از زبان چارلی چاپلین جوابی میدم :نقل قول:
شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی، اما حالا که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص. :n16:
Printable View
از زبان چارلی چاپلین جوابی میدم :نقل قول:
شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی، اما حالا که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص. :n16:
الان بحث شما چی هست؟ من که گفتم نمیشه حتی با علم و قوانین زمینی راز های خدا, روح و ... رو اثبات کرد! حالا میای میگی با ایمانت به جنگ خرد میای؟ اصلا میخونی شما من چی میگم؟نقل قول:
اصل اولیه "ایمان" داشتن این هست قبول کنیم که یه سری چیز های فرا بشری وجود داره که انسان ها نمیتونن با مغز محدودشون بهش دست یابند مثل اثبات خدا یا روح در چهارچوب علم.
مشکل شما اینه که فکر میکنین "ایمان" با "علم" منافات داره و در جنگ با هم هستن که توهم زدین با ایمانم دارم به جنگ خرد میام!!!!!!
در حالی که اشتباه میکنید خیلی از دانشمندان و محققان هستند در سر تا سر جهان که به وجود خدا ایمان و اعتقاد دارند و این نمیتونه مانع پیشرفت علم باشه.
محتوای مخفی: !
دوست عزیز متاسفانه شما براحتی میتونید روی عقیدتون مانور بدین و هرچی هم دوست دارید بگید ولی اجازه نقد عقاید شما داده نمیشه وگرنه براحتی میشه عقاید شما رو نقد کرد و پوچی و مضر بودن عقاید شما رو نشون داد و نشون داد اون عقاید چرت و پرت که اسم گذاشتین حالا این همه پیشرفت و اسایش رو برای انسان به ارمغان اورده نه مذهب و 70 80 درصد باورمنان شمانقل قول:
با مراجعه ساده به جامعه های اماری خیلی راحت میشه دید هرجا اون 70 80 درصد حاکم هستن فقر و جنگ و .... سر به فلک میکشه و هرجا عقاید چرت و پرت حاکم شده رفاه و اسایش و حقوق انسانی حاکم شده
شما هم که کلا 180 درجه برعکس چیزی که گفتم برداشت کردین!!!!نقل قول:
منظورم از چرت و پرت یه سری از خصوصیات و نسبت هایی است که به دین نسبت میدن (اینکه میگن دین فلانه و بهامنه در حالی که چیزایی که به کل از این باور ها میدونن ناقص هست و "چرت و پرت")
عقاید من رو هرجو و هرجا(به جز اینجا البته!) هم دوست داری نقد کن هیچ کس نمیتونه آزادی رو از انسان بگیره و هیچ کسی هم در قبال عقیده دیگری مسئول نیست.
خوب، یکسری چیزها به قول شما وجود داره که انسان نمیتونه با مغز محدودش به اونها دست پیدا کنه، مثل روح و جن و شیطان و فرشته بالدار و....نقل قول:
حالا فرض کنید یک بدبختی خواست با شما سر این چیزها بحث کنه و بهتون ثابت این چیزا خرافاته و وجود ندارن و ساخته تخبلات بشر هستن.
هر کاری که فکر میکنی اون فرد اگر بکنه دیگه اسمش توهم نیست، و شما ممکنه فکر کنین اون داره راست میگه رو رو برای من خواهشا لیست کنین. :n16:
1- فونت پیش فرض در متن بهره وری بهتری دارد ، سایزهای بزرگتر فونت برای تیتر و اهمیت است به بخشی از متن، استفاده از اون در همه متن مشابه فریاد در گفتگو یا اعلامیه ریختن با هواپیماست.
2-وقتی قراره بحث مذهبی ممنوع باشه ، قبلش با ذکر اینکه "میدونم ممنوعه ولی.." و یا بردنش در اسپویلر، فرقی نداره، ما ناچاریم اینها رو حذف کنیم و چه بسا پستی بسیار ارزشمند و پرمحتوا و زمان برده از بین بره...+عزیزان پست شما جراحی نمیشه برای حذف یک یک جملات. فقط پارگرافهای واضح حذف میشه.
