-
این ترکیب منتخب دور اول مسابقات از نگاه سایت یورو اسپورته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
امشب پیش بینی من اینه که روسیه با شکست لهستان اولین تیم صعود کننده به دور بعد میشه
روسیه واقعا یه تیم کامله و حداقل می تونه مثل یوروی قبلی جزو 4 تا تیم بره
فکر هم نکنم ترسی از گروه B که دور بعد به تیم های اون می خوره داشته باشه و روسیه توی یوروی قبلی تقریبا با همین بازیکنا هلند رو 3 بر 1 برد
اگه یه گاس هیدینگ هم داشت دیگه میشد اونو مدعی جدی قهرمانی دونست :دی
-
کشور کافکا تا الان که نیم ساعت از بازی گذشته کشور کازانتزاکیس رو با دو گل شکست داده
شبکه 1 آلمان
-
-
توماس روسیچکی : با یک پا بازی میکردم!
توماس روسیچکی مقابل یونان مصدوم شد.
تیم ملی جمهوری چک با دو گل دقایق ابتدایی توانست یونان را شکست دهد و به رده دوم گروه خود صعود کند. کایپتان روسیچکی از ابتدا در این بازی به میدان رفت.
اما او در ابتدای نیمه دوم به دلیل مصدومیت تعویض شد و به گفته خودش، مصدومیت او در دقیقه 20 بازی به وجود آمده بود اما با وجود مصدومیت به بازی خود ادامه داد تا اینکه دیگر نتوانست نیمه دوم را دنبال کند.
" با وجود اینکه از دقیقه 20 به بعد با یک پا بازی می کردم ، میخواستم که ادامه بدهم. اما دکتر های ما گفتند که بهتر است بازی نکنم و اینکه با نتیجه 2-0 هم جلو بودیم، تصمیم را راحت تر کرد.
این یک مصدومیت تاندون آشیل پاست. نمیدانم چقدر جدی است. دکتر ها گفته اند که باید هر چه سریعتر بررسی شود. کاملا تصادفی به وجود آمد. فقط داشتم میدویدم که ناگهان احساس درد کردم. "
روسیچکی که در نیمه اول بازی درخشانی از خود به نمایش گذاشته بود، نتوانست نیمه دوم بازی را ببیند. اما از عملکرد تیمش خوشحال است.
" خوب است که توانستیم به درستی پاسکاری کنیم اما نمیدانم در نیمه دوم چه اتفاقاتی افتاد زیرا آنجا نبودم که بازی را ببینم. "
مربی تیم ملی جمهوری چک هم این مصدومیت را تایید کرده است و امیدوار است توماس به بازی بعدی برسد.
" مصدومیت روسیچکی از ناحیه آشیل است بنابراین برایش خوشحال کننده نیست و باید فردا ببینیم مشکل ما تا چه اندازه است. اما واضح است که ما امیدوارم برای بازی سوم آماده شود. او بازیکن مهمی برای ماست.
جای او در نیمه دوم خالی بود چرا که بازیکن کلیدی ما در خط حمله است و می تواند به بازی ما ریتم خاصی بدهد. "
-
خوب قدرت های قاره یکی یکی دارن جلو آلمان بازنده میشن
بی صبرانه منتظر حریفان پر مدعای دیگه هستیم
-
اینجور که از بازیها معلوم شده تا حالا فقط آلمان سرحاله و از بقیه تیمها چندان چیز خاصی دیده نشد .ایتالیا که کم ستارست انگلیس که خیلی از مهره هاشو نداره فرانسه هم یه تیم متوسطه که زیاد بهش امیدی نیست و هلند رو هم که به احتمال 99 درصد باید حذف شده دونست و اسپانیا هم به مراتب ضعیفتر از قبله و بدجوری مشکل گلزنی داره.با اینکه من طرفدار اسپانیام ولی فکر کنم این جام جامه آلمانه.
-
اجازه بدید اسپانیا هم بازی دومش رو بکنه.
-
خبر خوب این روزا زیاده سنگین ترین شکست رو تا الان اسپانیا تحمیل کرده (روسیه یه گل از چک خورد و با 3 گل برنده شده بود)
تورس به سلامتی به اوج برگشته و ایشالا توی این کیفیت باقی می مونه و بهتر هم میشه
بازی آخر مقابل کرواسی خیلی خطرناکه اما اگه اسپانیا نتونه ببره کرواسی رو و بازی مساوی بشه باز هم اسپانیا صعود می کنه و تفاضل مثبت 4 خیلی کمک می کنه به اول شدنش
بازی کرواسی واقعا خوب بود ایتالیا بد بازی نکرد این کرواسی بود که خیلی مسلط و پرحرارت بازی می کرد
-
این ایرلندی ها چه جو پرشوری راه انداخته بودن تو استادیوم. تا به حال همچین چیزی ندیده بودم. نیمۀ اول هم همین کار رو کردن ولی آخر نیمۀ دوم دیگه ترکوندن با اون سرودی که همه با هم میخوندن. به این میگن حمایت.
-
آقا حالمون به هم خورد . چقدر اونورا خالکوبی مد شده . همه خالکوبی دارن . اه اه
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2