به نظر من کاستاریکا :n09:
Printable View
به نظر من کاستاریکا :n09:
آلمان قهرمان خواهد شد.
یکی از این چهار تیم: (حالا ببینید کی گفتم!):tongue:
برزیل ، آرژانتین ، هلند ، آلمان
:38:
آرژانتین...پرچمش بالاست...
آلمان .
من که طرفدار اینالیام. بقیه تیم هارو بازی هاشونو نگاه میکنم و لذت میبرم. چند سال یه بار یه ستاره ای تو فوتبال باشگاهی در میاد که من دوسش دارم و بازیهاش رو تو تیم ملیش دنبال میکنم. مثلاً سالهای قبل بازی های آرژانتین رو به خاطر باتی گل و آریل اورتگا دنبال میکردم یا همون موقع ها به خاطر آلوارو رکوبا بازیهای اروگوئه رو میدیدم و یا مثلاً قدیم ها کاستاریکا یه فوروارد داشت به نام ونچاپ (ونچاپه) که دوسش داشتم و ... ولی هیچوقت خودم رو طرفدار اونا ندونستم. الان این آرژانتین بهم حال نمیده. برزیل بازیهاش از لحاظ هیجان بد نبوده چون اونقدر ها قوی نیست و تیمهای مقابلش هم میتونن عرض اندام کنن و بازیهاش کلاً پر حادثه میشه.
من دوست دارم فینال آلمان و هلند رو ببینم. تو هلند دلبستگی خاصی به کسی ندارم. آلمان پر از بازیکن ها عالی هست و پتانسیلش خیلی بالاست و اگه قهرمان شه 100% حقشه چون تیم هست ولی دوست دارم هلند قهرمان شه. تیم جالبیه و زحمت فراوانی کشیدن (مثل بقیه تیمها) و مربی خیلی کار درستی داره. از لحاظ تاریخی هم دیگه بیچاره ها نقره داغ شدن بسه دیگه:31:. شانس بیارن میتونن قهرمان بشن.
به نظر من هلند قهرمان میشه
من هنوزم میگم آلمان قهرمانه...
آلمان
آلمان
آلمان
پرچم بالاست چون تو آفسایده...:n02:نقل قول:
(شوخی عرض شد)
هلنـــــــــــــد قهرمانه زور بیــخود نزنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]