گالیانی : آلگری شوخی کرده / درخواست آلگری ، ماتری بوده
-
آلگری پیش از شما با من شوخی کرد / امشب یک شب به یاد ماندنی و یک نقطه عطف بود / قصد داریم آلساندرو ماتری مهاجم یوونتوس را به خدمت بگیریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدریانو گالیانی اطمینان داد که تهدید آلگری به استعفا یک شوخی بوده ، اما تایید کرد که او خواهان اضافه شدن یک مهاجم مرکزی به تیم است .
آلگری پس از پیروزی 3 بر 0 مقابل پی اس وی آیندهوون اعلام کرد که از انتقاد خسته شده و ممکن است فردا صبح استعفا دهد .
گالیانی به مدیاست پریمیوم گفت : من میتوانم به شما اطمینان دهم که این یک شوخی بوده است . او پیش از شما با من شوخی کرد و حالا بهتر است به این بحث پایان دهیم .
با این حال گالیانی اعتراف کرد که دیدار مقابل پی اس وی آیندهوون یک دیدار سرنوشت ساز برای آلگری بود .
وی در ادامه افزود : بدیهی است که این بازی مهمترین بازی فصل بود . ما توانستیم به مرحله بعد صعود کنیم و حس خوشحالی در دو دقیقه پایانی بازی مقابل سیه نا برای ما دوباره تکرار شد و امشب یک شب به یاد ماندنی و یک نقطه عطف بود .
من به بازیکنان تیم گفتم نمیتوانیم مبارزه ای را که از ماه ژانویه آغاز و در ماه می به آن پایان دادیم را فراموش کنیم ، همه ما مضطرب بودیم اما توانستیم کار را به خوبی به پایان برسانیم و راهی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا شویم .
قصد داریم در فصل نقل و انتقالات آلساندرو ماتری مهاجم یوونتوس را به خدمت بگیریم .
آلگری به شدت خواهان جذب یک مهاجم مرکزی است ، نه هافبک و مدافع . مطمئنا اگر او پاتزینی را در اختیار داشت چنین درخواستی را مطرح نمیکرد .
این در حالی است که تیفوسی های میلان در اعتراض به خرید ماتری با نصب بنرهایی در سن سیرو اعلام کردند: " ماتری نه ، متشکریم " و خواهان جذب مدافع و هافبک برای تیم شدند.
منبع : football italia