علیرضا دبیر: مسوولان باعث حذف من از ورزش شدند
تهران- ایسکانیوز: علیرضا دبیر قهرمان سابق جهان و المپیک در خصوص اینکه چه مسایلی باعث کنار گذاشته شدن وی و امثالهم از ورزش شد گفت: این سوال را بروید از کسانی که ورزش کشور را اداره می کنند بپرسید که دبیر یا امثالهم بالاخره هر جا که هستند باید بتوانند کارشان را انجام بدهند اما مهم این است که آنکسی که در ورزش است باید بتواند افراد توانمند را نگه دارد.
وی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی ایسکانیوز در مورد اینکه چرا پس از کش و قوس های فراوان که موفق به ثبت نام در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی شده بود به یک باره در روز آخر در انتخابات حاضر نشد اظهار داشت: یک سری مسایل در این مورد دخیل بودند و من دوست نداشتم که این مسایل باز شود و در کشتی مطرح شود و در نهایت تصمیم گرفتم که در انتخابات شرکت نکنم.
دبیر در مورد اینکه آیا این اتفاقات از درون خانواده کشتی بود یا خارج از مجموعه گفت: خدمتتان عرض کنم که این مشکلات از چندین ناحیه وجود داشت اما بیشترین مشکلات بیرون از خانواده کشتی بود اما هر چه که بود دیگر تمام شده است و باید به فکر آینده باشیم.
وی در مورد اینکه آیا در آینده برای بازگشت به کشتی بعنوان مربی ، سرمربی و یا حتی رییس فدراسیون کشتی دارد یا خیر؟ اظهار داشت: اگر اجازه بدهید در مورد مربیگری یک چیزی را خدمتتان عرض کنم که آن این است که اگر من می خواستم مربی شوم 3 سال پیش می توانستم مربی تیم ملی بشوم و خودم بشخصه علاقه ای به مربیگری ندارم.
دبیر ادامه داد: این صحبت ها دلیل بر این نست که خدای نکرده مربیگری شغل بدی است، اما من خودم این شغل را دوست نداشتم و دلیل آن این است که همیشه دیده ام که حق مربیان خورده و مورد بی احترامی قرار می گیرند و در حق شان اجحاف می شود.
وی در مورد بازگشت به ورزش خاطرنشان کرد: در مورد بازگشت به ورزش باید عرض کنم که فرقی ندارد که کجا باشم، من هر جا که باشم شاید اگر اسمی هم از من نباشد اما قطعا بدانید که به ورزش کمک خواهم کرد و در این مورد شک نکنید.
دبیر در مورد اینکه چرا امثال دبیر ، خادم ها و بسیاری دیگر از کشتی گیرانی که برای ورزش اول ما افتخار کسب کرده اند به این شکل از کشتی کنار گذاشته شده اند اظهار داشت: ببینید نه در کشتی بلکه من فکر می کنم در خیلی از جاهای دیگر باعث بوجود آمدن خیلی از عوامل می شود مسایل پشت پرده است و اگر روزی بیاید که این مسایل پشت پرده نباشند به اعتقاد من خیلی از مشکلات ما حل خواهد شد.
وی ادامه داد: من در حال حاضر به عنوان کسی که در شورای شهر مسوولیت سنگینی دارم نباید خودم به دنبال مسایل حاشیه ای باشم و من سعی می کنم تنها کمک کنم و به همین خاطر هر کاری هم از دستم بربیاید حالا چه برای فدراسیون کشتی و اصولا ورزش در خدمت این عزیزان هستم.
دبیر در مورد بحثهای اخیر در خصوص کاهش بودجه ورزش گفت: تا آنجا که من اطلاع دارم بودجه سازمان تربیت بدنی کم نشده است و فقط بودجه ملی المپیک کم شده که به اعتقاد من دلیل آن این است که صد درصد برنامه هایی که ارایه داده اند قابل توجیه نبوده است.
قهرمان سابق المپیک کشورمان در مورد اینکه آیا مسوولان این کمیته برای حل این معضل با وی، هادی ساعی و رسول خادم بعنوان نمایندگان ورزشکاران در شورای شهر تعامل داشته اند یا خیر اظهار داشت: متاسفانه کمیته ملی المپیک سراغ تنها کسانی را که نمی گیرد قهرمانان المپیک شان است و با تنها کسانی که رابطه ندارد این افراد است.
