دوست عزیزنقل قول:
قبل از اینکه سوالی مطرح کنید اول مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید و بعد بگویید که چه کاری را می خواهید انجام دهید. تا شما را بدرستی راهنمایی کنیم.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
قبل از اینکه سوالی مطرح کنید اول مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید و بعد بگویید که چه کاری را می خواهید انجام دهید. تا شما را بدرستی راهنمایی کنیم.
مدل ال سی دی رو از کجا باید ببینم ؟؟
دوست عزیزنقل قول:
از روی بر چسب پشت تلویزیون و یا از روی کنترول در حالت خاموش این کدها را بزنید و در منوی آن مدل تلویزیونتان را ببینید ولی به هیچ آیتم دیگر دست نزنید و پس از آن تلویزیون را یک بار خاموش و روشن کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info> menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
کدمش مدل تلویزون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون شما ua46c6900 است
خیلی ممنون
دیجیتال داره ؟؟؟ میتونم فعالش کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
در سایت گفته شده که دیجیتال ندارد ولی شما می توانید امتحان کنید از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مدل تلویزیون من ua46f5300 لطفا راهنمایی کنید چطور م ی تونم تیونر دیجیتال رو فعال کنم درضمن منو مخفی رفتم ولی بعضی از گزینهها مثل local غیرفعاله و مدلش رو اونجا زده uf5300
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما قابلیت دیجیتال دارد و برای فعال سازی از این تایپک استفاده کنید.
و برای آبدیت کردن اگر نیاز بود از این سایت استفاده کنید.
سلام دوستان، نحوه فعال سازی دیجیتال تلوزیون و فارسی سازی سامسونگ مدل "ua55h6400" رو کسی می دونه؟
من با info> menu > mute > power تونستم وارد منوی مخفی بشم ولی کاملا متفاوته با اونی که در پست های قبل گفته شده!
در ضمن گزینه Region روی iran_av هستش که غیرفعاله
با نرم افزار "ruSamsungTVCommunicator" آخرین ورژنشم چک کردم ولی بعد از سه چهار دقیقه که خودش کار می کنه ارور میده!