دوست عزیز رنگ سفید و قرمزش به علت داشتن ویندوز و رم 6 گیگ قیمتشون تقریبا 1520 هست و رم 4 گیگ و بدون ویندوزش که شما گرفتی فقط همین الومینیومیش هست!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز رنگ سفید و قرمزش به علت داشتن ویندوز و رم 6 گیگ قیمتشون تقریبا 1520 هست و رم 4 گیگ و بدون ویندوزش که شما گرفتی فقط همین الومینیومیش هست!نقل قول:
ممنون.نقل قول:
آره با گارانتی که کیف و موس وآنتی ویروس هم باهاشه.
z480 فکر میکنم 80-70 تومن از z580 ارزون تر باشه ( به خاطر سایز صفحه نمایش ).
نمایندگیه، نمیتونید تخفیفی به اون صورت بگیری، چون قیمتا رو خود سازگار مشخص میکنه، من کشتم خودمو 10 تومن بیشتر تخفیف نداد ( ولی یارو خیلی آدم ردیفی بود باهاش حال کردم ):46:
اما بالاخره تو نمایندگی ها هم آدمایی که بخوان زرنگ بازی در بیارن هست، مثلا من خودم که میگشتم قیمتها خیلی بالا و پایین بود هرکس یه چیزی میگفت که بیشتر فروشنده ها هم اصلا سر رشته ایی تو لپ تاپ نداشتن.
به فروشنده و حرف هایی که میزنه خیلی دقت کنید ( توصیه های آقای ایمنی!:31:)
آره اما سفیدشو اصلا جایی ندیدم که داشته باشه اگه داشت میگرفتم، قرمز داشت که قشنگ هم بود اما بیشتر واسه دخترا مناسب بود.نقل قول:
خیلی داری تعریف سفیدش رو میکنی...یه عکس ازش بزار قند تو دلمون آب شه!:31:نقل قول:
سلام
من موندم بین 14 و 15 بنظر شما کدوم را یگیرم
وزن و شارژ دهی برام مهمه؟(برا همه مهمه)
به من گفته 15 از 14 10 تومن ارزونتره.
اگر 15 زیاد سنگین نمیشه 15 میگیرم
ااااا داغش تو دلم تازه شد!!!:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی داری تعریف سفیدش رو میکنی...یه عکس ازش بزار قند تو دلمون آب شه!:31:[/QUOTE]
ما هرچی از وزنش هم صحبت کنیم نمیشه اونی که خودت از نزدیک تست کنی. هر دو مدلو از نزدیک تست کن چون ما نمیدونیم وزن مد نظر شما چقدره. :20:نقل قول:
راستی pes 2012 نصب کردم، با گرافیک intel هم به خوبی اجرا شد nvidia هم که...
z480 یا z580 با گرافیک انویدیا640 کسی دیده تو بازار؟