[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
که میگه این جسم فعلا بالای دریای خزر و همین حول و حوش بوده ...
دوستان بنده که دقیقا اطلاع ندارم از تبریز بودن یا از اراک یا تهران!!!!(این هر روز یه شهره!!)..... گفته بودن که دب اصغر یا اکبر...(من یادم نیست کدومش!!!) ....طرف هم منجم حرفهای هستش...نقل قول:
ظاهرا هول و هوش دب اصغر! ستارهی شمال یا دب اکبر، کلب!! دیده شده
این ملت تو پرشین تولز واقعا قاطی کردن!!! میگن ماه نیست!!!!!! چه حرفایی!!
واقعا مسخرست!!!!!
خبر انلاین کل عکسها و مطالبش رو از فیس بوق و یوتوب گرفته!! عکس هایی که اینا گذاشتن، اولین بار تو فیس بوک درج شده که من منبع صفحه رو هم گذاشتم....چرا باید اونا دسترسی داشته باشن و ما نه؟!! غیر از اینه که خبر رو مردم اول منشتر کردن بعد اینا؟!!
شرم اوره که سریع ربطش دادن به ازمایش موشکی!! اگر خبرهای مربوط به روسیه بیرون نمیزد، احتمالا بابتش شیرینی هم میدادن!!!!که اره ما این حرکتو زدیم!!!
از روسیه درخواست دارم که لطفا از این به بعد جوری تست کن که تو ایلام هم دیده بشه ما هم یه حالی بکنیم!!چشمون در اومد بس که دب اکبر و اصغر تماشا کردیم!!... دستت درد نکنه!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که روسیه در ساعت 21:39 پنجشنبه 7 ژوئن به وقت مسکو (22:09 پنجشنبه 18 خرداد به وقت ایران) موشک بالستیک قارهای جدیدی از سری TOPOL-M را با نام RS-12M از جنوب این شلیک کرده و موشک با موفقیت در هدف موردنظر واقع در خاک قزاقستان فرود آمده است.موشک سری TOPOL-M سه مرحلهای است و حدود 47تن وزن دارد. طول آن 22.7 متر و قطر آن 1.2 متر است و میتواند محمولهایبه وزن 1200 کیلوگرم را حمل کند. سرعت آن در مدار زمین به بیش از 7000 متر بر ثانیه میرسد و میتواند با دقت 200 متر، هدفی در 11هزار کیلومتری را نشانه رود. مشخصات این آزمایش با زمان و ویژگیهای ظاهری پدیده مشاهده شده در آسمان مطابقت داشت و به همین دلیل، اغلب کارشناسان حدس میزنند که پدیده نورانی شب گذشته مربوط به این آزمایش باشد. تصویر زیر مربوط یه یکی از این موشکهاست که در رژه نظامی به نمایش درآمده است.
این رسانه های ایرانی همین هستن دیگه. یعنی کافیه الآن من توی یه وبلاگ بنویسم دلیل این حادثه ، پدیده ای نجومی به نام JFH35RW بوده که در فاصله فلان سال نوری از زمین اتفاق افتاده ، به چند ساعت نکشیده کلی از سایت های خبری عینآ همین رو copy paste میکنن.
دیگه وقتی روزنامه پر تیراژ میاد خبری پپسی روی ماه رو با جدیت اعلام میکنه ، این چیزا هم بعید نیست.
پروژه BlueBeam ناسا :
خوب پس با این اوضاع تمام این پدیده ها که دوستان دیدن و مختصات شمال رو دادن مربوط به آزمایش نظامی روسیه است دیگه نه؟ جز این هم انتظاری نمیشه داشت آخه...
هیچ چیز خارق العاده یا ماورائ الطبیعه هم در کار نبوده :31:
در آینده اینقدر از اینا میبینیم که واسمون طبیعی میشه، حتی مختصات جایی که قراره فرود بیاد هم میتونیم تخمین بزنیم...:16::34:
تو شهر diyarbakir ترکیه هم دیده شده .
من الآن اومدم بگم چطوری توی اسرائیل دیدن ولی توی ترکیه ندیدن ، که مشخص شد توی ترکیه هم بوده !نقل قول:
تو شهر diyarbakir ترکیه هم دیده شده .
دوستان بنده از ایلام هم تایید کردن که دیدن!!!!(من چطو ندیدم پس؟!)نقل قول:
من الآن اومدم بگم چطوری توی اسرائیل دیدن ولی توی ترکیه ندیدن ، که مشخص شد توی ترکیه هم بوده !
البته کشور ترکیه دیشب خبرهاش بود که دیدن...
به نظر همون موشک روس درسته....
موشک روس تو ترکیه و عراق چیکار می کنه ؟ :دینقل قول:
تو گوگل سرچ کنید پروژه Blue Beam