نقل قول:
آها پس حتما من اشتباه کردم ! الان که انجمن رو گشتم و در رابطه با دل یه کم تحقیق کردم دیدم واقعا جنس زیاد جالبی نیست ! و البته چه قدر فروشنده نامرد تو جامعه زیاده ! چون من خیلی تعریف شنیدم ازشون در رابطه با شرکت دل !
Printable View
نقل قول:
آها پس حتما من اشتباه کردم ! الان که انجمن رو گشتم و در رابطه با دل یه کم تحقیق کردم دیدم واقعا جنس زیاد جالبی نیست ! و البته چه قدر فروشنده نامرد تو جامعه زیاده ! چون من خیلی تعریف شنیدم ازشون در رابطه با شرکت دل !
دل یه نوع اسباب بازیه تنها مدلش که یکم فروش داشت 5110 بود که اکثرا پشیمون شدن/شما اگه یه سر به بازار تهران بزنی میبیننی که تو ویتیرین هیچ فروشنده ای جایی نداره.تک و توک برا جور بودن جنسشون میارن.موفق باشی(ضمنا من خراب امضاتم):46:نقل قول:
دوستان Acer 5755G چه فرقی با acer v3 داره؟
قیمتش 120-130 تومن فرق میکنه.اما کانفیگشون یکیه.
الان این مدل Ci5 3210M با این مدل Ci5 2450M خیلی تفاوت داره؟
آخه تنها فرقشون که من دیدم همینه.
من dv6-7000 رو که قیمت 1 میلیون هشتصدو شصت تومن قیمت داره پیشنهاد می کنم. سی پی یو corei5
البته دل n5110 هم هست اما فکر می کنم کیفیت خوبی نداشته باشه. یک میلیون و چهار صد.
یه سری هم به سایت ها بزن مثل ماد ایران یا سازگار.
ممنون اما من قبلا از بین hp و acer انتخابمو کردم الان سوالم اینه که این 2 مدل acer که گفتن چه فرقی دارن؟
اونی که جدید تر هست رو بگیر.
بعد یه نکته صفحه نمایش دوتاشون ساخت یه شرکت هست یا نه ؟ مادربورد هاشون یکی هست؟ دی وی دی رایتر هاشون یکی هست؟
سلام دوستان من امروز رفتم lenevo z480 با ram 4 gb-500gb - 2gig 630
سی پی یوش هم ci5 3210m هستش.
با گارانتی سازگار با ماوس و کیف و آنتی ویروسش واسم 1740 ت دراومد.
که شنبه یا یک شنبه میرسه دستم.
اولی بله
دومی فک کنم بله
سومی هم بله
واااااااای نمیدونم باید چیکا کنم.یکی میگه بگیر وگرنه گرون تر میشه یکی هم میگه قیمتا میاد پایین الان نگیر :(
اایول مبارکت باشهنقل قول:
من هنووووووووز نگرفتم :(
الان این مدل Ci5 3210M با این مدل Ci5 2450M خیلی تفاوت داره؟
رفیق انتخاب بین 2450 و 3210 مثل انتخاب بین خوب و خوب تر میمونه!
هر کدوم رو بگیری میتونه از پس کارای شما بربیاد.