من Goal 3 رو پایم.حامد جون ادم کن.
من Goal 3 رو پایم.حامد جون ادم کن.
خیلی وقته فیفا نزدم . تقریبا یه ماهی میشه . از همون موقع که ثبت نام کردم . حالا امروز تازه اریجین رو باز کردم دیدم 500 مگ اپدیت میخواد بکنه .
حالا امشب میزارم شبانه بگیره اگه شد که شد اگه نشد شاید اصلا قید این مسابقه رو بزنم . اخه 500 مگ چه خبره . تا حالا اینقدر اپدیت ندیده بودم . فکر ایرانیها رو نمیکنن :n02:
نه دیگه انصراف نداریم، یک کاری کن تا حتما بتونی دانلود کنی و هنوز چند روز تا شروع مسابقه مونده و 500 مگ هم دو روزه میشه حل کرد.نقل قول:
آقا من یه پیشنهاد دارم واسه این که بازی بهتر بشه -
وقت تلف کردن نتیجه بازیو به تیم روبرو وقت تلف کننده بده :n09:
و این که هست از وست زمین تا بازی شروع میشه بلند میکنن میرو اونور میشه تک به تک که نه تقریبا دروازه خالیه - تیم خاطی رو بازنده اعلام کنه -
چون واقعا حال بهم زنه - خیلی ها هم استفاده میکنن - هیچ ربطی به فوتبال نداره -
چی شد آقا قرعه کشی پس؟؟؟فردا شروع میشه جام جهانی قرعه کشی چی شد؟برنامه بازیا چطوریه؟زودتر مشخص کنید که بتونیم برنامه بچینیم برای بازیا:n02:
مثله اینکه اسپانسر مسابقات کناره گیری کرده - ما جدول تیم هارو میخوای - آآآآآآی نفس کش :n19:
آپدیت مربوطه به اضافه شدن World Cup به قسمت UT هست بدون هم تمامی قسمت های بازی مثل قبل قابل اجرا هستنقل قول:
من خودم 4 روزه آپدیت کردم قبلش داشتم بدون آپدیت بازی میکردم
سلام دوستان برنامه مسابقات چی شد قرعه کشی رو کی اعلا میکنید لطفا مارو هم در جریان کا بزارید با تشکر
آقا منم هستم برای FIFA 14 ..
Origin ID : mofa_95
میشه پس فرندلی پذاست بدون اون اپدیت ؟نقل قول: