سلام و خسته نباشید به همتون Tمن هم موافقم که اگر ممکنه در مورد تاچ پد این مدل هم توضیحی داده بشه،شندیدم به اون کیفیتی که تعریف میشه نیست:n01:
Printable View
سلام و خسته نباشید به همتون Tمن هم موافقم که اگر ممکنه در مورد تاچ پد این مدل هم توضیحی داده بشه،شندیدم به اون کیفیتی که تعریف میشه نیست:n01:
در برنامه easy setting گزینه eco mode را فعال کنیدنقل قول:
سلام خسته نباشید.من ویندوز 8 نصب کردم ولی این آیکونهای ناملاک و اینها رو نشون نمیده و برای کم و زیاد کردن نور صفحه نمیتونم از دکمه فانکشن استفاده کنم...ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام
چرا دیگی کسی نیست اینجا
پست تعطیله؟؟؟؟
نقل قول:
متاسفانه بخاطر عدم پشتیبانی این مدل از نرم افزار setting در ویندوز 8 هست در ویندوز 7 هیچ مشکلی نیست:n06:
سلام دوستان
من چند ماهی هست که این لپ تاپو گرفتم .متاسفانه کانفیگشو چک نکردم و بعد از مدتی فهمیدم که گرافیکش بجای 2گیگ، 1گیگه :n03:
الان چیکار کنم ؟؟؟ جچوری میتونم ارتقاش بدم ؟ هزینش چقدر میشه ؟!!
ممنون میشم اگه پاسخ بدین ، چون این موضوع منو خیلی ناراحت کرده .:n28:
نرم افزار Setting با ویندوز 8 هیچ مشکلی تداره عکساش رو هم گذاشتم یه کم بگردی پیدا میکنینقل قول:
یکی میگه مشکل داره شما میگی مشکل تداره! که فک کنم منظورت نداره بود!نقل قول:
گشتم بین پست ها عکساشم ندیدم، پیلیز لینک :
کلا تا الان لپتاپ ِ اذیت نکرده ؟؟
من هنوز منتظرم :n03: هیچ کس نمی خواد جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
بله منظورم همین بوده اگه شما متوجه نشدینقل قول:
این هم اون پستی که پیدا نمیشد پست های بیشتر هم توی تاپیک لپ تاپ سامسونگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلاً مودری نداشتم من با لپ تاپ های زیادی سرو کار داشتم و روی این هم تعصب خاصی ندارم اتفاقاً لپ تاپ خیلی آروم و بی سر و صدایی هست و راحت کارش رو انجام میده. چند تا بازی سنگین رو راحت اجرا کرد یک مدت هم باهاش کار ادیت فیلم میکنم که خیلی راحت جواب میده