سلام
دوستان من کل 6 صفحه رو خوندم ولی آخرش نفهمیدم رو ه ات ب ر د میشه 64 بازی رو دید ؟ با س ی س ی ک م یا بدون اون ؟
سلام
دوستان من کل 6 صفحه رو خوندم ولی آخرش نفهمیدم رو ه ات ب ر د میشه 64 بازی رو دید ؟ با س ی س ی ک م یا بدون اون ؟
شما پست اول رو میخوندید کافی بود .....نقل قول:
اگر شیرینگ داشته باشید میتونید به راحتی ببینید
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
ببخشید منظورم با زبان انگلیسی بود اخه فوتبال همه هیجانش به گزارشش و گزارشگرش هستنقل قول:
اگر نمیشه روی چه جهتی میشه با زبان انگلیسی گرفت ؟ ESPN روی تل ا س ت ا ر برای جام جهانی قطع نمیشه ؟
شما بهتره بچرخید به طرف تل استار ..والا دلیلی برای قطعش نمیبینم البته اگر اتفاق خاصی نیفتهنقل قول:
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
حذف شود ........
خواهش میکنمنقل قول:
این موضوع دیگه خارج از بحث این تاپیکه ..خیلی هم سخت نیست بگردید در اینترنت اموزش نصبش هست
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
سیگنال هاتبرد که داریم رو 50-52 هست اگه عوض کنم و اچ دی بگیرم بااین وضع میتونه شبکه های جام جهانی رو ببینم؟
معلوم نیست . ولی سیگنال hd ضعیفتره ... برای تله استار هم اول نیل ست رو بگیرین بعد ۵ سانت به راست بچرخونین و ارتفاع رو ۴-۵ سات بالا ببرید طوری که سر د ی ش تقریبا عمود میشه :n21::n11:
مشکل اینه خونه ما آپارتمانی هست و تو مسیر بدی هس یعنی میگی مشکلی نداره ؟ باهمینم میگیره؟
شما اگه قیچی داری اونا رو جدا کن . مسیر یوروبورد رو چرا نمیگیری ؟! شما که اچ دی داری