نقل قول:
یو وی خیلی هم سخت نیست من گونی که هیچ کل یه آدم رو در نهایتا نیم ساعت کامل یو وی میزنم ولی یه مدل که میخوام بزنم پیر میشم تا کامل بشه . به نظر من یو وی در مقابل مدلینک 100برابر اسون تره . ! راستی یه روش هایی هست که میتونی یه آدم کامل رو تو 2 دقیقه یو وی بزنی ( با زی براش ) کاری نداره که آخه .
اونجا گفتم به جز شخصیت چون قضیه اش کلاً با مدل های دیگه فرق داره,در ضمن منظورم از UV این نبود که همینجوری تکسچر بندازی,کسی که اصولی UV میکنه قاعدتاً اول تمام تکسچرهای مورد نیاز مدلش رو دسته بندی میکنه بعد اونایی رو که میشه میاد یکی میکنه میذاره کنار هم که جا کمتر بگیره,بعد نسبت به کیفیت مورد نظر همه تکسچرها رو یک دست میکنه,رنگ بندی ها,کثیفی ها و غیره شون رو یک دست میکنه,بعد تازه میاد UV میده,اونم نه همینجوری,باید دقیق سایزها رو پیاده کنه,که چنین چیزی برای یه گونی با کلی جزئیات حتی به وسیله ابزارهای آماده ای که توی 3Dmax بهترین شکلشون وجود داره هم نمیتونه کارساز نیست,به شدت دستی کار کردن روی تکسچرها و بعد هم UV دادنشون با تنظیمات دستی در 90 درصد مواقع توصیه میشه,بعد میگین چرا بازی خوب تو ایران ساخته نمیشه,وقتی نرمال مپ و UV و غیره با نرم افزارهای پیش فرض طراحی بشن همینه دیگه,حالا بمونید تو خماری بازی خفن ایرانی,ببینم 1 دقیقه از Batman Arkham City رو میتونیم تا چند سال دیگه در بیاریم.