اگر میشه عکسهارو بزار!
Printable View
اگر میشه عکسهارو بزار!
شهریار جان من شنبه این هفته اصفهانمنقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
و احتمالا جمعه یا یکشنبه هفته بعدش اصفهانم
آقا يكي هم ما رو تحويل بگيره.........
منم پسر خاله مهرانم(مهران جان بودند كه تو خط موبايل بودند ...)
شهريار جان ما چاكريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... هرچي شما بگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
نقل قول:
نوشته شده توسط moh3en62
اين حرفها چيه ميزني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... همه در پي سي ورلد با هم رفيق هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
نيازي به اين حرفها نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
من به شما خوش آمد ميگم و براي شما آرزوي موفقيت ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يوسف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي يوسف جان
منم در خدمت همگي هستم:thumbsup:
خوب حالا که این طوریه من با حسام و ساسان و علیرضا صحبت می کنم ببینم چی میشه اگه شد چشم امید جان مبینیمت..
قربانت شهریار
salam bar hamegi manam sakene esfahan hastam vali asliyatam esfahani nist.movafagh bashin :happy:
خوب دوستان داره خوب ميشه ...
عليرضا جان چشم نميرسم ولي مي گذارم...
هركي مي تونه بياد براي هفته ديگه بگه ...
باتشكر شهريار
سلام همشهريهاي گلم
چيطورين؟