كا800 من هم همينطوري ميشه.مال من يهو صفحه اش سفيد ميشه بعد كاملا ال سي دي خاموش ميشه اونوقت روشن ميشه اين دليل چيه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
كم كم دارم كا800 رو مينذلزم دور
همش حالگيريه :sad:
كا800 من هم همينطوري ميشه.مال من يهو صفحه اش سفيد ميشه بعد كاملا ال سي دي خاموش ميشه اونوقت روشن ميشه اين دليل چيه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
كم كم دارم كا800 رو مينذلزم دور
همش حالگيريه :sad:
مجتبي جان به اون دوستمون هم گفتم گوشيهاي سوني اريكسون وقتي كه يكي از كليدهاشو فشار ميدي ال سي دي روشن ميشه و بعد از تقريبا 6-7 ثانيه اتوماتيك خاموش ميشه و تنظيم خاصي هم براي بيشتر كردن تايمر نور ال سي دي بر خلاف نوكيا ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط Mojtaba Hayati
اين يه امر عادي تو گوشيهاي سوني هست و مشكل بحساب نميياد :)
برای سونی اریکسون بالاخره فهمیدم چه جوریه!!!!!!!!!!!!
باید برنامه wapdraw131 رو دانلود کنید و بعد فرمت ota رو باز کنید و به فرمت wbmp سیو کنید
استاد مهدی حقیر رو دریاب
من ک750 دوستم نه کیفیت صدای هدفون منو داره(با هدفون فابریک تست کردیم)
نه ال سی دیش شفافیت مال منو داره!!!!!!!!!!
چرا مربوط به فریم ویر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و مموری فابریک گوشی64مگ رو 4تومن بفروشم خوبه بنظرت!!!!!!
ميشه ولي سخت افزاري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه نرم افزاري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (كه شما 100000% درست گفتين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
دوست عزيز شما ميتوني تو يه ليوان يه پارچ آب جا بدي ؟ چطور قدرت اسپيكر رو ميشه بالا برد ؟ چون هر چيزي يه خروجي داره
به نظر من با نرم افزار قدرت واقعي بالا نميره البته سياوش هم ميتونه نظر بده
اولا استاد خودتي ثانيا ما هنوز شاگرديم متال جون ;)نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
به احتمال زياد بله باسه فريم ويرشه فكر ميكنم تو سايت خود سوني اريكسون آخرين فريم ويرها رو براي دانلود گذاشته يه سر بزن و با فريم وير گوشيت چك كن
مموري 64 مگ هم بله همون 4-5 تومن مي ارزه و اينكه اصلا به دردت نميخوره چون حجمي نداره پس اگه بفروشي به نفعته (با اينحال كه قيمتي نداره) :)
در خدمتيم :king:
بله میشهنقل قول:
نوشته شده توسط msgoldasteh
ولی تا اونجایی که میدونم گوشی شما CID 49 بود
پس گوشی شما نمیشه
فقط کافیه farfield_play.apf رو با farfield_ring.apfعوض کنی
یعنی دومی رو کپی کنی تو کامپیوتر و به اولی تغییر نام بدی و بعد بذاری جای اولی توی گوشی
البته با اینکار کیفیت پخش آهنگ تو مدیا پلیر میاد پایین
یادم رفت بگم
این چیزایی که گفتم تو این مسیر هستن \FS\ifs\settings\acoustic
یا یه کار دیگه هم میتونی بکنی و فایل های W810 رو توی گوشیت بذاری که تو تاپیک خودش قبلا گفتم
1. تغییر در کیفیت پخش صدا مربوط میشه به درایور موزیکنقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
2. LCD هم همینطور
3. بله در فیرم ور های مختلف متفاوته و با آپدیت تغییر نمیکنه (باید دستی عوضش کرد)
4. 4 تومن ارزش فروختنش رو نداره (می مردم اگه نظر نمی دادم :tongue: )
خوب منظورت از دستی چیه!!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
منظور اکولایزر و...اینا هستش!!!!!!!!!
یا تغییرات مین دیسپلی از تو ستینگ!!!!!!
اگه منظورتون اینه که خوب شرایطمون دقیقا یکسان بود!!ولی کیفیت ها نه
در ضمن الان 2ماهه به چنان بی پولی سر تصادف ماشین خوردم که 4تومن هم برام 4تومنه!!!!!!!!!!!!!!
راستی به تاپیک من هم سر بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشم