سلام:n18: اقا احسان راستش رو بخوای این نوشته هه یک برق خیلی قشنگی داره برا همین فلاش زدم
پایه تو دسو بالم نبود iso رو رواخرش گذاشتم نلرزه و شاتر رو هم نمیدونم :n13:دی: چطوره؟
به نظرت چجوری درست میشه اخه من مبتدی هستم
سلام:n18: اقا احسان راستش رو بخوای این نوشته هه یک برق خیلی قشنگی داره برا همین فلاش زدم
پایه تو دسو بالم نبود iso رو رواخرش گذاشتم نلرزه و شاتر رو هم نمیدونم :n13:دی: چطوره؟
به نظرت چجوری درست میشه اخه من مبتدی هستم
خوب کیس که روی زمینه دوربین رو راحت و بدون لرزش دست میگرفتی
1/500 سرعت بالایی هست مثلا برای عکس گرفتن از یه پرنده که سریعه ، چون ISO رو بالا بردی خود دوربین سرعت شاتر رو زیاد گرفته
-----------------------------
تنها ، خراب ، خسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم :n06:پایه دوربینم امانت دست کسی بود بعد این گفت و گو ها یادم اومد و باهاش تماس گرفتم و برام فرستادش سعی میکنم
از این به بعد با اون عکس بگیرم احسان عزیز چون دستم میلرزه :n08:یک راهی بگو هلش کنم دی: چون اف تاپیک نشه برام پی ام کن ممنون که توجه میکنی و اشکالات عکسام رو میگی :n06:
اینم رم های بیچاره که از پا داشتن 1866مرطبه تا حالا گریخته بودند :n24:
عرض ادب خدمت دوستان
محتوای مخفی: گل
عكس تجاری با 600دی ام :)
ببخشيد هي تن تن عكس ميزارم، هيجان زده شدم :D
نويز عكس بخاطر ايزوي 1600 دشه :(
SKYY
MACRO COMMERCIAL
CANON EOS 600D
امید ...
خوشحال میشم نقد دوستان را بدونم .
اینم تو پرانتز بگم ، مدتیه که قصد دارم یک عکس هم شده توی سایت 1x ارسال کنم ولی تو چند تایی که فرستادم هیچ کدوم قبول نشد . واقعا چجور عکسی باید برای این سایت فرستاد ؟
ببين عزيزم. عكس خوبيه منتها خيلي نويزيه. بعد اون نرده هم كارو خراب كرده. در مورد كادربنديت ،اگر درب مقداري پايين تر قرار ميدادي قشنگ تر ميشد.نقل قول: