نقل قول:
رویای صادقه در واقع پیش بینی اتفاقات قبل از وقوعش هست! مثلا اینکه من شخصا بارها و بارها پیش اومده که اتفاقات کلی و جزئی زندگی شخصی خودم و اطرافیان نزدیک به خودم رو قبل از وقوع دیدم و بهشون هم هشدار دادم!
چندتا مثال:
یکبار خواب دیدم یکی از دوستام تصادف کرده و دستش مشکل پیدا کرده و این مطلب که تصادف کرده رو در خوابی که دیدم برام تعریف کرد
همون روز من اینو با دوستم مطرح کردم و ازش خواستم احتیاط کنه یک هفته بعد دوستم دقیقا تصادف کرد و دستش شکست!
یکبار خواب دیدم شارژر موبایلم رو به پریز برق اتاقم زدم که یهو ازش دود بلند شد و داشت اتیش میگرفت
از این خواب چیزی حدود 10 روز گذشت و یک روز دقیقا بعد از وصل کردن شارژر به پریز یهو جرقه زد و دقیقا دود بلند شد !
قابل توجه بعضی ها که میگن توهم هست و یا اینکه اتفاقی هست و غیره!
یادمه در انجمن علمی گفتند که معمولش اینه ادما خواب ها یادشون نمونه و هرکسی که خوابها بعد از بیداری یادش بیاد دارای ذهن اشفته ای هست!((بگذریم از اینکه عجب ذهن اشفته ای دارم من!))
خب من اینو با اطمینان میگم که حداکثر 3 و حداقل1 خواب هر روز صبح یادم میاد!((اینو جایی خونده بودم که 5مرحله خواب میبینیم در هر شب ))البته من اصلا منظورم این نیست همه ی خوابهایی که میبینیم رویای صادقه هستند!
کیفیت رویای صادقه هم متفاوت هستش به طوری که برخی عینا همون واقعه هستش و