وی ادامه داد: به اعتقاد من باید اسم کمیته ملی المپیک را عوض کنند و باید کلمه المپیک را از عنوان آن حذف کنند به دلیل اینکه به تنها کسانی که در اینجا رسیدگی نمی شود مدال آوران المپیک است.
دبیر در مورد اینکه چرا در این یکی دوماهه که بحث بودجه مطرح بود از ورزشکاران حاضر در شورای شهر کمکی گرفته نشده است و یا حتی نامی از آنها برده نشده گفت: این موضوع را با تمام وجودم می گویم و اصلا مهم نیست که اسمی از من یا امثال من باشد و من دوست دارم اگر کاری انجام می دهم تنها برای رضای خدا باشد، اگر برای رضای خدا باشد آدم راحت است ولی اگر برای غیر خدا باشد بدنبال این خواهد بود که اسمش اینجا و آنجا مطرح باشد و من همیشه از خدا خواسته ام که به من کمک کند تا تنها برای رضا و کمک به خلق خدا فکر کنم.
علیرضا دبیر در خاتمه در مورد اینکه وی در شورای شهر تا چه حد می تواند مشکلات فدراسیون های ورزشی را در زمینه امکانات و بودجه حل کند اظهار داشت: اولا ما هنوز در شورای شهر شروع به کار نکرده ایم و فعالیت مان بعد از عید نوروز آغاز خواهد شد و دوما اینکه ما نمی توانیم در شورای شهر به آنها بودجه ورزشی بدهیم، اما هر کاری را که داشته باشم در خدمتشان خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: مسایل ورزشی تنها یکی از مسایلی است که در شورای شهر به آن رسیدگی می شود اما با این وجود من تمام سعی و تلاش خود را برای رفع این مشکلات بکار خواهم گرفت.
المپيك ۲۰۰۸در هواي پاك برگزار ميشود
چين اعلام كردهاست كه تمامي تلاش خود را براي برگزاري المپيك ۲۰۰۸پكن در هواي پاك بكار خواهد گرفت.
به گزارش ایرنا روزنامه ورزش چين، روز جمعه نوشت: اداره نظارت بر آب و هواي چين از وضعيت هواي شهر پكن رضايت كامل ندارد و اعتقاد دارد براي بهبود آن بايد تلاشهاي بيشتري صورت گيرد.
در همين حال برخي ناظران اعتقاد دارند چين براي حل اين مشكل چالشهاي زيادي پيش رو دارد.
اطلاع رساني دقيق درباره وضعيت آب و هوا يكي از موضوعاتي است كه مقام هاي چين درصدد تثبيت آن هستند.
اداره نظارت بر آب و هواي چين افزوده است كه المپيك بين هشتم تا ۲۴ آوريل سال آينده ميلادي برگزار ميشود و براي اطلاع رساني دقيق هواشناسي در اين ماه بايد كارهاي بيشتري صورت گيرد .
در همين حال دولت تلاش ميكند تا با استفاده از ماهوارههاي پرتاب شده و پرتاب چند ماهواره ديگر روند اطلاع رساني درباره آب و هوا را در سال ۲۰۰۸ميلادي بهبود بخشد .
با وجود اين تلاشها كمبود بارش در مناطق شمال شرق چين از جمله پكن چالش نگرانكننده اي براي ميزبان بازيهاي المپيك ۲۰۰۸است .
ديدار مقامات ورزشي هند با رييس و دبيركل كميته ملي المپيك ايران
مقامات ورزشي هند و سفير اين كشور در ايران ، صبح سهشنبه با حضور در محل كميته ملي المپيك با دكتر "رضا قراخانلو" و "علي كفاشيان" رئيس و دبيركل كميته ملي المپيك ايران ديدار و گفت وگو كردند.
در اين ديدار ، "راندهير سينگ" دبيركل شوراي المپيك آسيا ، "راج شن تومار" عضو كميته اجرايي كميته ملي المپيك هندوستان ، "مان ويل سينگ" سفير هندوستان در ايران و دكتر "لاليك" دبيركل كميته اجرايي بازيهاي آسيايي ۲۰۱۰و ۲۰۱۴حضور داشتند.
