fogh oladast to kafesham.man khastam GE60 begiram hala yekam nazaram avaz shod ehtemalan chand rooze dge GE70 begiram:n01::n06:
Printable View
fogh oladast to kafesham.man khastam GE60 begiram hala yekam nazaram avaz shod ehtemalan chand rooze dge GE70 begiram:n01::n06:
ge70 که گیر نمیادنقل قول:
ge60 هم باید حدود 3400 باشه
دوستان من 8 ماهه که GE 70 دارم و فقط میتونم بگو عالیه ! تو هیچ زمینه ای کم نمیاره !
8 گیگ رم 1600 + CPU 4 هسته ای ( که همزمان میتونه به 8 هسته مجازی تقسیم بشه ) + GTX 660m
گرافیک این نوتبوک تو هیچ بازیی کم نمیاره ! البته نباید ازش انتظار 680و داشته باشید ولی مثل بولدوزر BF3 رو روی تنظیمات Medium تا Ultra اجرا میکنه با 40-60 فریم !!!
صفحه نمایش مات که اگه یه پروژکتور 5000 واتم مستقیم نور بندازه داخلش هیچ انعکاسی نداره !!
کارت شبکه Killer e2200 مخصوص بازی آنلاین ! هارد 7200 ! دیسپلی FHD !! کیبورد Steelseries !!
ولی بی عیب که نمیشه ! :n02:
جنسش از پلاستیک زد خشه که من یکم باهاش مشکل دارم . خیلی لک میگیره ! البته تاثیر خیلی زیادی تو سبک شدنش داشته ! 2.7 کیلو !!!!!!!! 2 کیلو سبکتر از وزن متوسط لپتابای همردش !
فقط من یه مشکل باهاش دارم ! چند مدت پیش 6 تا dead pixel اومد رو صفحه !! اعصابمو خورد کرده ! به نظرتون گارانتی درستش میکنه ؟
در ضمن نمیدونم چرا یه مدت درایو DVD اینقدر سرعتش اومده پایین ! موقع کپی اطلاعات از رو دیسک به زور سرعت به 5 میرسه ؟:n13:
من که تاحالا مشکل خاصی باهاش نداشتم غیر از همون dead pixel !
اگه پول GE70 دارین به هیچ وجه GE60 یا نمیدونم Y580 و اینا نخرین ! این یه چیز دیگس !
فکر کنم تقریبا با هم خریدیم :n02:نقل قول:
به نظر من ببر گارانتی , ماتریکس خدماتش خیلی خوبه احتمالا برات درستش کنن
مگه بلو ری نداره ؟ فکر میکردم همشون بلو ری دارن
تنها عیبش همینه که بدنه لک گیره
نمیدونم . من اولای مهر خریدم واسه تو دانشگاه گیم بزنم ! :n02:نقل قول:
چرا اتفاقا ! blue-ray-DVD combo هست . ولی نمیدونم چرا سرعت خوندن دیسک های DVD ش اینقدر پایینه ؟! با blue-ray ش مشکلی ندارم . ولی اگ بخوام یه بازی نصب کنم بعضی وقتا هر دیسک یه نیم ساعتی طول میکشه ! :n29:
بزار امتحانا رو بدم برم خونه , همون شیراز میدمش گارانتی .
کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــمــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ک !!!!!!
من امروز داشتم کیبوردو تمیز میکردم ورداشتم یه خلال دندون کردم زیر دکمه ها که زیرشونم تمیز کنم :n02: همه چی داشت خوب پیش میرفت که یهو خلال زیر دکمه " دبلیو /\/\ " شکست !!! هرکاریم میکنم درنمیاد ! لا مسب بدجوری گیر کرده ! الان بدون اون دکمه اثلا ( س ثابون ندارم :n02:) نمیشه بازی کرد !
زیر نوت بوک دو تا پیچ هست که عکس کیبورد بغلش کشیده . بازشون کردم ولی کیبورد باز نمیشه ! میخواستم بدونم کسی نمیدونه باید چجوری بازش کنم بدون اینکه بخوام اخو نوتبوکو باز کنم و او برچسب گارانتیو پاره کنم؟!؟ باو خیلی واجبه ! فردا تو بتل match داریم ! :n03:
آخه این چه کاری بود عزیز دل داداش! حداقل از یه چیز فلزی با احتیاط استفاده می کردی ( البته کلا توصیه نمی شود! )نقل قول:
با جاروبرقی امتحان کردی ؟؟ بلکه قورتش بده! :n06:
:n02:نقل قول:
آره دیروز به جارو برقی گذاشتم کل کیبورد رو تمیز کردم اونم درومد ! البته تونستم کیبورد رو باز کنم ولی فایده نداشت چون از پشت بسته بود !
ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص
W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W WW
چه حالی میده !!!!!!!!!!! :thumbsup:
خدارو شٌکر.. :n01:نقل قول:
کلا برای تمیز کردن بیشتر قطعات کامپیوتر و لپتاپ ( البته و اگر تقریبا زود به زود انجام بشه ) از یک دمنده! استفاده می کنن..
چون مثلا ممکن بود جارو برقی چندتا از کلیدهارو میل نمایند! :n02:
خوب خدا رو شکر که مشکلت حل شدنقل قول:
من از روز اول یکی از این keyboard protector ها خریدم تا الان هیچ مشکلی نداشتم
الان هم کیبوردم مثل روز اوله:n02: