[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش داوری: خطای کیهیل برروی اینیستا پنالتی بود
کارشناس داوری رادیو مارکا معتقد است که در دقیقه 28 می بایست یک پنالتی به نفع بارسا اعلام می شد
Getty Images
سایت گل – آندوخار اولیویر، کارشناس داوری رادیو مارکا در پایان دیدار دو تیم چلسی- بارسلونا به تحلیل صحنه های جنجالی این بازی پرداخت
او معتقد است که فلکیس بریش، داور مسابقه در دقیقه 28 بازی مرتکب اشتباه شد؛ چرا که می بایست خطای کیهیل برروی اینیستا را یک ضربه پنالتی به نفع بارسا اعلام می کرد.
مدافع چلسی در خارج از محوطه جریمه ، یک بار پیراهن اینیستا را کشید و بعد از آن بود که این بازیکن اسپانیایی را هل داد. به همین خاطر می بایست یک ضربه پنالتی به نفع بارسا اعلام می شد.
دی متئو: شانس صعود ما هنوز 50-50 است؛باید سعی کرد تا فرصتهای بارسا را محدود کرد
ضدحمله دروگبا درنیمه اول برد 0-1 چلسی در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسا را به همراه داشت
Getty Images
سایت گل- روبرتو دی متئو مربی چلسی هشدار داده که با وجود برد 0-1 تیمش در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا، هنوز کار چلسی تمام نشده است
گل دیدیه دروگبا درنیمه اول بازی، به برتری چلسی حکم داد و مربی ایتالیایی از روحیه جنگنده تیمش راضی خوشحال بود.
درپایان این مسابقه دی متئو به آی تی وی گفت:« این نتیجه بزرگی برای ماست. تو می دانی که زمانی که مقابل بارسلونا بازی می کنی، باید کارهای تدافعی زیادی انجام دهی. من بازیهای بارسا مقابل تمام تیمها از جمله میلان و رئال مادرید را تماشا کردم. بارسایی ها همیشه مالکیت زیادی بر توپ و میدان داشتند. تنها باید سعی کنی تا تهدیدهای آنها را محدود کنی.بعد از آن هم از فرصتهایت نهایت بهره را ببری.»
دی متئو درادامه صحبتهایش گفت:« شانس ما هنوز 50-50 است؛ بازی برگشت در خارج از خانه ما برگزار می شود، و همان طوری که همه می دانیم بازی سختی هم خواهد بود. فکر می کنم این گروه بازیکنان امشب دوباره عزم راسخ و شجاعتشان را نشان دادند و مقابل بهترین تیم دنیا قرار گرفتند و نشان دادند که کیفیت موجود در این تیم تا چه حد است.»
بازی برگشت دوتیم بارسلونا و چلسی سه شنبه هفته آینده در نوکمپ برگزار می شود. قبل از آن چلسی باید مقابل آرسنال قرار بگیرد و بارسا با رئال مادرید دیدارخواهد کرد.
تام هنینگ اووربو: سه شنبه مجددا تهدید به مرگ شدم؛رفتار مورینیو باداوران ناراحت کننده است
داور نروژی در صحبتهایی اعلام کرده که هنوز تهدید به مرگ می شود و در صحبتهایش به انتقاد از موریینو پرداخت
سایت گل- تام هنینگ اووربو ، داور نروژی و جنجالی دیدار دوتیم چلسی و بارسلونا دربازی نیمه نهایی لیگ قهرماناان اروپا در سال 2009 و در ورزشگاه استمفورد بریج هنوز تهدید به مرگ می شود.
قبل از رویارویی دو تیم بارسا و چلسی در دیدار 4شنبه شب ، بخشی از اخبار پیش بازی، به یادآوری آن دیدار جنجالی سال 2009 اختصاص داشت.
سه سال از آن بازی سپری شده و به نظر می رسد که داوری جنجالی اووربو در آن بازی هنوز در ذهن بسیاری از طرفداران فوتبال و به ویژه هواداران چلسی باقی مانده.
اووربو پیش از برگزاری دیدار 4شنبه شب دو تیم چلسی و بارسلونا در گفتگویی اختصاصی با روزنامه تایمز شرکت کرد و دراین گفتگو به این نکته اشاره کرد که هنوز تهدید به مرگ می شود.
این داور نروژی گفت:« هنوز گاهی وقتها ایمیلهای تهدید آمیزی دریافت می کنم ولی تمام این تهدیدها را به سرعت پاک می کنم. من این تهدیدها را چندان جدی نمی گیرم ولی گاهی وقتها از خودم می پرسم که چه تیپ افرادی این کار را انجام می دهند.روز سه شنبه هم ایمیلی از یکی از هواداران چلسی دریافت کردم که گفته بود که می خواهد من و خانواده ام را بکشد.»
اووربو درادامه به این نکته اشاره کرد که در برخی از تصمیماتش اشتباه کرده ولی یادآوری کرد که این اشتباهات بخشی از زندگی هر داوری است:« تمام کسانی که قوانین فوتبال را می شناسند می دانند که ممکن است برخی تصمیمات به نحو دیگری اتخاد شود ولی زندگی یک داور به همین ترتیب است.»
یکی دیگر از موضوعاتی که اووربو درادامه صحبتهایش به آن پرداخت، رفتارهای ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید بود. اووربو دراین مورد گفت:« روشی که مورینیو برای تحت فشار گذاشتن داورها استفاده می کند، کاملا روشن و شفاف است و اندکی هم ناراحت کننده است. من از نظرات مورینیو در جلسات کلاس های روانشناسی ام استفاده می کنم که نشان دهم که حرف، فقط حرف نیست.»