در ابتداي اين جلسه كه "عليجاني" نايب رئيس كنفدراسيون دووميداني آسيا نيز حضور داشت ، "راندهير سينگ" دبيركل شوراي المپيك آسيا با اشاره به برگزاري انتخابات شوراي المپيك آسيا و همچنين تعيين ميزبان براي بازيهاي آسيايي ، ۲۰۱۴خواستار حمايت مقامات المپيك ايران از هندوستان در اين دو رويداد مهم ورزش آسيا شد.
وي ضمن معرفي امكانات ايجاد شده ورزشي در هندوستان ، شرايط اين كشور را براي ميزباني بازيهاي آسيايي سال ۲۰۱۴مطلوب و ايدهآل توصيف كرد.
"رضا قراخانلو" رئيس كميته ملي المپيك ايران در ادامه اين نشست از شوراي المپيك آسيا به عنوان نهادي مهم و ارزشمند در ورزش آسيا ياد كرد و خواستار تقويت اين شورا شد.
وي در اينباره گفت: در شوراي المپيك آسيا همه اعضا براي رشد ورزش در اين قاره پهناور حركت ميكنند و اندك ناهماهنگيهاي موجود را نيز ميتوان با تبادل نظر حل كرد.
قراخانلو سپس با مقايسه برگزاري رويدادهاي ورزشي در قارههاي آسيا و اروپا خواستار آن شد كه از بازيهايي مانند مسابقههاي كشورهاي غرب و شرق آسيا براي شناسايي نيروهاي جوان و مستعد بهره گرفته شود و اين مسابقهها از حالت تكراري و كليشهاي خارج شود.
قراخانلو سپس از كشور هندوستان به عنوان يكي از كشورهاي دوست و تعيين كننده در زمينه ورزش آسيا نام برد و از مقامات ورزش اين كشور خواست با تهيه و ارسال بروشورها ، پوسترها و "سي دي"هاي متعدد ، زمينه آگاهي بيشتر كشور -هاي عضو شوراي المپيك آسيا را از امكانات موجود ورزش هندوستان فراهم آورد.
وي در مورد انتخابات شوراي المپيك آسيا و همچنين تعيين ميزبان براي بازيهاي آسيايي سال ۲۰۱۴اعلام كردكه مقامات ورزشي ايران با بررسي همه جانبه امكانات كشورهاي متقاضي ، نظر خود را در ارتباط با دو مقوله ذكر شده اعلام خواهد كرد.
در پايان اين نشست ، "علي كفاشيان" دبيركل كميته ملي المپيك از هيات ورزشي كشور هندوستان خواست تا در زمان حضور در ايران از امكانات ورزشي كشورمان مانند آكادمي ملي المپيك و پاراليمپيك ، مجموعه ورزشي آزادي و ديگر تاسيسات ورزشي ايران ديدن كنند.
انتصابهاي جديد ورزش ايران در آغاز سال 1386
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - سازمان ورزش
رئيس سازمان تربيت بدني در نخستين روزهاي سال 1386 احكام جديد دست اندركاران ورزش در اين سال را صادر كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، طي حکمي از سوي مهندس علي آبادي، معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني، عبدالرضا ساور رييس ستاد حجاب و عفاف سازمان تربيت بدني شد.
عبدالرضا ساور هم اكنون معاون فرهنگي، حقوقي وامور مجلس سازمان تربيت بدني نيزاست.
*** رييس سازمان تربيت بدني در احکامي ديگر، نايب رييس و دبير فدراسيون ورزشهاي همگاني را منصوب کرد.
مهندس علي آبادي دراحکامي جداگانه در آغاز سال 1386 احمد عشوري و عباسعلي اکبري را در مسووليتهاي نايب رييسي و دبيري فدراسيون ورزشهاي همگاني منصوب كرد.
همچنين رييس سازمان تربيت بدني در احکامي جداگانه مجتبي خدادادي، علي باران چشمه، و محمد باقر پيشنمازي را بهعنوان اعضاي هيأت رييسه فدراسيون ورزشهاي همگاني منصوب کرد.
