میدونین مشکل چیه ؟ شما بحث رو رشته در نظر نمیگیرین ... یه جمله در نظر میگیرین که خودتون رو موظف به جواب دادن به جمله ها میکنید
به شخصه برای بحثم هدف دارم ...هدف من نقض این جمله هست :
نقل قول:
بهترین افراد ایرانی همیشه اونهایی هستند که می تونن خارج بشن از ایران.
که شما این جمله رو تعمیم دادیین به تاریخ مهاجرت بشر
من از خودم و حرفی که میزنم اطمینان دارم و پاش وای میایستم و بازم میگم با وجود نقل قول کامل باز هم صحبت های قبلیتون رو رد کردین
(نقل قول کامل هم نتونست حرفتون رو به هم ربط بده :n02:)
نقل قول:
ضمن اینکه همین نقشه ی توزیع جهانی هوش(البته طبق توزیع نرمال) خودش داره داد میزنه که میزان مهاجرت با میزان هوش بهر یک ارتباط کاملاً مستقیم داره.
رد صحبتتون با نقل قول کامل!
نقل قول:
دقت نکردید این نظر رو بدواً من مطرح نکردم.بلکه ظاهر مطلب اینه که نظر آقای Stream بود و شما هم بهش اشکال وارد کردید و گفتید کو مدرک. درست میگم یا نه.
من گفتم اگر اصل مسأله ی مهاجرت رو در طول تاریخ بخوایم نگاه کنیم بله، با این دلایل(چه شما کافی بدونید یا نه) میتونه مبتنی بر هوشمندی مهاجران بوده باشه.
ولی تأکید کردم(این شد برای بار سوم!!) که درباره ی مهاجرت در زمان حاضر نمیشه به این صراحت ارتباط هوش با مهاجرت رو مطرح کرد. البته اینم نظر من هست و ممکنه دوستان برای ربط دادن هوش بالا به مهاجرت در عصر حاضر مستنداتی داشته باشند.
قسمتی که بلد شده رو تو هر دو پست بخونید !:n01: شما از پست اول نسبت به مهاجران ایرانی و در تایید همین جمله
نقل قول:
بهترین افراد ایرانی همیشه اونهایی هستند که می تونن خارج بشن از ایران.
بحث رو ادامه دادین و الان دارین میگین نه من منظورم مهاجرت های اولیه هست ! بر فرض هم شما از اول تاکید بر مهاجرت های اولیه کنید روی چه منطق و تجزیه تحلیلی دو تا
نقشه رو میندازین رو هم به نتیجه گیری علمی میرسین ؟!
دوست عزیز خزانه ژنی متاثر از عوامل مختلف در حال تغییر هست ! فکر نمیکنید با گذشت هزاران سال از اولین مهاجرت خزانه ژنی مهاجرین تو نواحی مختلف تغییر کرده ؟!
متاسفانه حدسی که تو پست سوم خودم گذاشتم درست بوده و شما نقشه الان رو با مهاجرت اولیه هزاران پیش آفریقایی ها مقایسه کردین! و احتمالا به این نتیجه رسیدین آفریقایی هایی که
هوش بیشتری داشتن الان تو نواحی ساکن هستن که تو نقشه مربوط به IQ هوش بالاتری دارن:n02:
هوش تحت تاثیر ژن و محیط تحت تاثیر هست و این رو علم میگه نه من حرف دانشمندا هست نه نظر شخصی من برای همین میگم نظریه ها رو مطالعه کنید تا با معیار سنجش هوش آشنا شین
قسمتی از هوش هم که مرتبط با ژن هست طی نسل های مختلف با تغییراتی که بر خزانه ژنی هر نسل اتفاق میفته تغییر میکنه اونم با گذشت هزاران سال با کلی عامل از جمله جهش ، نو ترکیبی و....
مهاجرت برای بار دوم یادم نیست شایدم سوم :n02: فقط میتونه رو خزانه ژنی اونم جمعیت مقصد تاثیر بذاره ...
