هر کی بتونه چپتر 28 رو روی درجه سختی HARD رد کنه واقعا استاد سبک h&s هست و اگر روی درجه سختی تایتان رد کنه باید بهش گفت GOD OF Game
48 ساعت معطلم کرد اونم روی درجه نرمال :45:
Printable View
هر کی بتونه چپتر 28 رو روی درجه سختی HARD رد کنه واقعا استاد سبک h&s هست و اگر روی درجه سختی تایتان رد کنه باید بهش گفت GOD OF Game
48 ساعت معطلم کرد اونم روی درجه نرمال :45:
برای بار سوم دارم بازی رو میرم ، از هر چه بگذریم از گرافیک محسور کننده بازی نمیشه گذشت :n12:
چند تا عکس گرفتم ولی همشون طوری افتادن که نمیشد اون مطلب اصلی رو برسونه و اصلا کیفیت خوبی ندارن برا همین تنها یکیش نسبتا کیفیت خوبی داره که اون میزارم
البته در اینده یکی دو تا دیگه میگیرم میزارم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اما با این حال یک ویدئو یک دقیقه ای با گوشی برداشتم ، درست از همون قسمتی که در E3 نشون دادن
اصلا گرافیک خیلی نسبت به اون نمایش بالاتر و شاخ تر هستش و نشد که این تیکرو با هم شریک نباشیم
فقط توجه کنید که روی درجه سختی هارد دارم بازی می کنم و وقتی سلامتیم کم شد بدو فرار که خودمون رو به
صندوقچه جون برسونیم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27 مگ
گفتنی ها رو حامد عزیز گفت
منم بازی رو تا نیمه رفتم
واقعا عالیه به غیر از یک مقداری مشکل دوربین
خوبه من 3بار رفتم . ..
!!نقل قول:
48 ساعت معطلم کرد اونم روی درجه نرمال
رو هارد نمیشه حق داری ولی رو نرمال راحته . . .! :دی
کلا اولین باری که رفتم تایم کل بازی شد 9 ساعت ! رو حالت نرمال . .
خدائی نمیشه این بازی رو از دور دید و عاشقش نشد............
هرکی میومد پیشم اولین چیزی که میگفت این بود:
:n04:اَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَ َاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَا اَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَ َاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَ:n0 4:
من یه بار رو نرمال بازی رو تموم کردم،صفحه قبل گفتم که از طراحی مراحلش زیاد خوشم نمیاد،اما اینجا حرفم رو پس میگیرم،واقعا یه خورده که بیشتر رفتم جلو واقعا پی بردم که بازیه خوبی.................
اما به نظرم بازم داستان اون سبک حماسیه تریلوژی اول رو نداره،یه چیز دیگه هم که کم داره،باس فایت های عظیم هستش((گایا رو یادتونه؟!))
انشاالله قرار یک بار هم روی هارد بازی رو تموم کنم،الان منتظرم این تعطیلات لعنتی تموم بشه و پاساژ باز بشه و ما به کنسولامون برسیم دوباره.......................
راستی حامدی چپتر 28 رو باهات موافقم،اعصاب خورد کن بود،با کمک بچه ها ردش کردیم................
رو درجه Hard تموم کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مثل هیمشه عالی و بی کم و کاست ، لول دیزانی فوق العاده باعث میشه تا از شروع بازی تا اخرش بدون وقفه میل به ادامه بازی داشته باشی
گیم پلی بازی فوق العاده جذاب و چالش برنگیز هستش و کمبوهای متعدد و ضربات سهمگین کریتوسی هر جنبنده ای رو به گریه مینداخت و
راهی جز مرگ نداشت
باس فایت ها و مینی فاس فایت های فوق العاده عالی و هیجان انگیز چیزی که تا به حال نمونش رو شاید فقط در این سری بازی ها دیدیم
هیجان گیم پل در کنار موسیقی وصف ناپذیر که اصلا فضای هیجان بازی رو چند برابر افزایش میداد موسیقی حماسی و اسطوره ای که
عالی بود عالی ، همه اینها در کنار گرافیک فوق العاده بالای بازی واقعا دست نیافتی میشه.
اصلا انتظار نداشتم گرافیک بازی در این برهه از تاریخ تا این حد عالی و شگفت انگیز ظاهر بشه ، قبلا در GOW III وقتی اون گرافیک رو دیدم
گفتم این دیگه تهشه و حتا اون حس موقع بازی انچارتد 3 بهم دست نداده بود که در این باز با یک گرافیک فک برانداز روبرو شدیم
پرجزییات فوق العاده پرجزییات ، انمیشن های چهره های شخصیت ها عالی و فوق العاده کار شده بود و مخصوصا کریتوس که در سکانس پایانی
وقتی به اندام و تک تک جزییات بدن کریتوس دقت می کنیم با دقتی وصف ناپذیر روبرو هستیم ، بلورهایی درخشان و سطوحی کاملا صیقلی و صاف
و در اخر داستان که شاید تنها نقطه ضعف بازی ان هم فقط نسبت به نسخه های قبل این سری خواهد بود.
داستان بازی نسبت به نسخه های قبلی حماسی و پرمحتوا نبود اما سرشار بود از جزییات خصوصی زندگی کریتوس (خدای خدایان ) شخصیتی که
همگی فهمیدیم این شخص در گوشه کنار قلب خودش چیزی به نام احساس هم داشته و این سرنوشت بود که باعث شد تا تصمیمی مهم اتخاذ کند
و ان تصمیم چیزی نبود جز رسیدن به مقام خدایی
در قسمت مولتی پلیر زیاد راضی نیستم با توجه به این که در دموی مولتی هم تجربیاتی داشتم اینبار با رفتن به زیر پرچم خدای زیرین یعنی هادس
از قدرت ها و نیروهای هادس بهره میبرم اما خب زیاد وارد فاز انلاین نشدم و نخواهم رفت امیدوارم که سانتا در نسخه اینده این بخش رو نیز
با بهترین شکل ممکن ارائه بده.
نمرات من به قسمت های بازی :
گیم پلی : 9.5
موسیقی و صدا : 9
گرافیک : 10
داستان : 8
نمره کلی : 8.9
اخرین صحنه بازی به یادگار ماندنی ترین صحنه بود و وقتی دوربین دورتر میشد عاقبت خدای جنگ یعنی Ares را دید و متوجه اوضاعی که قراره سرش بیاد بشیم و حسش کنیم.
این بازی فوق العادست واقعا خوش ساخت و بسیار با جزییات هستش و در سطح بسیار بالایی قرار دارد و پیشنهاد من برای دوستان برای رسیدن به این امر
تجربه این بازی هستش :n12:
اینم یادگار 4 سال پیش :n12:نقل قول:
همین روزها بود و همین موقع ها ، دوران خیلی خوبی بود.
یادش بخیر
این بازی به چه سخت افزاری نیاز داره ؟ : دی
یک فروند PS3 :n10:نقل قول:
خدا کنه برای pcهم بیرون بیاد.چون من قبل عید ps3رو فروختم.کنسول فقط wii دارم
متاسفانه نمیادنقل قول:
اگه میخواست بیاد نسخه های قبلش میومد