نقل قول:
برادر شما در مورد بوتیمار و آهو داری استدلال می کنی اونوقت از من میخای برم گوگلو سرچ کنم! متد علمی میگه شما باید مدرکت آماده باشه، و اینجا فقط ارجاع بدی. اگر اینطوره منم میگم یه اژدهای هفت سر وجود داره که مثه ما حرف میزنه، و وقتی شما دلیلم رو بخوایین بگم برو گوگلو سرچ کن!
دوست عزیزم علی الظاهر شما حتی نمیدونی استدلال چی هست و استدلال رو ظاهرا با توضیح اشتباه گرفتی ... برادر من در مقامی نیستم که بخوام از کسی ایراد بگیرم صرفا نظر خودم رو میگم .
استدلال توانایی ذهن انسان هست که از ترکیب دو یا چند مقدمه ما میایم و نتیجه میگیریم! ... ( به صورت کلی ) الان شما فرق توضیح و استدلال رو نمیدونی ! چون من استدلالی نکردم و در ذهنم اقترانی رخ نداد تا بخوام نتیجشو با شما در میون بزارم! ... گفتم میتونید این موضوع رو سرچ کنید و در گوگل مشاهده کنید ! ... حالا شما کجای توضیحات بنده استدلال دیدید! الله اعلم! خودم که استدلالی با توجه به مفهوم استدلال نمیبینم!...
ما چند نمونه استدلال داریم : 1 برهان 2 تمثیل 3 جدل 4 استقرا ... برهان و یا همون قیاس بهترین و کاملترین نوع استدلال هست ... با رعایت تمامی شرایط منطق ( صورت ) و همچنین بار علمی ( ماده)
!
نقل قول:
بحث احساس و اشتباهاتش رو فعلا تمامش کنیم بهتره، چون تاثیر خاصی تو بحث نداره. گر در خانه کس است *** یک حرف بس است
اگر باید تمام شه باید با دلیل تموم شه ! چرا مطرحش کردین اصلا ؟ ! حالا هم دلیل قانع کننده لازم هست تا تموم شه .:n01:
نقل قول:
ببین دوست عزیز بحث بر سر زیبایی دوستی، یعنی چی؟ یعنی انسان موجودی هست که بعضی چیزها رو زیبا می بیند، یعنی چی؟ یعنی از درک کردن اونها لذت میبره. بله ممکن مصادیق فرق کنه، اما مهم اینه که این خصوصیت در همه انسانها وجود داره، و هیچ انسانی نیست که هیچ چیزی براش زیبا و لذت بخش نباشه (منظورم غذا و خوابو ... نیست).
تعریف انسان از دیدگاه منطق : حیوانِ متفکر ! عزیز حیوان جنس هست ! جنس هم یعنی لفط کلی دلالت کننده بر چندین نوع ! و نوع یعنی ترکیب جنس و فصل و فصل یعنی ذات متمایز کننده یک نوع از نوع دیگه! ...
انسان یه نوع هست ! نوعی حیوان ! ... تفکر انسان رو از بقیه حیوانات جدا کرده .... همونطور که مثلا میو میو کردن گربه رو از بقیه حیوانات جدا کرده .... یا ... یعنی فصل انسان متفکر بودنه ! پس ما اگر بخوایم زیبایی دوستی رو تنها به انسان نسبت بدیم باید اون رو از فصل انسان یعنی تفکر انسان بدونیم و نه نیرو های ماورای طبیعی و... حالا شما هر وقت به من ثابت کردی که همه ی اعمال حیوانات از روی غریزه هست اونوقت در این زمینه با هم بحث میکنیم ! و به این مسئله میپردازیم که ببینیم فقط انسان زیبا پسنده یا نه ... در ضمن ! در بخشی از حرفاتون دیدم که کلیت حکم رو تقلیل دادید به بعضی و در صورتی که همون اول این کار رو میکردید بحث به اینجا ها نمیکشید .:n01:
نقل قول:
ببین دوست عزیز بحث بر سر زیبایی دوستی، یعنی چی؟ یعنی انسان موجودی هست که بعضی چیزها رو زیبا می بیند، یعنی چی؟ یعنی از درک کردن اونها لذت میبره. بله ممکن مصادیق فرق کنه، اما مهم اینه که این خصوصیت در همه انسانها وجود داره، و هیچ انسانی نیست که هیچ چیزی براش زیبا و لذت بخش نباشه (منظورم غذا و خوابو ... نیست).
اشاره کردم ... کلیت رو تقیلیل دادید به جزء ... و من هم همین رو گفتم ... که انسان همه ی زیبایی ها رو دوست نداره ...
وقتی بنده به مستندات حیات وحش اشاره کردم ... شما منبع میخوای ؟! ... اشاره کردم منبع تنها به زبان عربی در دستم هست اگر خواستی متن رو در اختیارت میزارم که همه ی اعمال حیوانات هم غریزه نیست .
نقل قول:
خوب شما اینو قبول دارین یا نه؟ اگر قبول ندارین برین از مردم کل دنیا بپرسین (از خودتون و دوروبریاتون شروع کنین) ببین آیا پیدا می کنید کسی رو که هیچ چیز براش زیبا نباشه.
وقتی کلیت حکم رو به جزء تعمیم میدید دایره ی مصادیق خیلی بالا میره و من اگر نخوام قبول کنم اینجا من در مقام مغالطه کار هستم و نه شما ! .
نقل قول:
اگر قبول دارین که چنین حسی در انسان وجود داره، بمن بگین چه حیوانی رو سراغ دارین که چنین حسی داشته باشه
گفتم انسان = حیوان + متفکر .
