نقل قول:
نفس بنده از جای گرم بلند نمی شود بنده کارمند معمولی بانک هستم و همسرم خانه دار و دو فرزند که خدا را شکر همان که دندان داد نان هم می دهد.
ان شاء الله که شما و خانواده تون همیشه سلامت و خندان باشید و البته که خدا رو شکر.
نقل قول:
سربازی برای ایجاد آمادگی در دفاع از کشور عزیزمان است و به شغل ارتباطی ندارد.
اینکه واقعا هدف از سربازی چیه رو کاری نداشتم بلکه حال به هر هدفی هم باشه پسر 2 سال از زندگی و فرصت های شغلی و زندگی مخصوصا در این اشقته بازار استخدام و کار عقب میفته.
نقل قول:
پسر در 18 سالگی به سربازی می رود و همسرش می تواند در منزل پدر خود بماند و پدر عهده دار مخارج دختر باشد گرچه بنده قبول دارم تربیت فرزند در چنین شرایطی دشوار است ولی برای این امر مقدس باید ایثار صورت گیرد.
حرفاتون من رو یاد حرف های اون اقایی که در صدا و سیمای ایران هر هفته سخنرانی می کنه می اندازه.چون ایشون هم در سخنرانی هاشون بارها از رسیدن سن ازدواج در 14 سالگی می گویند.!!!!!دوست من دیگه دوره ای که دختر تا 9 سالش میشه و پسر 15 سالش میشه ازدواج می کنه تموم شده.شما که کارمند بانک هستی و در این اجتماع زندگی می کنی دیگه چرا این طور راحت صحبت می کنی؟؟؟واقعا اینکه می گید پسر 18 سالش میشه میره سربازی و بعد پدر عهده دار همسر پسر میشه یعنی چی؟تو این دوره و زمونه زن و مرد که پا به پای هم کار می کنند به سختی می تونند دستشون رو به دهنشون برسونند.
نقل قول:
آیا شما می توانید یک شغل را بیان کنید که زن ها آن را بهتر از مردها انجام بدهند؟
نمونه اش همین کار بانکی که شما هم در این شغل هستید.من هیچ وقت یادم نمیره که یک سری رفته بودم تو یک بانکی یک پول تقریبا زیادی رو بریزم.علی رقم اینکه شماره حساب و همه چیز رو درست وارد کرده بودم و فیش رو دادم دست کارمند بانک که اتفاقا هم اقا بود ایشون پول من رو به اشتباه به حساب فرد دیگه ای واریز کرده بودند.من هم همون لحظه متوجه نشده بودم و فکر می کردم که پول ریخته شده به حسابم.!!!!! بلکه یک مدتی که گذشت خواستم یک استعلامی از حسابم بگیرم دیدم پولم کمه و کلی ترسیدم و شوکه شدم.تنها شانسی که اوردم این بود که فیش رو هنوز داشتم.وقتی رفتم بگم اقای فلانی من اون سری اومده بودم اینجا و دادم شما پول رو ریختید ولی به حسابم ریخته نشده طرف قبول نمی کرد.فیش رو بهش نشون دادم گفتم جناب این هم فیش .شماره ها هم درست وارد شده.!!!!!خب داستان تازه شروع شد.کار اداری.برو این رو بنویس.این کار رو کن.این جا رو امضا بزن.برو پیش رییس بانک.حالا چه قدر طول بکشه که بیان با صاحب حسابی که اشتباهی پول به حساب اون واریز شده بود در تماس باشند.اقا برات خلاصش کنم که نزدیک دو هفته به خاطر اشتباه این اقا معطل شده بودم.شانسی که اوردم فیش رو هنوز نگه داشته بودم والا هیچ کاری نمی توستم بکنم.
نقل قول:
چرا وقتی مرد ها می توانند شغلی را بهتر انجام دهند آن را به زنان واگذار کنیم تا هم کار به درستی انجام نشود و هم نظام خانواده ضربه سنگین ببیند؟
من این رو همان طور که در بالا تعریف کردم خیلی خوب حس کردم.!!!!!!دوست عزیز خیلی شده که در کارهای اداری کارمند زن خیلی بهتر به کارها رسیدگی کرده است.
نقل قول:
فرهنگ غربی از هیچ نظر از فرهنگ ما برتری ندارد غرب در لجنزار فساد گرفتار شده است.
همش افراط همش افراط.یا یکی میاد تمام و کمال فرهنگ غرب رو می پرسته و یا یکی مثل شما میاد همه چیز غرب رو زیر سوال می بره!!!!!.ما حقمونه که همون پشت صف های طویل بانکی بایستیم.
نقل قول:
آن ها در مدارس خود کفر را با نام علم تدریس می کنند و اصلا سخنی از اسلام نمی گویند.
تنها چیزی که می دونم اینه که کیفیت اموزشی در اونجا خیلی بهتر از اینجاست.و الا نخبه های ما عبدالله نبودند که بروند اونجا!!!!
نقل قول:
آن ها به کودکان مطالب جنسی آموزش می دهند و می گویند همجنسبازی طبیعی است.
تا اون حدی که برای کودک مطالب جنسی چیز عجیب و غریبی براش پدیدار نمیشه رو قبول دارم.اما مسائل فراتر از اون از قبیل همجنس بازی رو قبول ندارم.
نقل قول:
همین غربی ها با علم خود باعث پدید آمدن بیماری ها و سلاح های کشتار جمعی شدند. خواهش می کنم تفکر کنید.
از صدقه سری همین غربی هاست که من و شما داریم با هم تبادل نظر می کنیم.