا حضور داری .
گرافیک و موشن بازی هم خیلی بهتر از بازی های اینترنتی هست و از همه مهتر هیجان بازی در نکات دیگه ای چون پیشرفت بهتر و استفاده از استراتژی های شخصی و گروهی هست و نه اینکه دائم مثل بازی تراوین به این فکر باشی که الان یکی داره با کمباین دهکده رو درو میکنه :دی
در واقع نبود باخت به اون منظور خودش یک حس انگیزه برای ادامه بازی میده .
شرکت SuperCell هم آپدیت های خیلی مهیجی رو برای این بازی در نظر داره و کم کم تزریق میکنه .
خب این دیگه به برنامه ریزی شما و استراتژی شما بر میگرده ! من شاید 98% کسایی که قدرت های نجومی دارن تو این بازی رو دیدم همگی شاغل هستن و وقت آنچنانی برای بازی ندارند اما این بازی به طور متوسط هر 1 الی 2 ساعت 15 دقیقه وقت برای پیشبرد بازی لازم داره .نقل قول:
اون مشکل شما هم بر میگرده به نحوه چیدمان و لیگی که درش هستید و اینکه لول شما با سطح دهکده سازگار نیست .
نقل قول:
سلام پارسا
برای خرید همیشه میدونی که Apple امن ترین سیستم رو داره . شما یک گیفت کارت میخری و ادامه کار رو با App Store دستگاه و بازی انجام میدی . فقط یه Redeem لازم داری .
برای خرید هم جاهای معتبر زیادی وجود داره یادم بنداز تو یاهو بهت لینک بدم.
ایشالا زودتر وقت بشه استراتژی های خوب و کاربردی براتون بزارم
در حال حاضر هر سوالی داشتید بپرسید
:n16:
سلام آقا سعید. شما چند روزه بازی میکنید که به اینجا رسیدید؟نقل قول:
من دو روزه بازی میکنم اینو ساختم. اولش حدود 150 تا جم رو خرج کردم به نظرت از دوباره بازی کنم یا ادامه بدم؟
نقل قول:
مرسی دوست عزیز ولی موقع نصب PlayStore_v4.6.17 این ارور رو میده :
شما خود bluestacks رو از کجا گرفتی؟ من از سافت گذر گرفتم. بقیه رو هم از همین لینک ها.نقل قول:
این رو هم امتحان کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این فایل که فایده ای نداشت این ارور رو میده :
در ضمن کدوم نسخشو بگیرم؟؟؟ (روت شده یا عادی؟؟)