اين احكام بنا بر پيشنهاد رييس فدراسيون ورزشهاي همگاني صادر شده است.
گفتني است، علي باران چشمه مسوول تربيت بدني نيروي انتظامي است و محمد باقر پيش نمازي معاون تندرستي و تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش است.
رييس سازمان تربيت بدني در حکمي ديگر رحيم جهانگيري را نيز بهعنوان خبره ورزشي اين فدراسيون منصوب کرد.
*** رييس سازمان تربيت بدني طي حکمي ديگر نرگس کلبعلي را به عنوان عضو جديد هيأت رييسه فدراسيون آمادگي جسماني و ايروبيک منصوب کرد.
اين حكم نيز بر اساس پيشنهاد رييس فدراسيون آمادگي جسماني و ايروبيک صادر شده است.
*** معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني در احکامي جداگانه سه عضو هيأت رييسه فدراسيون ورزشهاي روستايي و عشايري را نيز منصوب کرد.
مهندس علي آبادي در احکامي جداگانه رباب شهريان، مهدي آذربرزين و محمد فيروزي را بنا بر پيشنهاد رييس فدراسيون ورزشهاي روستايي و عشايري به عنوان اعضاي جديد هيأت رييسه فدراسيون ورزشهاي روستايي و عشايري در سال 1386 برگزيد.
*** معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني طي حکمي بهمن محمد رضايي را به سمت دبير فدراسيون اسکيت منصوب کرد.
*** معاون سازمان تربيت بدني و رييس مرکزتوسعه ورزش قهرماني و حرفه اي طي حکمي بازرس فدراسيون دووميداني را منصوب کرد.
کيومرث هاشمي، معاون سازمان تربيت بدني، محمد علي قدوسي را به عنوان بازرس فدراسيون دووميداني منصوب كرد.
تاپیک جامع خبرهای متفرقه و آرشیوی ورزشی
مسوول تربيت بدني بم از تنظيم شكايتي عليه رابطين باشگاه رئال مادريد اسپانيا خبر داد.
"محسن افشارمنش " روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، علت تنظيم اين شكايت را عدم ارسال كمكها و اعتبارات باشگاه رئال مادريد توسط رابطين به بم و تعطيلي مدرسه فوتبال اين شهرستان عنوان كرد.
او افزود: در ۱۵ماه فعاليت مدرسه فوتبال رئال مادريد در بم تنها تجهيزات اوليه از سوي اين باشگاه فراهم شد و اين مدرسه شروع خوبي داشت اما طي اين مدت هيچ هزينهاي بابت فعاليت ۱۴مربي و مدرسه پرداخت نشده است.
افشارمنش با اشاره به اين كه قرار بود فعاليت مدرسه پنج ساله باشد از تعطيلي زودهنگام آن خبر داد و گفت: اعضاي اين مدرسه كه هنرجويان زير ۱۴ سال هستند همچنان اميدوارند تا فعاليتهاي اين مدرسه از سرگرفته شود.
مدرسه فوتبال رئال مادريد در بم تنها مدرسه فوتبال اين باشگاه معتبر اسپانيايي درقاره آسيا بود كه از مرداد ماه سال ۸۴با ۸۵۰نفر عضو فعاليت خود را آغاز كرد.
ایرنا
ائمه جمعه پيامبران ورزش در كشور هستند
خبرگزاري فارس: معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني كشور گفت: ائمه جمعه پيامبران ورزش در صفوف به هم فشرده نماز جمعه در كشور هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، محمد علي آبادي عصر امروز با بيان اين مطلب در ديدار با نماينده ولي فقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك افزود: حضور گسترده مردم در نماز عبادي سياسي جمعه فرصت مغتنمي است تا ائمه جمعه با بهره گيري از آن نسبت به دعوت اقشار مختلف مردم به امر ورزش و هدايت جامعه در مسير سلامت جسم و روان اقدام كنند.
وي در ادامه از راه اندازي مجمع خيرين سازنده مجموعه هاي ورزشي در كشور خبر داد و گفت: سازمان تربيت بدني كشور در صدد است تا با اراه اندازي اين مجمع در راستاي توسعه فضاهاي ورزشي و مشاركت مردم در امر ساخت و ساز اين فضاها گام موثري بردارد.
عليآبادي در بخش ديگر سخنان خود ضمن ارائه گزارشي از وضعيت ورزشي استان مركزي اظهارداشت: تا پايان سال جاري عمليات اجرايي 60 پروژه ورزشي در سطح استان مركزي به پايان ميرسد كه با تكميل و بهره برداري از آنها فضاهاي ورزشي موجود در استان 5/2 برابر مي شود.
وي افزود: توجه به ورزش روستايي و تلاش در جهت توسعه فضاهاي ورزشي روستايي از ديگر اولويتهاي كاري سازمان تربيت بدني است كه با هدف احياي ورزش در اين مناطق و شناسايي استعدادهاي نهفته صورت مي گيرد.
در اين ديدار آيت اله احمد محسني گركاني نماينده ولي فقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك نيز در سخناني ضمن تقدير از اقدامات صورت گرفته در عرصه ورزش كشور گفت: سلامت روحي و جسمي جامعه جوان ايران در گرو توسعه فضاهاي ورزشي است.
وي با تأكيد بر ضرورت توزيع عادلانه امكانات ورزشي در كشور تصريح كرد: توزيع عادلانه امكانات ورزشي در كشور و فراهم كردن بستر بهره مندي تمامي جوانان از اين امكانات بزرگترين ابزار در راستاي مقابله با معضل اعتياد مي باشد.
نشان رسمي و تبليغاتي المپيك ۲۰۱۲لندن رونمايي شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران IranSport.Net - نشان رسمي و تبليغاتي بازيهاي المپيك تابستاني ۲۰۱۲لندن از روز سهشنبه در مكاتبات، تبليغات و گزارشهاي مربوط به اين رويداد بزرگ ورزشي در انگليس مورد استفاده قرار گرفت. آرم المپيك لندن چهار شكل هندسي در ابعاد مختلف است كه ضمن خميدگي، هر بخش آن يكي از اعداد دو، صفر، يك و دو را به نشانه سال ۲۰۱۲نشان ميدهد. به گفته لرد "سباستيان كو" قهرمان سابق دو و ميداني المپيك و رييس كميته برگزاري المپيك لندن، براي تهيه اين نشان يك سال وقت صرف شده است.
وي در مراسمي كه روز گذشته با حضور "تسا جاوئل" وزير فرهنگ، رسانه و ورزش و "كن ليوينگستون" شهردار انتخابي لندن برگزار شد، تاكيد كرد طراحي مدرن و رنگهاي متنوع اين لوگو به صورتي است كه بتواند توجه حاميان مالي بينالمللي و جوانان مشتاق به ورزش را جلت كند.
با اين وجود، از زمان نمايش عمومي اين آرم كه در رنگهاي مختلف تهيه شده بحثهاي زيادي در بين كارشناسان هنري و علاقمندان عمومي درباره كيفيت هنري و قدرت گيرايي مخاطب آن ايجاد شده است.
برخي از منتقدان هنري در انگليس اين نشان را از نظر طراحي، رنگ آميزي و اشكال هندسي به كار رفته نمونهاي موفق از جلب سرمايه گذار و نسل جوان ميدانند.
اين در حالي است كه برخي ديگر آن را يك طرح ناموفق و پيش پا افتاده و فاقد جذابيت هنري و تبليغاتي ارزيابي كردهاند.
صرف نظر از كارشناسان هنري و تبليغاتي، افكار عمومي در انگليس نيز استقبالي از اين نشان نكردهاند.
بر اساس نظرسنجي كه بي.بي.سي انجام داده، تاكنون از بين حدود ۱۱هزار و ۵۰۰نفر، حدود ۶۲درصد با اعطاي مدال چوبي، اين آرم را غيرقابل تحمل و بيارزش دانستهاند.
حدود ۲۰درصد نيز با اعطاي مدال برنز آن را بد، ۱۰درصد با مدال نقره آن را نسبتا خوب و تنها ۸درصد با اعطاي مدال طلا نشان بازيهاي المپيك ۲۰۱۲لندن را عالي ارزيابي كردهاند.