این تاپیک بازیهای سگا هست اگه مطمئنی این بازی ماله کنسول سگاست بیشتر توضیح بده تا برات پیداش کنمنقل قول:
Printable View
این تاپیک بازیهای سگا هست اگه مطمئنی این بازی ماله کنسول سگاست بیشتر توضیح بده تا برات پیداش کنمنقل قول:
بازی تام و جری که یکی از بازی های مورد علاقه من بوده و هست :n02:
Tom and Jerry Frantic Antics
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mediafire.com/download/62hnzijil5mgg7q/Tom_and_Jerry_-_Frantic_Antics.zip
Kega Fusion بهترین و قویترین مبدل سگا برا کامپیوتر که من خودم چند ساله دارم ازش استفاده میکنم و صد در صد بازی ها رو اجرا میکنه .من خودم 1019 تا از بازی های سگا رو دارم و تا حالا مشکای از بایت اجراشون نداشتم
اینم لینک آخرین نسخش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره مال سگاست.مثل این بازیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت این بازی نیست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:Cross Fireنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Desert Strike - Return to the Gulf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول دادا دمت گرم همون cross fire بود.ممنون که پیداش کردینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
is
your
friend!
سلام دوستان برای دانلود بهترین بازی های سگا از این سایت دیدن کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بازی لوک خوش شانس و دارین هست واسه اندرویید یا پی سی ؟