[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
استرالیا 750دلار نسخه سیم فری قیمت گذاری شده.
تا موقع عرضه ایران دلار به بی نهایت میل میکنه :)
لینک رو اشتباه گذاشتی دوست مننقل قول:
خداییش من که کفم برید از این عکسا
پ.ن: امروز علاالدین بودم یکی از این وارد کننده های طبقه ششم می گفت یکشنبه میارم (میشه به این سرعت؟) با دلار 2600 چه شود :دی
نقل قول:
وجود یه میکروفن چه محاسنی داره ؟
برای بهبود کیفیت هنگام فیلم برداری با دوربین پشتنقل قول:
اینطور که پیداست دوستان از قابلیت های اصلی یک گوشی تلفن همراه به شدت غافل شدن ! :دی و بیشتر به سرعت و دوربین و... گوشی می پردازن تا کار اصلی یه گوشی ! (حداقل واسه ما ایرانیا :دی )
یک سوال اساسی که الان مطرحه و جوابش همچنان مبهم هست اینه که:
آیا نانوسیم مخصوص آیفون تو ایران جواب میده ؟!
با توجه به اینکه آیفون 5 از میکروسیم پشتیبانی نمیکنه و تو کشورمون هم هیچ اپراتوری نانو سیم کارت ارائه نمیده ؛ تو ایران اصلا قابل استفاده هست این گوشی یا نه ؟!!
اگه بــخواد همچین بـاشه " آیفون 5 عملا تو ایران بدون استفاده میـشه !"
تا اونچایی که میدونم اینبار نمیشه با کارد و قیچی از سیم کارت معمولی نانو درست کرد چون نانو سیم کلا ۴۰٪ کوچیک تر از میکرو هست (البته از این ۴۰٪ یه مقدار زیادیش قست پلاستیکی هست)نقل قول:
ایرانسل شاید تولید کنه
رایتل که عملا جنازه ای بیش نیست
همراه اول هم که با توچه به سابقش بعیده به این زودی ها نانو بزنه
آره. کلا فناوری نانو سیم کارت با معمولیش و میکروش فرق می کنه !نقل قول:
ایران سِل که ماه گذشته به زور بعد دو سال تونست میکرو سیم کارت تحویل ملت بده ؛
رای تِل هم اینجور که بوش میاد اصلا از آیفون درست و حسابی حمایت نمی کنه (که حالا بخواد واسش نانو سیم بزنه !! )
همراه اول هم که هیچ کلا !!
با این تفاسیر باید منتظر رخ دادن یه معجزه باشیم که بتونیم از آیفون 5 تو ایران استفاده کنیم !! ;)
خب با توجه به اینکه خرید آیفون5 فعلا مقدور نیست،آیپادتاچ جدید چطوریاست؟
چیپ پردازندش همون پردازنده 4s هستش یا بهینه سازی شده بازم روش و بهتر کار میکنه؟
رمش چطور
اگه اینطوری باشه فکر کنم خریدش به صرفه تر باشه چون من به عنوان گوشی هنوز 3g قدیمیم خوب کار میکنه فقط برای برنامه و بازی و فیلم باهاش مشکل دارم که میتونم یه آیپادتاچ بخرم
ایپاد تاچ جدید که واقعا محشرهنقل قول:
من تا الان ایپادتاچ ۴ داشتم + یه گوشیه معمولی ارزون. واقعا ازش راضی بودم و همه حا کارم رو راه انداخته و بدون اون انگار یه چیزی کم دارم
با ۹۹٪ برنامه های ایفون هم هیچ مشکلی نداره (مگر برنامه هایی که compase نیاز داشته باشند) بعلاوه اینکه چون سیمکارت نمیخوره و امواج موبایل تولید نمی کنه
و به راحتی و بدون عذاب وجدان ازش استفاده می کنم اونم با یه قیمت خیلی پایین تر (اونموقع ۳۲ گیگش ۳۵۰ تومن بود)
این ایپاد تاچ ۵ هم که دیگه جای هیچ گلایه ای نزاشته مخصوصا که بزرگترین کمبود که دوربین عکاسیش بود هم با ارائه دوربین ۵ مگی برطرف شده
فقط مشکلم اینه که دیگه از صفحه کوچیک خسته شدم و ایپد هم زیادی بزرگه و نمیشه به راحتی ایپاد همجا با خودت ببریش. واسه همین بی صبرانه منتظر ipad mini هستم