بین اشنایدر و ریبری کدوم گل زن ترن؟؟؟کدوم رو انتخاب میکنید؟؟؟
نظر خودم روی ریبریه چون گروهی که اشنایدر توشه خیلی خوفه...
بین اشنایدر و ریبری کدوم گل زن ترن؟؟؟کدوم رو انتخاب میکنید؟؟؟
نظر خودم روی ریبریه چون گروهی که اشنایدر توشه خیلی خوفه...
منم فکر میکنم ریبری بهتر باشهنقل قول:
امکان دادن پاس گل و زدن گل در مورد ریبری از نظر من بیشتره
مـا هـم اومـدیم : دی
لیگ هنـوز شـروع نشـده ؟!
تـیمم Spam United . : دی
بـازیکنـام نفلـه اَن :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیرضا جان دستت درد نکنه بابت تاپیک و زحمتی که می کشی
این کمک مربی راهنمایی های خیلی خوبی داره ها.مثلاً به من گفت فلان بازیکن رو بیار تو ترکیب اصلیت به جای فلانی چون بازیش زودتر انجام میشه یا گفت فلانی رو بذار کاپیتان چون احتمال گل زدنش بالاست
خواهش میکنم زحمت رو که خود دوستان میکشن من فقط حواسم به تیم خودمه:31:نقل قول:
آره واقعا به این میگن کمک مربی:31:
به من پیشنهاد کرد به جای ابراهیموویچ مهاجم لهستان رو بگیرم منم بهش گفتم بهش فکر میکنم:31:
ولی خداییش هر چی فکر میکنم میبینم احتمال گل زدن مهاجم لهستان بیشتر از گل زدن ابراهیمویچه
هم فصل خوبی رو توی دورتموند داشته هم گروهش میتونه گروه پرگلی باشه
اول ممنون از شما بابت تاپیک.
یه چیزی توی مایه های فوتبال فانتزی ورزش 3.
فقط یه سوال,کمک مربی میگه فلان بازیکن روی نیمکت اما اون زودتر از فلانی بازی میکنه,یعنی چی,یعنی بازیکنی زودتر بازی میکنه رو میشه گذاشت و بعد بازیکن نیمکت نشین که روز بعد بازی داره رو گذاشت و امتیاز هر جفت جساب میشه؟!
من کلا به حرفاش گوش دادم سیستمم شده 2-5-3!!(دو تا دفاع 5 تا هافبک و سه تا مهاجم!)
نه امتیاز یه نفرشون حساب میشهنقل قول:
شما بازیکنایی که اول بازی میکنن رو میزارین توی ترکیب اگر امتیاز آوردن که تعویضشون نمیکنید اگر امتیاز نیاوردن یا مثلا یکی دو امتیاز آوردن میتونید بازیکنایی رو که روی نیمکت دارین بیارین داخل
البته این رو در نظر بگیرید که هر امتیاز مثبتی که بازیکن خروجی به دست آورده از مجموع امتیازات شما کم میشه و در نهایت امتیاز به دست اومده بازیکن ورودی حساب میشه
قوانین این هد تو هد چطوریه؟؟؟
برنده ها چطور انتخاب میشن؟؟؟
پس اینطور میشه که شما میتونی بازیکنایی که بازیشون زودتره رو توی ترکیب داشته باشی و اگه از امتیازشون راضی نبودی بازیکن ذخیرتو که مثلا فرداش بازی داره بیاری توی ترکیب,که در اینصورت امتیاز بازیکنی که گذاشتی بیرون حذف میشه و بازیکنی که جدید آوردی توی ترکیب محاسبه میشه؟!نقل قول:
فکر کنم کار خوبی باشه آدم این کارو بکنه!
البته نمیدونم شایدم اینطور نباشه,اما به هر حال فرصت داری در هر پست یه بار دیگه هم شانستو با یه بازیکن دیگه امتحان کنی!