شما اول گذشته و حال رو جدا میکنید میگین بحث حال پیچیدس بعد نقشه مهاجرت اولیه رو میندازین رو نقشه IQ الان و صحبتتون رو توجیه میکنید
نقل قول:
رای بار چهارم: در عصر حاضر که دغدغه های سیاسی-دینی-اجتماعی در هم تنیده شده و معادله ی پیچیده ای رو شکل داده اصلاً نمیشه
ارتباط مهاجرت رو با میزان هوش بالاتر بطور قطعی تأیید کرد. در این شکی نیست.
و برای بار n+1 امین بار :
بین جمعیتی که مهاجرت میکنن احتمال اینکه جمعیت شامل بهترین افراد از نظر IQ باشه بیشتره ..
چه گذشته چه حال ... ثابت کنید گذشته هایی که مهاجرت کردن IQ بالاتری داشتن :n06: میخواین تست هوش بگیرین ازشون ؟ یا میخواین بگین از رو نقشه حدس زدین که امیدوارم قسمت دوم نباشه
چون بازم باعث انبساط خاطر میشه به علت توضیحات بالا درباره تغییرات خزانه ژنی تحت تاثیر عوامل مختلف ...
نقل قول:
ارتباط مهاجرت رو با میزان هوش بالاتر بطور قطعی تأیید کرد. در این شکی نیست.
ممکنه خیلیها بدلیل جنگ و درگیری یا تحت تعقیب بودن و.... و.... مهاجرت کنند. این دیگه چه ربطی داره به مهاجرت بشر در طول تاریخ؟ چه ارتباطی داره به هوش بالاتر و تکامل یافتگی بیشتر مغز؟ و یا چه ربطی داره به اون دو طرحی که در صفحه ی قبل گذاشتم؟
از من میپرسید ؟:n02: والا شما تاریخ مهاجرت بشر رو پیش کشیدیدن و ربطش دادین به هوش الان برای خودتونم سوال شده
الان خودتون دارین جواب خودتون رو میدین و صحبتتون درباره مهاجرت با هوش بالا رو نقض مکنید!:n02: این جملتون دقیقا میشه به مهاجرت آفریقایی ها هم تعمیم داد
دقیقا چون پست شما رو کامل و دقیق میخونم ایرادهاش رو متوجه میشم وگرنه همون اول با همون نقشه ای که گذاشتین و بالاش اشاره کردین مهاجرت طبق نشه زیر
ارتباط مستقیم با هوش داره بدون اینکه حتی راهنمای نقشه رو مطالعه کنید ! من حرفتون رو پذیرفته بودم
کدوم قسمت پست من آمرانه هست ؟ اینکه خواستم منبع موثق بیارین ؟ اگر بحث جدی ناراحتتون میکنه یا از انتقاد به پستتون ناراحت میشین تو بحث( حداقل با من) شرکت نکنید:n16:
چون به طرف بحثم احترام ( در صورتی که کاملا متقابل باشه )میذارم ولی در عین حال کاملا رک هستم و با کسی تعارف ندارم ولی اگر باعث ناراحتی شدم ببخشین:n16:
درباره عکسی که گذاشتین
نقل قول:
دوست عزیز چیزی به اسم نژاد (Race) رو حتی متخصصان ژنتیک هم قبول ندارند.
DNA انسانها در 99.9 درصد با هم یکسانه البته همین میزان اندک تفاوت باعث تفاوت در هوش و تفاوتهای فیزیکی شده ولی اصطلاحاتی مثل نژاد و ... صرفاً زاییده ی توهم و ذهن غیرتجربی بعضی از جامعه شناسان سده های قبل هست که متأسفانه برخی افراد کم سواد هم در عصر حاضر همچنان اون رو بکار می برند(البته جسارت نشه بشما)
خودتون اصلا وجود نژاد رو زیر سوال بردین که اصلا این مووضوع بحث من نیست
نقل قول:
یکی از دانشمندان در این ویدئو دلیل اینکه هوش شرق آسیایی ها بیشتره رو بزرگتر بودن استخوان لگن در زنان اون ناحیه ی سرزمینی ذکر کرده.
و این خودش باعث میشه بتونند فرزندانی با مغز بزرگتر به دنیا بیارند ...
اول باید ثابت شه مغز بزرگتر = هوش بیشتر ؟
مثلا مغز اینشتن از یه مغز متوسط کوچکتر بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]