پیدا کردن کرک نرم افزارهایه ppc
برای بدست آوردن کرک نرم افزارهای ppc میتونید از همون سایتهایی استفاده کنید که کرک نرم افزار های pc رم ارائه میدن.
معمولاً یه قسمت برایه pda دارن که اونجا اسم نرم افزار رو سرچ میکنید و انشاء الله پیدا میشه...
صفحه های نمایشهای ppc چه فرقی با هم دارن؟
همیشه این سئوال هست که وقتی 80درصد درک محیط انسان از طریق حس بینایی هست، پس من باید بیش از همه نگران ال سی دی دستگاه باشم که بهترین رو داشته باشه.این درسته ولی سئوال اینه؟بهترین کدومه؟شاید باید گفت سئوال اینه؟از چه نظر بهترین؟
دستگاه های پی دی ای امروزی ، به خصوص اونهایی که در ایران رایج هستن.بیش از همه از دو وضوح اصلی 65000رنگ و 262هزار رنگ استفاده می کنن(از خورده اش فاکتور بگیرید،چشم هاتان اون قدر دقیق نیست که اون خورده رو بفهمه )
اما یه مسئله دیگه هم هست
VGA or QVGA(Non VGA)
به قول هملت ،مسئله این است.
ببینید ، ساده اش اینه که وی جی ای یک استاندارد هست که دارای پردازش گر مجزا از قلب اصلی دستگاه داره ، پس طبیعی هست که سرعت بیشتری داره و شما هی اون علامت لعنتی دایره چهار رنگ رو نمی بینید.نامش رو از استانداردی که آ بی ام سال ها قبل برای مانیتور هاش تعریف کرد گرفته.
اما غیر وی جی ای ها ، صرفنظر از ابعاد شون که بین 2.1 تا 2.9متغیره، و از همه شایعتر 2.8(اندازه آی میت جم- اورکس ای 900) هست، همگی از پردازشگر اصلی استفاده می کنن.کیو وی جی ای،استانداردی هست که به دلیل ربع مساحت وی جی ای رو داشتن(به عکس نگاه کنین)
به این نام معروف شده.اما لزوما ابعاد صفحه نباید 3.5 اینچ باشه.بلکه همون طور که گفتم باید پردازش مجزا بشه تصویر ، تعداد استانداردی رنگ استفاده کنه و ...
خوب ، حالا کدوم بهتره؟
حقیقت اینه که بخواین چه استفاده ای ازش بکنین:
.اگر پی دی ای تون رو با ویدیو گیم و ماهواره اشتباه گرفتین(مرتب روش کلیپ نیگا می کنین) بهتره از دستگاه های جدیدی که ساپورت پالت 262کیلویی دارند انتخاب کنید.
.اگر دستگاه رو بیشتر به منظور خوندن کتاب و مقاله استفاده می کنید، بهتره که صفحه بزرگ باشه ، نه اینکه با صفحه کوچیک چشم هاتون خسته می شه ، بلکه دستتون خسته می شه ، چون مرتب باید صفحه بزنید،و گرنه همه ادیتور ها قابلیت magnifyکردن (چند برابر کردن فونت) رو دارن.صفحه های 65 براتون زیاد هم هست.
.اگه نرم افزار های سنگین و مهندسی رو اجرا می کنید، بیشتر متوجه وی جی ای بودن دستگاه باشین تا چیز دیگه.
.اگر نسبتی از بالایی ها رو باهم دارین: پیشنهاد من ، یک صفحه 262 ،2.8 اینچی کیو وی جی ای هست.
منبع:
پرشین تولز