پیام جان اینم بگم نا گفته نمانه
تو عمرت نوشابه اصل خوردی ؟
تو جنوب کوکا کولایی که هست اصله و همین طور پپسی
وقتی اون نوشابرو بریزی تو شیکمت تازه می فهمی که دنیای طعم چیه :n02:
هنوز ندید پدید تر از اونی هستی که بخای کلاس بزاری:n24:
Printable View
پیام جان اینم بگم نا گفته نمانه
تو عمرت نوشابه اصل خوردی ؟
تو جنوب کوکا کولایی که هست اصله و همین طور پپسی
وقتی اون نوشابرو بریزی تو شیکمت تازه می فهمی که دنیای طعم چیه :n02:
هنوز ندید پدید تر از اونی هستی که بخای کلاس بزاری:n24:
تنها جای ایران که میتونی یه ducati 1198 بدون دردسر سوار بشی!(تا پشتش نشینی نمیدونی چیه:n19:)
خون خودتو کثیف نکن احسان چی میدونن اینا از تکنولوژینقل قول:
هر تکنولوژی که ما تو تهران داریم حد اعقل سه روز قبل از ما تو جنوبه
به عنوان مثال میتونم بگم سیگار مدرن فقط طرفای جنوب پیدا میشه مثل شهرضا و اینا ... :n02:
عشق است جنوب:n12:
ابزار الات جنگی در خدمت باشیم :)) ورودی از سرباز های مرده ی افغانستان :))
اول که اون شوخی بود با پرویز کردم خودشم فهمید.نقل قول:
دگه نبینم کلاس بزاری
اگه بازم ببینم بهت میگم بچه دو زاری
دوم خیر سرت ناظری به جایی که از اسپم جلوگیری کنی خودت 2 تا 2 تا میدی....
سوم اصلاً به تو چه ربطی داره :n02:
چهارم خیر سرت همکاریم با هم داریم روی یه بازی تو رسانا شکوه کار میکنیم :n11: (امیدوارم بیشتر از این اسپویل نشه)
پنجم تو بیا خونه و ماشین من رو ببین تا بفهمی 2 ملیون گوشی این حرفا رو نداره.... :n10: اگه خواستی برای شب بیا خونه رو ببین,قول میدم زیاد درد نکشی :n08:
اوه راستی یه چیز دیگه؟؟؟
کجای جنوب کارت گرافیک 4.5 ملیونی میفروشن؟؟؟شاید از اونجا وارد بشه ولی هیچ مغازه کامپیوتری چنین مشتری نداره که بخواد چنین جنسی بیاره,یه سر برو پاساژ رضا خودمون ببین 6 تا 6 تا Geforce GTX Titan دارن میفروشن :n13:
رضا راستی بازار چی شد ؟ یه زنگ به مهدیار بزن میگه تو یه روز میشه توش بازی گزاشت مال تو نرفته هنوز ؟ کندو هم هست کندو رو هم امتحان کردی ؟
فرار از اسپم !
پیام جان رفاقتو هم کاریمون سر جاشه اصلا شکی توش نیست که تو عزیز دلی اما خیلی شوخیات عوض شده پول کثیف اخلاقتو عوض کرده .
شوخیت مهدیارو . منو . خود پرویزو ناراحت کرد با این تفاوت که پروز تو خودش ریخت منو مهدیارم از یه زبون گفتیم رضا و بقه رو هم نمیدونم .
راستی میگی از اونجا وارد شه کشتی که تا تهران نمیاد جایی که بار انداز میکنه شروع میکنه به فروش شما یه سر برو پاساژ کامپیوتر تو آبادان ( امسال بند ازاد بود) همونیو که میگی با جعبه بخر بیا - خیلی از مغازه دارا میرن ماشنو پرو جنس میکنن میان تهران (کشتی که به ایران میرسه جنساشو میریزه تو پخش کننده ها پخش کننده ها هم ( که همون پاساژ یکیشه ) خریدارا میان می خرن - گوشی ها هم که دیگه ولش کن ایشالا یه سر با هم میریم ( شبانه حرکت میکنیم ) میبینی از نزدیک
راستی پاکم نمیکنم نظر هر کس محترمه شما هم نظرتو دادی ممنونم
عجب !
من جواب ندادن دیروز بود فک کنم دوباره بازیو آپلود کردم و همه چیزاشو تو یه ایمیل فرستادم واسشون فقط یه ایمیل اتوماتیک اومد که برسی میشه جواب میدن
جواب هم که هنوز ندادن !
نقل قول:
اگه خواستی برای شب بیا خونه رو ببین,قول میدم زیاد درد نکشی :n08:
توام اگه خاستی یه شب بیا شهرضا خونمون قول میدم زیاد درد نکشی :39: :n02:
مرسی احسان زنگ زدم به مهدیار گفت اصلا ایمیل نباید بفرستی که
اینو نوشته بودن منم گمراه شدم :دی :
- دوستانی که درخواست قرار گرفتن برنامههای دیگر برروی بازار را دارند ، میتوانند درخواست خود را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنند
الان اومدم از روش درست برم پیام داد خرید و فروش فعلا تعطیله ! بعد دوباره تست میکنم . ممنون احسان پیگیر بودی :n12:
به خدا حرف دلم زدی احسان.نقل قول:
پیام جان شاید به قول خودت شوخی یا جدی .(هرچند که تشخیص واقعا ندادم هرچند به شوخی اصلا نمی خورد).
بنبنین دیگران پست تو می خونن حداکثر 30 دقیقه دلخور می شن بعد یادشون می ره ولی سعی می کننن ازت فاصله بگیرن جدی میگم اینهایی که میگم اصلا نفعی برام نداره .
یکی بیاد بگه بازیت فلانه و بسیراه .من چیزی ایم نمیشه . ولی تمسخر اینطوری اصلا هیچ کس خوشش نمی آد . خود من میدونم کیفیت اش آشغاله . ولی حداقل بگم کیفیت اش از بازی های قبلیم بهتر بوده .
بهرحال می تونی حتی نگای این پست نکنی ولی لحن تو عوض کن چون خیلی ازت می رنجنن.
بهرحال موفق باشی:n12: