من واقعا موندم چرا از آباته استفاده نمیشه به نظرم آباته اعجوبه اس چرا فیکس نیست برام سواله البته باز هم دارم تاکید می کنم ایتالیا تا الان بد بازی نکرده 2 تا بازی سخت پشت سر گذاشته نمی خوام پز تیم محبوبم رو بدم ولی بازی اولش مقابل تیم اول رنکینگ و قهرمان 2 کاپ معتبر اخیر (یورو و ورلد کاپ) بود اون رو هم نباخته تازه! اسپانیا با زحمت مساوی کرد
بازی مقابل کرواسی هم بد شانسی آورد و هم کروواسی خیلی بالتر از حد انتظار نشون میده.... کرواسی رو اسپانیا باید ببره ربطی به جوانمردانه اینا نداره غفلت کردن مقابل این تیم یعنی باخت و باخت یعنی حذف زود هنگام اسپانیا پس بازی مقابل کرواسی و بردن این تیم برای اسپانیا کاملا حیاتیه پس باید با تمام قدرت بازی کنه
در مورد گل کرواسی هم من چند بار نگاه کردم موقع سانتر مهاجم کاملا در شرایط مساوی بود زمانی آفساید تلقی میشه که مهاجم یه نصفه قدم جلوتر باشه
گل پیرلو هم که هم قشنگ بود و هم اینکه اولین ایستگاهی جام بود فکر کنم تا قبل این بازی گل ایستگاهی مستقیم نداشتیم.
در مورد بالوتلی باید بگم که به نظرم عدم موفقیتش ربطی به ضعف نداره شرایط لیگ با یه تورنمنت خیلی متفاوته توی لیگ بالوتلی خیلی می تونه برای یه تیم جواب بده و گلهای موثر بزنه ولی یه تورنمنت قضیه اش متفاوته بازی های فشرده و پر استرس قابلیت ها رو از یه بازیکن می گیره... ولی چیزی که مهمه باید از یه مهاجم ریز نقش و فرصت طلب استفاده کنه... متاسفانه ایتالیا هیچوقت با کمبود ستاره مواجه نبود که الان باهاش مواجه شده همیشه یه بکی دو بازیکن استثنایی توی هر جام برای ایتالیا می درخشید ولی توی این جام بهترین های ایتالیا قدیمی هاش هستن مثل پیرلو - کاس سانو - بوفون - کیه لینی بقیه سطح پائین نشون می دن یه مقدار... ما پدیده نمی بینیم توی ترکیب ایتالیا