نقل قول:
صحبت من چی بود ؟! من گفتم که این ادعا که جباران تاریخ بصورت مطلق در تاریخ پیش از اسلام ایران وجود داشته یک ادعای کذب هست و مستندات تاریخی خلاف این رو نشون میده . به نوعی بد مطلق دونستن یک دوره و خوب مطلق دونستن دوره دیگه .
بله درسته هیچ چیزی مطلق نیست، کما اینکه در دوره قبل از اسلام ما اشکانیان رو داریم همینطور سلوکیان و حتی در هنگام همین کوروش در میان سکاها که قومی ایرانی بودند ملکه ای حکمرانی میکرده که سر کوروش رو که طمع به سرزمینشون بسته بود در حضورش بریدند.
نقل قول:
مورد دوم بحث در مورد واژه طاغوت بود که با توجه به رفتار فعلی مردم ایران نسبت به زیارتگاه ها و اما زاده ها و دیگر مناطق و حتا شخصیت های مذهبی ما با نمونه ای کاملن طاغوتی مواجه هستیم .
در واژگان اسلامی کاربرد طاغوت برای شخصی به کار برده میشه که در مقابل خدا عصیان و سرکشی کرده و به قدری بار کلمه سنگین هست که به امثال فرعون زمان موسی و چند مورد خاص نسبت داده شده، عموم کفار و مشرکین در دایره واژه طاغوت نمیگنجند، چیزی که مد نظر شماست اون هم از دیدگاه سلفی در حیطه بدعت و تهایتا شرک از روی جهل جای میگیره حتی اکثر سلفی ها عموم کسانی که این اعمال رو انجام میدهند از دایره اسلام خارج نمیدونند بلکه بدعت میدونند.
نقل قول:
در زمان هخامنشیان هم هنگامی که بابل توسط کوروش بدست گرفته میشه هیچ عبادتگاهی ویران نمیشه و هیچ مراسم مذهبی متعلق به بابلیان جلوگیری و منع نمیشه و بت ها هم در اخیتار بابلی ها قرار مگیره و در اقدامی پسر شاه بابل رو بر روی تخت سلطنت قرار میده .
پس این چیزی که شما عنوان کردین مختص به اعراب نبوده و همچین فرهنگی پیش تر در بین ایرانیان هم وجود داشته که صد البته با لطافت بیشتری هم همراه بوده و مثل زمان ورود اعراب به ایران با واقعه ای همانند کتاب سوزی همراه نبوده .
کوروش بزرگترین جنایتی که کرد (اگه واقعی باشه و ماحصل دیگر جعلیات باستانگراها نباشه) تمدن ها و فرهنگ های دیگه آثار و حتی رسومشون رو به نام فارس مصادره کرد. جوری که الان نزد شما فارس مترادف با ایران شده ، در حالی که ایران یک سرزمین کثیر الملل و گوناگون از نظر اقوام بوده. حتی زبانی که امروزه به اسم فارسی میشناسید ریشه در سغد و ماوراء النهر داره که اصلا فارس نبوده اند.
متاسفانه حماقت عده ای پان فارس داره ایران رو به جایی میبره که عثمانی رو برد.
نقل قول:
در مورد متون حقوقی اسلام لطف کنید یک سری منبع معرفی کنید تا مطالعه بشه .
البته در باب همین حقوق کاملن زمینی و انسانی مبتنی بر عدالت ! در صحیح بخاری ابن عباس از پیامبر نقل قول کرده که هر کسی که از دین خارج شد رو بکشید.
یا یک جای دیگه اشاره میکنه که هر کس بشنوه که کسی مرتد شده یا نبوت پیامبری محمد رو انکار کنه میتونه خون اون شخص رو بریزه و ...
کتاب سنگینی هست اگه به مبانی فقه و حقوق آشنایی نداشته باشید ولی "لمعه دمشقیه" رو پیشنهاد میکنم بینظیر هست این کتاب یک شاهکار در متون حقوقی تمام ادوار.
ما داریم اینجا در مورد سیستم حقوقی اسلامی و رویه دادرسی اسلامی صحبت میکنیم نه لزوما احکامی که وجود داره. در این مورد اسلام یک سیستم کاملا زمینی با قطع نظر از امدادهای آسمانی در این روند، روند حقوقی اسلامی مبتنی بر ادله و شهود هستش نه مثل زردتشی ها شخص را از آتش عبور بدن اگه سالم موند بیگناهه اگه سوخت گناهکار، یا مثل کلیسا که کسی که کارش به دادگاه تفتیش عقاید میافتاد آنقدر شکنجه سیستماتیک میشد تا به جرمش اعتراف میکرد و از این اعتراف علیه شخص استفاده میشد!!
تو همین کتاب که معرفی کردم اومده "ساب النبی یقتل" توهین کننده به پیامبر کشته میشود ولی روند اثبات این توهین کاملا روندی زمینی مبنی بر امارات و قراین و شهود هست نه اوهام و داوری الهی.