پس حس زیبایی دوستی باید به تفکر انسان بر گرده اگر نه حیوان جنس هست هم جنس ببر هست و هم جنس انسان و هم جنس اسب... زیبایی دوستی به فطرت بر نمیگرده ... ( فطرت به معنای نوع خاص خلقت ) بلکه به تفکر بر میگرده ! همین جواب شما هست : که شما ثابت کنید حیوانات همه ی اعمالشون از روی غریزه هست ! ... اگر این رو ثابت کردید ... من رو محکوم کردید . و در غیر این صورت فقط صرف ادامه دادن بحث توضیحاتی اضافه و بدون نیاز رو ارایه میدید .
نقل قول:
آیا این بخاطر لذتی که از این کار میبرن یا نه فقط غریزه اس؟ اگه نمی دونید کدومه، این آزمایشو انجام بدین تا بفهمین، یه چیز زیبا رو بین چند چیز زشت بذارین جلوش، ببینین کدومو بر میداره، اگر قشنگه رو برداشت پس واقعا حس زیبایی خواهی دارن. اگه انجام دادین جوابش رو بگین
استاد مسلم سخن فارسی شیخ شیراز در مقام عاشق و معشوق از دید عاشق میگه که :
ور هنری داری و هفتاد عیب
دوست نبیند بجز آن یک هنر
اینجا تشخیص زیبایی و زشتی با عاشق هست و نه من عادی .. ... اگر پرنده ی من زشثه رو برداشت دلیل بر زشت پسند بودن اون نمیشه ! و خیلی عذر میخوام مثلا شما میرید مغازه و میخواید تاید بخرید نگاه به کارایی اون میکنید یا نگاه میکنید ببینید کدومش جلد قشنگ تری داره و اون رو میخرید ؟
مگر ملاک انتخاب زیبا یا زشت بودنه! ؟
حتی اگر ملاک هم این باشه باز هم صحبت شما باطل هست ... چرا که زیبایی از دید هر فرد نیز فرق داره در هر زمینه ای چه برسه به حیوان ... دنبال راه در رو نگرد دوست عزیزم.:n01:
نقل قول:
شما تمام دلایلتون پایه و اساسش اینه که فکر میکنید اینطوریه پس حتما اینطوریه! شما میگید حیونا میل به علم و زیبایی دارن، آخه نباید یه دلیل علمی یا فلسفی بیارین؟ میگید من پرندم یا گربم این کارو میکنه اون کارو میکنه، پس حتما اینطوریه، اینکه دلیل نشد، وقتی هم من قبول نمیکنم صدتا برچسب بما میزنین!
گرامی ... من گفتم میل به زیبایی نگفتم میل به علم! ... اگر چه هنوز حتی فرضیه یا نظریه ای هم ارائه نشده که بگه حیوونا به علم بی علاقه هستند. و حتی عکس اون هم ارائه نشده ... !
دوست گرامی این نوعی استقرا هست ... وقتی تعداد آزمایش های استقرا بالا بره معمولا حکم کلی ازش برداشت میشه تا اینکه شاید بعد ها بشه از طریق قیاس حکم استقرا رو باطل کرد ... پس همون گربه دوستمون و پرنده ی بنده هم از موارد ازمایش در استقرا هست . حالا من نمیتونم برم و همه حیوونا رو بگیرم و بیارم و تست کنم ببینم چیکار میکنن و چیکار نمیکنن اما از استقرا میشه حکم کلی گرفت مگر اینکه خلافش تنها با برهان یا قیاس ثابت بشه.
من بهتر از این نمیتونم توضیح بدم ...
اما میتونم چند تا منبع مطالعاتی رو معرفی کنم و دوست دارم شما هم منابع مطالعاتی رو معرفی کنید . تا استفاده کنیم .
1) منطق دکتر روح الله عالمی .
2 ) فلسفه عمومی و آُشنایی با فلاسفه اسلامی دکتر سید حمید طالب زاده
3) منطق صوری دکتر محمد خوانساری
و ...
من حرف خاص دیگه ای ندارم ... و از شما هم در پست قبلیم درخواست کردم کلیه مطالبی رو که که در رابطه با زیبایی دوستی و ... به ذهنتون میرسه جمع و جور کنید و مورد بازبینی قرار بدید و اونوقت اینجا بنویسیدش ...
نه اینکه به بخش هایی از پست های دوستان ایراد وارد کنید ... بلکه در مرحله اول جهت گیری خودتون رو در مورد موضوع مورد بحث به صورت کامل بیان کنید ( باز هم میگم لطفا) نه اینکه بیاید و نصف نظرتون رو در یه پست ... نصف دیگش رو در بخش دیگه ... اریه بدین .
بعد که اینطور عمل کردید اگر خوندم و دیدم اشتباه از جانب بنده هست ... میگم اشتباه از من هست نه ترسی دارم از کسی نه اینکه بخوام بگم در بحث ها عددی نیستم ازم چیزی کم نمیکنه و حرف درست رو قبول میکنم ... مرحوم علامه طباطبایی علاوه بر شخصیت روحانیش ریاضی دانی برجسته و ... در علوم خاصی تبحر داشت اما خیلی راحت اگر یه موضوعی رو بلد نبود به دانشجو هاش میگفت بلد نیستم و نه مثل اساتید امروز بخواد دانشجو رو بپیجونه و...
اگر جایی به اشتباه میکنیم باید پذیرا باشیم .
موفق و موید باشید . :n16: