باید قبول کنیم هافبک توپ پخش کن خوب نداریم.کریمی هم نمی تونه همه کار کنه البته نمی دونم چرا اکثراً متمایل میشه به راست!
وسط زمین خلا یک بازیکن توپ پخش کن احساس میشد یکی عین خود عاشوری(آشوری) یا استیلی...
Printable View
باید قبول کنیم هافبک توپ پخش کن خوب نداریم.کریمی هم نمی تونه همه کار کنه البته نمی دونم چرا اکثراً متمایل میشه به راست!
وسط زمین خلا یک بازیکن توپ پخش کن احساس میشد یکی عین خود عاشوری(آشوری) یا استیلی...
نيمه اول تقريبا عالي بودن و نيمه دوم افتضاح!
به نظرم تركيب اوليه خوب بود و اينو ميشه از بازي خوب تيم تو نيمه اول فهميد
از همون اوايل نيمه دوم معلوم بود بدن تيم تحليل رفته و ديگه نميتوستن وسط زمين بجنگن.از طرف ديگه كريمي با بازم چندتا حركت و پاس قشنگ انجام داد ولي تقريبا از جريان بازي كنار رفت.فشنگچي و علي عسگر هم اكثر توپ ها رو لو ميدادن
براي همين توپ و ميدون نيمه دوم دست فجر بود
برعكس نظر خياباني به نظر من انصاري فرد نسبتا خوب بود. وسط زمين خوب درگير ميشد و ضربات سر رو زياد ميزد ولي موقعيت خاصي نداشت كه بخواد گل بزنه. هرچند 2-3 شوت زد كه ميتونست بهتر بزنه
خياباني هم با اين چشم شورش كشت ما رو. اين و مزدك هروقت از يكي تعريف ميكنن همون لحظه گند ميزنه طرف!
فشنگچي اگه موقعيت هاي بالاي 90% رو گل ميكرد تو نيمه اول 3-0 برده بوديم
چه پنالتي مفتي داد اين بنگر!
گل سوم هم به جز اينكه تقصير دفاع بود، تا حدودي تقصير گردان هم بود كه خيلي دير از دروازه اومد بيرون. با توجه به اين كه سوسا چسبيده بود به مهاجم حريف، اون نه ميتونست چيپ بزنه و نه راحت دريبل بزنه ولي انقدر نيومد بيرون تا رسيد نزديك محوطه جريمه و توپ رو قل تو گل!
فجر تيم خوبيه و نتايج خوبي خواهد گرفت ولي اين بازي شانس هم كم نداشت!
اگه تيم بتونه زمان بيشتري رو به شكل نيمه اول اين بازي انجام بده خيلي اميدوار كننده است
نیمه اول که کامل بازی دست ما بود اگه قدر موقعیت هامون مثل اون پاسی که کریمی جلوی دروازه به فشنگچی داد میدونستیم همون نیمه اول کار تمام میکردیم فقط 3-4تا موقعیت نصیب فشنگچی شد که با بی دقتی از دستش داد نیمه دوم هم که فکر کنم خوش بین ترین طرفدار فجر فکر نمیکرد بازی با این نتیجه تمام بشه 3تا توپ آوردن روی دروازه 3تاش رفت توی گل .گل اول بازی هم که ضربه کرنر پاس میدن به داخل محوطه جریمه هیچکس هیچ حرکتی نمیکنه تا با خیال راحت برگرده شوتش بزنه سمت دروازه .سر صحنه گل سوم هم که دقیق یادم نیست اون بازیکنی که پشت سر مهاجم فجرسپاسی بود کی بود فکر کنم سوسا بود اگه اشتباه نکنم چرا روش خطا نکرد اخرش کارت قرمز میگرفت در اون صورت 10دقیقه وقت برامون میموند بازی مساوی تمام کنیم. اخرش نفهمیدم چه اصراری دارن سامان اقا زمانی و بخصوص سوسا که دو تا بازی هیچ کار مفیدی انجام نداده فیکس بازی کنه بعد محمد نوری فقط تو 10دقیقه اخر بیاریم داخل زمین:13:-بازی بعدیمون که با گهر زاگرس هستش که اگه اتفاق خاصی نیفته راحت 3امتیاز بازی میگیریم
در ابتدا به نقل قولي از ضیاء عربشاهی بازيك سابق پرسپوليس داشته باشم
ضیاء عربشاهی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره شکست پرسپولیس مقابل فجر سپاسی عنوان کرد: میخواهم رک حرف بزنم و حقیقت را بگویم. صد نفر اول فوتبال کشور ما با صد نفر دوم نهایت 7درصد فاصله دارند و همه بازیکنان در یک سطح هستند. مدام میگویند استقلال و پرسپولیس کهکشانی بسته شدهاند اما میخواهم تیم نفت تهران فصل گذشته را مثال بزنم. این تیم سال گذشته در روزهای آخر بسته شد اما با یکسری جوان گمنام و با انگیزه این تیم پنجم شد. به اندازه انگشتان دست تعداد بازیکنان شاخص نداریم در نتیجه همه چیز به شرایط روانی و بدنی تیمها بر میگردد.
من هم با صجبتهاي ايشون موافقم كهكشاني ونجومي و.... بيشتر مال روزنامه ها و داستانهاست! ما اگر بازيكناي كهكساني داشتيم با مربي بزرگي مثل كيروش بايد 5 تا به ازبك ميزديم 7 تا هم به قطر! دقدقه رفتن به جام جهاني رو هم نداشتيم.
ما هميشه خوب بلديم خودمونو گول بزنيم. نه استقلال كهكشانيه نه پرسپوليس نتيجه گرفتن اين تيما بستگي به شرايط روحي رواني و بي حاشيه با پر حاشيه بودن اين تيمها هست! تيمي كه راحت بازي كنه استرس نداشته باشه با انگيزه باشه دونده باشه خوش شانس باشه ! بدون تعصب هم ميتونه توي ليگ ايران جام ببره! ديشب پرسپوليس كمي نا همانگ بود وبه بالانس تيمي نرسيده بود به خاطر همين يك نيمه خوب بود يك نيمه بد، ولي تيم سپاسي دونده وبا انگيزه بود مثل هميشه .
اين تيم درست خواهد شد انشاالله ! رقيب اصلي پر سپوليس امسال خود پرسپوليسه اگه تيم بتونه از پس حواشي و ديگر مسائل بر بياد بقيه رقبا رو ميشه كنار زد وبه افتخار رسيد!
نكته بعدي در مورد علي پروينه
داش علي بزار چند هفته بگذره بعدا انتقاد كن ! پيشكسوتان پرسپوليس نبايد براي اين تيم حاشيه درست كنن واقعا تيم از اين جوانب سالها ضربه هاي بسياري خورده. فردا هم كه هوادار بياد ورزشگاه با خوردن هر گل بر عليه كادر فني فرياد بزنه بازم اشو كاسه همان خواهد شد . از علي پروين انتظار ميره در شرايط بحراني به تيم كمك كنه حالا كه نه بحراني هست و نه مسئله اي چرا داره اين حرفا رو ميزنه خدا داند!
بعله...
و این گونه حواشی این فصل پرسپولیس،
در هفته دوم به وسیله سلطان!!! علی ----- شروع شد (کامل ننوشتم تا باز رگ غیرت بعضی دوستان نزنه بالا!)
تنها دلیل ناراحتی ایشون هم اینه که گزینه مطلوبشون سرپرست تیم نشده
البته من هم اصلا و ابدا از انتخاب شیرینی به این عنوان راضی نیستم
پرسپولیش بزرگانی مثل کریم باقری و خیلی های دیگه برای همچین منصبی داره!
اما اینکه کسی که انقدر بادش میکنن و استوره استوره از میسازن
و اتفاقا رییس هیئت مدیره هم هست به این راحتی تیم رو وارد حاشیه میکنه
برگیست از تمام خدماتی که این آقا به پرسپولیس در این سالها کرده!
من فکر میکنم نه نتیجه ی هفته ی اول واقعی بود و نه نتیجه ی این هفته ؛ واقعی که میگم مجاز از شایستگی تیم برای کسب اون نتیجه منظورم هست .
با متر و معیار سلطان حساب کنیم ؛ با توجه با نتیجه ی بازی استقلال در هفته ی دوم در استادیوم آزادی ؛ پرافتخار ترین مربی لیگ برتر و به زعم بسیاری بهترین مربی ایران هم "بدرد نمیخوره " !!! اون هم با توجه به اینکه نزدیک به یکماه و اندی زودتر تمریناتشون رو نسبت به پرسپولیس استارت زدند .
من فکر میکنم حضور پروین ( علیرغم تمام علاقه ای که شخصا بهش دارم ) در پرسپولیس جز حاشیه و تخریب و جوسازی منفی چیز دیگه ای نداره ، اینکه ایشون بعد از یک باخت ( اون هم در بازی ای که پرسپولیس میتونست برنده باشه حتی ) میاد و جلسه ی اضطراری کمیته ی فنی تشکیل میده به نظرم درست نیست و جز ضربه زدن به تیم هیچ سودی نداره .
البته تنها نکته ی مثبت اینجاست که این پرسپولیس مثل زمان سوبل بازیکنان سرسپرده ی سلطان درش وجود ندارند تا علیه سرمربی باند تشکیل بدن و حضور بزرگان تیم کریمی و مهدوی کیا مانع بزرگی هست برای تشکیل چنین باندهایی در تیم .
