سر الکس بازم میخواد مهاجم بگیره که!!!؟؟؟؟؟؟
فان پرسي به پيشرفت ولبک کمک خواهد کرد
'سر الکس فرگوسن' تاکيد کرد که ورود 'رابين فان پرسي' به 'منچستر يونايتد' نه تنها براي 'دني ولبک' زيان آور نخواهد بود بلکه به پيشرفت وي کمک خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربي منچستر يونايتد بر اين باور است که فان پرسي 29 ساله مي تواند تجربيات خود را به بازيکنان انتقال دهد.
فرگوسن به پايگاه اينترنتي رسمي منچستر يونايتد گفت: شما مي توانيد هميشه از بازيکنان بزرگ بياموزيد. به ياد بياوريد که ''(اريک) کانتونا'' براي همه بازيکنان جوان هنگام ورود به اين تيم چه کار کرد. وي آموزگار بزرگي براي آنان بود.
دني از بازي کردن با رابين، (وين) روني و چيچاريتو خواهد آموخت. به نظر من اکنون ما ترکيب بسيار خوبي از مهاجمان را داريم که باعث دلگرمي من مي شود.
به گفته فرگوسن، دني ولبک در 23 يا 24 سالگي بازيکن خارق العاده اي خواهد شد.
ونگر:جدايي فن پرسي، واقعيت بي رحم فوتبال
آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، اعلام کرد که هواداران اين باشگاه بايد پيوستن فن پرسي به منچستريونايتد را به عنوان بخشي از "واقعيت بي رحم فوتبال" بپذيرند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ستاره هلندي روز گذشته با انتقالي 24 ميليون پوندي از آرسنال به منچستريونايتد پيوست و سرمربي فرانسوي تعهد و حرفه اي گري اين بازيکن در طول دوران حضورش در آرسنال را مورد ستايش قرار داد.
او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه آرسنال گفت:" مي دانم که در حال حاضر بخشي از هواداران ما به خاطر اين انتقال ناراحت هستند.او 8 سال براي ما بازي کرد و بايد به آنچه او براي ما انجام داد، به ويژه عملکرد او در فصل گذشته، احترام گذاشت.
اين شرايط بي رحمي واقعي ورزش حرفه اي است. رابين فصل گذشته کاپيتان ما بود و من تا آخرين دقيقه از فصل اعتماد کامل به او داشتم زيرا او با تمام وجود براي ما جنگيد.
به نظر من بايد حرفه اي بود. او بعد از تعطيلات آمد و گفت مي خواهد برود. من دوست نداشتم اين اتفاق رخ دهد اما بايد حرفه اي فکر کرد.او تا آخرين روز حضورش در باشگاه حرفه اي بود."
بازيکن 18 ساله شيليايي به من يونايتد مي رود
باشگاه'يونيورسيداد'شيلي تاييد کرد که 'آنجلو هنريکز'مهاجم اين تيم به عنوان اولين بازيکن شيليايي به باشگاه منچستر يونايتد مي پيوندد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين نقل مکان پيش از پايان ماه اوت و پس از اجراي آزمايش هاي پزشکي تکميل خواهد شد.هنريکز يکي از پرطرفدارترين بازيکنان در فوتبال آمريکاي جنوبي است که موفق شده است در 15بازي ليگ 10 گل به ثمر برساند.
اين درحاليست که وي در تيم زير 20 ساله هاي شيلي نيز حضور نيرومندي داشته است. براساس بيانيه يونيورسيداد شيلي، آنجلو هنريکز در ماه جاري (اوت) به باشگاه منچستر يونايتد خواهد پيوست.
اين بيانيه مي افزايد: اين بازيکن از لحاظ جسماني و رواني آماده برداشتن اين گام مهم و تعيين کننده در مسير حرفه اي خود را دارد.
''''خوزه يوراشک'''' رييس باشگاه يونيورسيداد افزود: نمايندگان منچستر يونايتد به ما گفته اند که انتقال وي به اين تيم براي آنها از اهميت بسياري برخوردار است.
هنريکز اخيرا با تاييد انتقال خود به منچستر يونايتد آن را يک رويا توصيف کرد.