3-محدودیتهای انجمن رو در نظر بگیرید. مثال ها رو رعایت کنید.
همونطور که بنده گفتم ایمان نمیتونه در چهارچوب علم موجود (علوم تجربی - به طور مثال آزمایش روح در آزمایشگاه) یه سری چیزا رو فقط اثبات (اما برای ایمان داشتن نیاز به اثبات نیست) کنه پس برعکسش شما هم نمیتونید دلایلی بیارین که به همه مردم جهان اثبات بشه این باور ها خرافه هستن چون به نظر بنده بسیار بسار منطقی تر هستن تا اینکه بگیم دنیا شانسی بوجود اومد و نتیجه سیستم پیچیده مغز انسان و طراحی خود او بازم نتیجه شانس هست!!!در مورد خود اگاهی هم که هیچی, نظریه ای نیست.نقل قول:
اما با علوم فلسفه میشه برهان هایی اورد که قابل قبول باشه که در کتاب های فلسفی ابن سینا میشه اون هارو پیدا کرد.
بسیار خوب، این منطقی که به شما میگه جهان به صورت تصادفی به وجود نیامده رو شما چطوری به دست آوردین؟نقل قول:
این منطق هم بخشی از اون ایمان هست؟
اگر نه، ریشه این منطق رو توضیح بدین. (ریشه در خرد داره، در علم تجربی داره، در استدلال ریاضیاتی داره، در ...؟)
اگر آری، پس در واقع یکسری انسان از بدو تولد با پدیده ای به نام ایمان روبرو میشن که این براشون اثبات میشه حالا با منطقی که معلوم نیست از کجا اومده، سپس دیگه نباید طرف ایمان رفت چون اثبات شده و تمام.
البته اینم دیدگاه جالبی به جهان هست، ولی من بیشتر فکر میکنم این دیدگاه رو عوام بیشتر بپسندند و اگر هم الان دقت کنی تقریبا اینجوریه.
چون :
برای کلیدی ترین پرسش های بشر، کلیشه ای ترین پاسخ های ممکنه را ارائه داده اند.
ریشه در خرد و تعقل داره;
الان من براتون چند هزار خط برنامه نویسی میکنم و یه هوش مصنوعی تحویلتون میدم که میتونه در ازای دریافت Input های خاصی کاری رو انجام بده یا چیزی رو به نمایش بزاره; ایا این طراحی من هوشمندانه بوده یانه؟ ایا من بدون اینکه کد نویسی انجام بدم برنامه من میتونه خود به خود خودش کامل شه و کاری انجام بده یا نه؟ ایا وقتی من فکر میکنم یه سری عملیات پردازشی خاصی در مغز من در جریان هست که از قبل برنامه ریزی شده یا نه؟
همونطور که برنامه من نمیتونه خودش رو کامل کنه و شانسی پانسی کد به خودش اضافه کنه تا ساختارش کامل شه مغز و طراحی انسان هم نمیتونه شانسی باشه و هوشمندانه طراحی نشده باشه و خیلی مثال های مختلف و برهان های متفاوت میشه اورد که راحت میشه نظریه به وجود امدن تصادفی جهان رو به چالش کشید و در نهایت بی منطق جلوه داد.
ایمان تعریفش این نیست! رجوع کنید به تعریف ایمان از بنده در پست های قبلی...نقل قول:
اگر آری، پس در واقع یکسری انسان از بدو تولد با پدیده ای به نام ایمان روبرو میشن
خب شاید به نظر شما فقط کلیشه هست! ممکن هست به نظر دانشمندان یا محققانی که ایمان دارند کلیشه نباشه و جواب هاشون هم به پرسش های مد نظر شما متفاوت باشه و در کل طرز فکر ایمان اورندگان با شما متفاوت باشه کما اینکه اینطور هست.
دوست گرامی لازمه درک فرگشت اینه که در مورد اون مطالعه کنین . بعد از اون به مقایسه اشتباه مغز انسان و زبان برنامه نویسی پی میبرین .
توی تاپیک مربوطه مطلبتون رو عنوان کنین تا پاسخ مناسب هم دریافت کنین .