من سابقا فکر میکردم پروین مشاوره های خوبی بهش داده نمیشه که اینطوری چوب حراج به اعتبار و آبروی خودش میزنه ، اما الان به این نتیجه رسیدم که پروین ظاهرا نمیخواد قبول کنه امروز دیگه دهه ی شصت و هفتاد نیست که صدهزارنفر فقط به عشق سلطان به استادیوم برن ، پروین احتمالا بسیاری از طرفداران جوان فعلی پرسپولیس تصویر شفاف و دقیقی حتی از زمانی که پروین روی نیمکت پرسپولیس بود هم ندارند چه برسه به دوران بازیگریش ،
و مطمئنا پروین اینو نمیدونه که این نسل تماشاگران بت سازی و اسطوره سازی نمیکنند و برعکس در جهت شکستن این بتها هم پیش میرن اگر منافع تیم محبوبشون رو در خطر حس کنند و برای این تماشاگران خیلی راحت هست که برای بار دوم برای پروین بزرگ " حیا کن - رهاکن " سر بدن ...
بعضی ها اونور باز دارن...ای بابا مهدوی کیا پستش جاییه که عین یک پیستون دائم باید بره و بیاد و در حرکت باشه یعنی اینو نمی دونید؟یه آمار بگیرید ببینید یک گوش بیشتر می دوه یا یک مهاجم
این از این!!!
بقیشم باشه بعد...
یک کاری می کنن آدم هی اسپم بازی کنه
گفتم که ایراد از خود ما بود که ... بازیکنی که بزرگترین افتخارش گل زدن تو لیگ داخلی و داربیه داریم با پدیده جام جهانی و مرد سال اسیا و با ثبات ترین لژیونر ایران داریم مقایسه میکنیم
چند وقت پيش بود كه علي كريمي اسطوره باشگاه سرخ ايران به دوستدار معلولش مجيد حسن پور از گناوه قول اهداي پيراهن ورزشي خود را داد و امروز بواسطه ليدر سرخ ايران وحيد اسماعيلي اين هديه با ارزش بدست مجيد رسيد و از خوشحالي در پوست خود نمي گنجيد ..
اين هديه شامل يكعدد پيراهن و شورت مربوط به خود كريمي و يكعدد سررسيد با امضاي او بود.
دعاي خير مجيد و خونوادش پشت سر كاپيتان علي كريمي كه دل يك معلول و عقب مونده ذهني را خشنود كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحلیل بسیار زیبایی که یه جا (!) در مورد سیستم و ترکیب پرسپولیس خوندم ...
کاملاً حرفاش رو قبول دارم
بخونید حتماً ...
-------------------
نگران این باخت پرسپولیس نباشین، تیمی که 15 تا 20 روزه مربیش اومده خیلی جلوتر از استقلالیه که حدود دو ماه داره با مربیش تمرین میکنه
پرسپولیس فقط نیاز به هماهنگی داره
مقابل فجر اگر فاصله دو گل میشد بازی رو با اختلاف میبردیم
و البته اگر تماشاگر بود فجریا بعد از گل وا میدادن
در کل فجر برعکس سال پیش اصلا حقش نبود بازی رو ببره چون به غیر از گلها حتی یک شوت هم به سمت دروازه نزدن
نیم فصل دوم حتما باید دنبال یه هافبک طراح باشیم
کمی صبر کنیم، مانوئل بهترین ترکیب رو پیدا کنه
منطق حکم میکنه تیمی که 20 روزه مربیش باهاش کار میکنه اینده روشنتری داشته باشه تا تیمی که 2 ماهه با مربیش کار میکنه
اونم با بازیکنایی که سالها با تفکراتش بازی کردن
من این دو بازی واقعا با تمام دقت بازیها رو نگاه کردم
مانوئل واقعا تجربه و کلاسش یه سر و گردن از تمام مربیهایی که در 10 سال اخیر وارد کشورهای خاور میانه شدن بالاتره
به نظر من کی روش رو میزاره توی جیبش
مربی بزرگ علاوه بر بازی و هماهنگ شدن بازیکنا سه امتیاز خیلی براش اهمیت داره
شخصیت مربی رو باید بعد از باخت بشناسی
و مانوئل بعد از باخت واقعا ناراحت بود این مربی به قهرمانی عادت کرده و نمیتونه شاهد باخت تیمش باشه و این مهمترین نکته ایه که مانوئل میخواد به بازیکناش منتقل کنه
توی مصاحبش گفته بود بازیکنی که در تیم بزرگی مثل پرسپولیس بازی میکنه باید خیلی راحت تر و خونسردتر بازی کنه
این یعنی مشکل مانوئل فعلا مسائل روحی و تقویت شخصیت تیمیه
در کنار اینها یه مربی بزرگ با تغییرات و جا به جایی در بین بازیکنا در هفته های آغازین به سرعت سعی میکنه یه شناخت کلی از بازیکنای تیمش به دست بیاره
فرگوسن رو نگاه کن همیشه اول فصل با ترکیبای غیر منتظره همه رو شوکه میکنه ولی جالبه که همیشه در ادامه فصل میره توی کورس قهرمانی
مثلا مانوئل میخواد دفاع و هافبک یا وینگر چپش رو بشناسه
بازی اول فشنگچی دفاع بود پولادی هافبک بازی با فجر پولادی دفاع شد فشنگچی هافبک وینگر سمت چپ
یا تغییر و وسعت فضایی که به سید جلال داده در بازی دوم مشهود بود
سید جلال موقع حمله دقیقا میومد جلو و موازی با سوسا قرار میگرفت
برای چی برای اینکه در زدن ضربه اول به سوسا کمک کنه
منتظر باشید که در بازیهای آینده همین وسعت فضا رو برای ماهینی هم ببینی چون توی همین بازی دوم هم به ماهینی در طول بازی فضای بیشتری بای بازی داد
سیستمی که میخواد توی پرسپویس جا بندازه واقعا سیستم پیچیده ایه اما اگر جا بیفته رد خور نداره
مانوئل سعی داره در تمام خطوط دو بازیکن داشته باشه
در سمت چپ دوبازیکن فشنگچی و پولادی (دوبازیکن طولی ها نه اینکه یه دفاع چپ و یه وینگر)
در سمت راست کریمی ماهینی
در هافبک دفاعی سوسا و آقازمانی موقع دفاع و سید جلال و سوسا یا آقا زمانی موقع حمله
در خط حمله هم همیشه دو بازیکن ثابت داریم انصاریفرد قاضی علی عسگر فشنگچی کاظمیان
این سیستم تحرک بالایی نیاز داره و تا وقتی که تیم توان داشته باشه بعیده تیم مقابل بتونه کاری کنه چون در همه نقاط تعداد پرسپولیسیها بیشتره
بلایی که نیمه اول سر فجر اومد یاوری خیلی زود تعویض کرد چون اصلا دفاعش اتوبان شده بود
میدیدی که توی خط حمله همیشه دو سه بازیکن حضور داشتن صحنه گل اول رو ببین دو بازیکن پرسپولیس جفت هم داشتن توپ رو تعقیب میکردن
یا صحنه های درگیری در سمت راست رو دقت کن که ماهینی کریمی و علی عسکر چون تزدیک به هم بازی میکردن در اکثر صحنه ها برنده بودن
اما خب نیمه دوم یه هو تیم خالی کرد
اگر حاشیه ها اجازه بده من به این تیم و این مربی خیلی امیدوارم
کلا مشخصه که بیخودی و اتفاقی اینهمه قهرمانی به دست نیاورده
فراموش نکنیم جا افتادن این سیستم زمان میبره
داگلیش هم فصل پیش سعی داشت این سیستم رو توی لیورپول جا بندازه که به نظر من موفق هم بود و خیلی جاها با بدشانسی روبرو شد لیورپول فصل پیش حدود 30 ضربه به تیر دروازه حریفاش زد
ما الان داریم به سیستمی نگاه میکنیم که ناقص اجرا میشه پس فعلا ایراد در بخش اجرای این سیستمه نه خود سیستم
توی این سیستم بعد از شروع بازی پستها فراموش میشن و این شرح وظایفه که شروع میشه
توی این سیستم از دو هافبک دفاعی استفاده میشه اما دو هافبکی که در زمان حمله میتونن جلو برن
چرا که یکی از مدافعین میانی جلو میاد و جای اونا رو پر میکنه و خط دفاعی سه نفره میشه
مشکلی که این سیستم داره اینه که بازیکنای پرسپولیس هنوز بر اساس پست بازی میکنن نه بر اساس شرح وظایف
و این البته به کیفیت ذهنی و تاکتیک پذیری بازیکنای ایرانی هم برمیگرده که امیدوارم مشکل ساز نشه
گفتم این سیستم تحرک زیادی میخواد به همین خاطره که فعلا دوست نداره از نوری استفاده کنه
به همین خاطره که بدون توجه به سابقه بازیکنا از اسماعیل زاده در بازی اول استفاده کرد
چون فعلا تحرک بالا براش اهمیت داره
و من فکر میکنم اگر رسانه ها و احتمالا کمیته و فنی و اطرافیان تیم فشار نمیاوردن و مثل بازی اول کریمی نیمه دوم میومد به راحتی فجر رو شکست میدادیم
چون دیدی که نیمه اول بازیکنی ستاره بود که تحرک بالایی داشت یعنی علی عسگر
اگر کریمی نیمه دوم میومد خیلی بهتر میتونستیم نیمه دوم رو اداره کنیم
كاريكاتور توافق فدارسیون با تلویزیون بر سر بخش مسابقات لیگ برتر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]